Bir Türk Telekom Klasiği
-

BU ayki Telefon Faturası
-
haha :D
-
resmen ayak üstü sikiyolar ya.
-
Her ay düzenli olarak ta banada geliyor o faturalardan,
-
bende ttnet yalın net kullanıcısıyım 60 lira gelmesi gerek fatura 83 tl geldi devre parası almışlar aradım sordm bilen yok mail attım cevap veren yok ttnet sadece kazıklamaya bakyr hizmete degl
-
seçtiğin tarifenin ne olduğunu biliyorsun sanırım.. aylık 200 dakika şehir içi ve şehirlerarası konuşma satın almışsın.
daha çok girsin diyorsan daha karmaşık olan bir tarifeye geç, ya da geçme onlar her türlü cebinden parayı alırlar..
-
aynı fatura bana da geldi önümde öyle duruyor. faturayı ödeyip kapatacam kökten. 3.5 liralık uluslararası konuşmuşum 0.10 liralık ta gsm. gelen fatura 27.5 lira. lanet olsun. istemez ev telefonu felan. arayan cepten arasın.
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------seçtiğin tarifenin ne olduğunu biliyorsun sanırım.. aylık 200 dakika şehir içi ve şehirlerarası konuşma satın almışsın.
daha çok girsin diyorsan daha karmaşık olan bir tarifeye geç, ya da geçme onlar her türlü cebinden parayı alırlar..
-----------------------------hoca bu hattı bir tarifeye geçirmedik faksa bağlı zaten dışarı arama yapılmıyo faks çekmiyoruz mail atıyoruz
sadece dışarıda geliyo a.q
-
kullanım ücreti miktarında gelecek aya devretmiş zaten :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bigwave bunu yazdı:
-----------------------------seçtiğin tarifenin ne olduğunu biliyorsun sanırım.. aylık 200 dakika şehir içi ve şehirlerarası konuşma satın almışsın.
-----------------------------hoca bu hattı bir tarifeye geçirmedik faksa bağlı zaten dışarı arama yapılmıyo faks çekmiyoruz mail atıyoruz
sadece dışarıda geliyo a.q
-----------------------------
Hocam kredi karti cekiyosaniz ondan da olabilir
edit: onceki arkadasa ithafen -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UNUTMAYIN BU KURUM ZARAR EDİYOR DİYEREK ÖZELLEŞTİRİLMİŞTİR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!