Bir Türk Telekom Klasiği
-
Ev telefonum yok, evde netim yok. Haliyle derdim tasamda yok. İzmir'de metronun bitmesini bekliyorum. Neden mi? İnterneti o zaman bağlatacağım. Türkiye'nin AB'ye girmesi, fenevin kupa alması hatta papanın müslüman olması ihtimal dahilinde belki ama TTNet benim için o kadar uzakta. Ve metro inşaatıyla kendimi avutuyorum.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Ev telefonum yok, evde netim yok. Haliyle derdim tasamda yok. İzmir'de metronun bitmesini bekliyorum. Neden mi? İnterneti o zaman bağlatacağım. Türkiye'nin AB'ye girmesi, fenevin kupa alması hatta papanın müslüman olması ihtimal dahilinde belki ama TTNet benim için o kadar uzakta. Ve metro inşaatıyla kendimi avutuyorum.
-----------------------------:D:D:D şu üçyol tarafında kazılan metrodanmı bahsediyosun?
-
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------samaccc bunu yazdı:
-----------------------------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UNUTMAYIN BU KURUM ZARAR EDİYOR DİYEREK ÖZELLEŞTİRİLMİŞTİR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------
benden uzun yaşayacaksın. ben söyleyecektim..
-----------------------------o kurum zarar ediyordu zaten yiyicilerin rantçıların rüşvetçilerin yuvası olmuştu iyi oldu da satıldı. adam işletebiliyorsa o parayı da senden alabiliyorsa o senn problemin
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Her ay düzenli olarak ta banada geliyor o faturalardan,
----------------------------- -
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UNUTMAYIN BU KURUM ZARAR EDİYOR DİYEREK ÖZELLEŞTİRİLMİŞTİR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------o kurum zarar ediyordu zaten yiyicilerin rantçıların rüşvetçilerin yuvası olmuştu iyi oldu da satıldı. adam işletebiliyorsa o parayı da senden alabiliyorsa o senn problemin
-----------------------------O zaman TBMMyi de satalım :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------O zaman TBMMyi de satalım :)
-----------------------------orada bi eleme yapmak gerek tabiki ama şartlara uyanları satalım tabiki de neden olmasın