Bir Uzman Jandarma Ve Askeriye Gerçekleri..
-
Ulan böyle yapa yapa askeriyenin a. koydular.
Herşey Kıvrıkoğlu ve Hilmi Özkök'ün pasifliğiyle başladı.
Çok yazık aq, nerelerden nerelere.
Teröristin ifadesiyle Genelkurmay başkanımız ve silah arkadaşları içerde.
-
kaanstain bunu yazdı
Ulan böyle yapa yapa askeriyenin a. koydular.
Herşey Kıvrıkoğlu ve Hilmi Özkök'ün pasifliğiyle başladı.
Çok yazık aq, nerelerden nerelere.
Teröristin ifadesiyle Genelkurmay başkanımız ve silah arkadaşları içerde.
valla bugun dışarıda olanlar içeride olucaklar arkadaş memlektin %10 nunu satmışlar 30 milyar dolar özelleştirme yapmışlar okadar sattında cari açıkda neolaki gözleri dooymuyor işte yapıcanız tek şey oy vermiyceksin bukadar basit asker asker olmasın bakim neler oluyor satılmış bu memleket çoktanda haberimiz yok
-
yazılacak çok şey var ama bu astsubayların yüzde doksanının o.ç, ülkenin sırtına yapışmış kan emiciler olduğu gerçeğini değiştirmez..
-
videoyu ilk gördügümde uwww dedim bu ne yahu 2 saat seyredilirmi neyse dedim başını seyredip konu neymiş bi anlamaya çalışıyım, konu tahmin edersinizki yamyamlık, an itibariyle video bitti anlatım tarzı harika konular alışılmadık cinsten ama bir okadarda samimi bana görede abartma yok, insan üzülüyor bunları dinledikçe yazık diyorum çok yazık... her toplulukta kendini yetiştirmeyi başaramamış insanlar nüsveddeleri var, konu temel olarak askeriyemizin içindeki yüksek rütbelilere saglanan hak ve imtiyazların giderek yoz amaçlara hizmet etmesi, yazık harcanan paralara...
-
TorNaVida bunu yazdı
Ben 3 yıldır bu işin içindeyim bi ALLAH ın kuluda benim hayatımı cehenneme çeviremez.biz işlerimizi 2803 sayılı jandarma teşkilatı görev ve yetkileri kanununa göre yaparız pvsk polisleri ilgilendirir.Bu konu uzarda gider :) Jandarmanın şuanki lab. polisten iyi ankara aydın van ve bursada 1994 bu yana kriminal daireleri var. Polisler dahi bazı olayları buraya gönderiyor. oyib ve oyite gelince ikimizde aynı şeyidiyoruz karakollarda olmaz sadece büyük ilçelerde olur.Senden sonrada sistem değişti artık 2 şer tane veriyolar :)
2803 e bağlısın onun sebebi senin özlük hakların bütçen vs vs var. zaten o kanunda da pvsk da olup sizin uygulayamayacağınız maddeler var. adli olarak uygulayacağın şeylerin tamamı psvk ya ya referans verilmiştir yada psvk dan cıkarılıp yazılmıştır. detayını bilimiyorum. lab ne kadar iyi kötü bilmiyorum ama biz delilleri polisin kriminal lab ine gonderiyorduk. onu sittir et. yazıcıya kartuş istedik alaydan vermediler. düşün ifade alıyosun basacak toner yok.
valla hoca sen nerdesin bilmiyorum ama kendini tatmin edemeyen bir sürü subay var. iç hizmet kanununda değişiklik yapılmadığı sürece paşa gibi cehenneme çevirir. direk ornek vereyim benim yanımda üsteğmen uzmana x tarihinde 2 hafta izin kullanabilirsin dedi. adam da ona göre biletini aldı evrak işleri vs hazırlandı. gideceği güne 3 gün kala ben oyle bişe demedim dedi. eleman gitti geldi izine. her gece ona devriye yazdı. ya 21-12 ya 2-6.
tagext tarafından 14/Ara/12 18:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Sami Aktaş bana laptobunu satmıştı ordan tanıştık ve 2 saat kadar konuştuk.Gerçekten Vatan diyerek dağ taş dolaştığını yaptığı operasyonları,komutanlarından yediği kazıkları,gazi oluşunu hepsini anlattı gerçekten verdiği mücadele takdir edici ve haklı bir mücadele.Telefon numarasını tehdit aldığı için sürekli değiştirdiğini söylemişti ne yazık ki ulaşamadım bayadır.İnşallah bütün bu uğraşlarından bi sonuç alır.