folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Türkiye Hali : Motor Üretilemez

Bir Türkiye Hali : Motor Üretilemez

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

arkadaşların fabrikası var yük kaldırma indirme vs.. ile ilgili büyük iş yapıyorlar.DÜnyaya falan pazarlıyorlar.Şimdi baraj yaptırıyorlar.Barajdan sonra planları var Türk arabası çıkartacaklar.Sordum %100 Türk mü dedim.Dediği baya bi şaşırttı izin yokmuş.Yaptıkları araçlar falan var bütün hepsinin motorunu üretebiliriz ama izin yok diyor.

Generals motordan alıyorlarmış.NAsıl birşey anlamadım.Kos koca ülkede motor yapmak yasak.Neden ?? Birilerinin cebine para girdiği için belkide.Ankaralı adamlar.Şaşırdım nasıl birşey anlamda veremedim.Üretim yok.Tabi olmaz mq bu saçma zihniyetle ne yapabiliriz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

evet !

saçma zihniyet.

kapitalizm..

yıkılma sakın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    a.k böyle işin. Petrolümüz olur çıkaramayız. Birşey üretmek isteriz üretemeyiz. Atatürk "Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir" demiş ama Türk milleti başımızdaki şerefsizler yüzünden artık hiçbirşey değildir bence. Sözümüzün geçmesini bırak kendimizi dünyaya rezil etmekten başka bir halt ettiğimiz yok.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

monopol leşmek adına değişik şekillerde anlaşmalar imzalanıyor bu duurmlarda.

kaldıki özal döneminde türkiye harb sanayisi adına tersane ve en önemlisi uçak üretmek için fabrika açacağı sırada buna amerika karşı çıkmış ve kendi ellerindeki uçakları ve gemileri bunları size satalım diye bize kakalamışlardır( düşük fiyattan verdiler ) kabul edilsin diye.

adam atıyorum elinde f18 var f22 yi çıkarıyoo f22 sahada f18 den dahamı iyi elindeki f18 i bize düşüktente olsa veriyor bu sayede türkie kendi uçağını üretmiyor kalkınamıyor ortadoğuda ayakları üzerinde duramıyor ve karşıkarşıya gelme durumunda amerikanın artık ürünlerini kullandığımı z için onlar avantajlı oluyor.

fakat burda türkiyenin uçak ürettiğini düşünsenize ?

her yanımızda ülke var adam ameraikada üreetiği uçağı okyanıslar ardından buraya getirirkenki maliyeti düşünün?

türkiye burda yapsa ve sağlam birşey ler yapsa idi yakındakilere çok güzelde satardı ve kalkınırdı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Başımızdakiler sağolsun. Sömürülmekten biz bıktık onlar bıkmadı.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşların fabrikası var yük kaldırma indirme vs.. ile ilgili büyük iş yapıyorlar.DÜnyaya falan pazarlıyorlar.Şimdi baraj yaptırıyorlar.Barajdan sonra planları var Türk arabası çıkartacaklar.Sordum %100 Türk mü dedim.Dediği baya bi şaşırttı izin yokmuş.Yaptıkları araçlar falan var bütün hepsinin motorunu üretebiliriz ama izin yok diyor.

Generals motordan alıyorlarmış.NAsıl birşey anlamadım.Kos koca ülkede motor yapmak yasak.Neden ?? Birilerinin cebine para girdiği için belkide.Ankaralı adamlar.Şaşırdım nasıl birşey anlamda veremedim.Üretim yok.Tabi olmaz mq bu saçma zihniyetle ne yapabiliriz

-----------------------------
    dostum sen kıbrıstaydın nasılla oralar barbarlık müzesi  ve birde silah kaçakçısının o köşküne gittinmi la:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Günaydın Arkadaşlar, Tek bununlada Kalsa İyi idi, Çiftçinin birine Sorun bakalım bide o anlatsın derdini size. Adamın Tarlasının bile Belli bir yüzdesinden Fazlasını ekmesi Cezayi Müeyyide gerektirmekte. Bir Ülkeyi en iyi nerden tahrip edebilirsiniz, Tabiki Ekonomisini Vurarak.

Neden Bu Kadar Pahalılık var sanıyorsunuz. Gıda bile üretemiyoruz, Kaldıki Elbise Sektöründekilerin Halinide Varsa çevrenizde Sorun bi Araştırın derim. Neler Neler, Tayyip Ve Sözüm Ona Süper Ekonomist Bakanı Unakıtanın Acı Reçetesi Elimizi Kolumuzu Bağlamakmış meğerse. Cebimizden çıkanlardan Bize Hediye namı hesabına Buzdolabı Yardım felan dağıtıp Gözümüzüde Bağlamaya uraştılar. Ben Az Dedim Siz Çok Anlayın. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Şuanda TR deki yabancı otomobil fabrikalarının bu işte parmağı var sanırım.Yarattıkları istihdam ve cari kalemdeki önemli paylarına güvenerek sanıyorum engelleniyor bu iş Türkiye'de..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    Her gecenın sabahında basım yıne döner döner
    Getırmıyor senı bana kısa kalıyor geceler geceler
    Bır benmıyım dıye baktım kı etrafıma
    Hepsı dogustan sarhos

Ayrıca çok şekersin :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

ülkeyi düşünen kimse ülkenin başına gelmiyor  türkiye petrol var çıkarmaz bor var işlemez gücü var silah araba uçak yapamaz 

daha ne olsun  

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    kısacası yapraa yemişizde haberimiz yok beyler.. noolcak bilmiyom wallaa..
Toplam Hit: 4889 Toplam Mesaj: 31