Bir Tarif Duydum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar her havlayana kemik atsak halimiz nice olur demi.Antikky ilgilendi sağolsun.Bu arada bir gün münasip bir tarafına roket bağlayıp deneme yaparlar bu akılla giderse pek yaşayamazda kimyasal madderleri hiç görmediği belli sanki hamur yoğuracak kimyasal maddeler için özel karışım yerleri var.Sen git kız kaçıran patlat [:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    Puhahaha Kız Kacıranı Patlamadan Öncede Sorardı bize Nasıl olur Die PuAHHAhAah

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    ooo ben girmeyeli neler olmuş ya :) bu adam çılgın aq. acaba 2. sefer (banı açılınca) ne yapacak :D

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    şunu yapcak : " arkadaslar ben batmayan gemi yapıcam..ama buz dagına felan carparsa batabilir bu yüzden sert bişiler yapmayı düşünüyorum..karşı komşular pkk lı işte onlardan böyle çelik aliminyum felan aldım ama işe yaramı bilmem..sizin bi fikriniz varmı ?"

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kefensiz
    kefensiz's avatar
    Erkek
    Codißody bunu yazdı:
    -----------------------------

Lan Götoş ricin

ne Ona buna saldırıyon lan dallama!

a.q kekosu senı...

vurgunlardayım yangınalrdayım hasret kanıyorum ben dardayım.. ayazlardayım niyazlardayım düştün yüreğime ben dardayım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kefensiz
    kefensiz's avatar
    Erkek

Blackplus bunu yazdı:
    Arkadaşlar her havlayana kemik atsak halimiz nice olur demi.Antikky ilgilendi sağolsun.Bu arada bir gün münasip bir tarafına roket bağlayıp deneme yaparlar bu akılla giderse pek yaşayamazda kimyasal madderleri hiç görmediği belli sanki hamur yoğuracak kimyasal maddeler için özel karışım yerleri var.Sen git kız kaçıran patlat [:

a.q ampulu senı pkk dan farkınız yok a.q serfesizleri sizi...

vurgunlardayım yangınalrdayım hasret kanıyorum ben dardayım.. ayazlardayım niyazlardayım düştün yüreğime ben dardayım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kefensiz
    kefensiz's avatar
    Erkek

BiGGest bunu yazdı:
    şunu yapcak : " arkadaslar ben batmayan gemi yapıcam..ama buz dagına felan carparsa batabilir bu yüzden sert bişiler yapmayı düşünüyorum..karşı komşular pkk lı işte onlardan böyle çelik aliminyum felan aldım ama işe yaramı bilmem..sizin bi fikriniz varmı ?"

mal herif yorum yok

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kefensiz
    kefensiz's avatar
    Erkek

banlanamdan önce nerdeydiniz a.q banlandık diyemı arkamızdan mı konusuyonuz ben bu sitede iği adamalr tanıyom onlar benı tanımazlar bazılar askerde zaten.. arkamdan konuşmak yakışmıyo size... he bide youtubede pkk lı avlıyonuz lafım yok ama ilk önce aranızdakı leri temızleyin yoksa başka yerlere havale edicem bir kaç kişiyi bir geliyo ben pkk lıym diyo bomba yapamyı öğren senle işimiz var diyoo a.q ya mallığına yapıyonuz yada harbidn içinizde ibne kaynıyo a.q

hade hayırlı akşamalr...

ah nerde o eskı spymaster uyeleri...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    aha gene gelmiş msys ne zaman aktif olacak yaw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kefensiz
    kefensiz's avatar
    Erkek

geldim bişeymı var herkes arkamızdan konusuyop delıkanlılar ya....

Toplam Hit: 10004 Toplam Mesaj: 44