Bir Türk Telekom Klasiği
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bigwave bunu yazdı:
-----------------------------seçtiğin tarifenin ne olduğunu biliyorsun sanırım.. aylık 200 dakika şehir içi ve şehirlerarası konuşma satın almışsın.
daha çok girsin diyorsan daha karmaşık olan bir tarifeye geç, ya da geçme onlar her türlü cebinden parayı alırlar..
-----------------------------hoca bu hattı bir tarifeye geçirmedik faksa bağlı zaten dışarı arama yapılmıyo faks çekmiyoruz mail atıyoruz
sadece dışarıda geliyo a.q
Hocam kredi karti cekiyosaniz ondan da olabilir
edit: onceki arkadasa ithafen
-----------------------------sanal pos kullanıyoruz hoca :) pos makesini yıllar önce bankaya verdik :)
0,15 lira kullanım var a.q :D
-
Ben yanlış bir şey görmüyorum ev avantaj tarifesinin özelliği bu zaten 27 lira aylık ödüyorsun her ay kullansanda kullanmasanda sana belirli bir dk bedava kullanım süresi veriyor sen tutar bu kullanım süresinin aşarsan ekstra 900lü hat olur cep olur 444lü nolar olur vs vs bunlar faturalandırılır bu ay 0,15 krş aşmışsın onlarda onu eklemiş ki onuda eklememiş gelecek aya devretmiş onuda direk 27 lirayı kesmiş faturaya
abest bir şey yok
hee hiç bir tarifeye geçirmesende en düşük tarife genel tarife gibi bir şeydir ev avantaj tarifesi hiçbir tarifeye geçmesen bile o otomatik ayarlanır bizimde aynısı oldu -
samaccc bunu yazdı:
-----------------------------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UNUTMAYIN BU KURUM ZARAR EDİYOR DİYEREK ÖZELLEŞTİRİLMİŞTİR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
benden uzun yaşayacaksın. ben söyleyecektim.. -
müşteri hizmetlerini ara tarife değiştir hocam. köy avantaja geç(= gecen sene böle geliyordu banada hiç kullanmadığım halde aradım konustum ordaki adamla köy avantaja geçirdi bnm hattı 12-13liramı ne sabit ücreti onun
-
Akşam 8 den sonra beleş, kullanın *mk. Açılmış şemsiyeyi çıkarmaya bakın :)
-
Kalabalık yerlerde oturanlara avea 3g tavsiyemdir.
-
2 senedir telefon yok hazirandan beridirde ttnet yok. Ailcek cok rahatiz her ay fatura bu sefer kac gelicek derdi yok. Tercih donemi hata yapip 2 aylik interneti actirdim 180 lira fatura odedim bundan sonra s.kseler ttnet kullanmam fiber yoksa mobile kullanirim yinede ttnet kullanmam Ne diyorduk. TTnete kafam girsin
-
mecbur telefon hattı da aldık internet için, evde sabit telefon bile yok hatta bağlı, ama her ay 17 lira fatura geliyor
-
GSMciler telsiz ücreti alır da telekom alamaz mı. 0,15*25 milyon = 3,75 milyon
hoca ayrıca şu konuya bi bak. http://www.tahribat.com/Forum-Kafamiz-Yetmedi-Diyorsaniz-153883/
-
her ay düzenli olarak ayakta sikiyorlar :D