Biraz Gülmek İsteyenlere :)
-
yaw böle şeyler güsel ya devamı gelirse süper olr ..
-
lise 2 de benimsde anılarım var bu tur kopya olaylarında
hiç unutmam bir gün bende demokrasi dersindeyiz ne bilelim hiç demokrasi dersine girmedikki biz takımı arkada kurmuştuk çok kolay ve güzel güzel kopyamızı çektik ama tek bir soru yuzunden butun sınıfta tek ben arkadan gelen monarşi kopyasını anarşi die anlayınca en düşük ben almıştım

-
bizim sınıftada sıralar ayrılırdı calıskanlar -ortalar -ve tembeller tabiki ben sivri zeka çalıskanlar grubundaydım bir gun tam us tane yazılı olacaktık tabi tembeller de sınıfta kalacaklarını anlayınca beni yanına çagırdılar kopya cekeceklerya.ney se ilk yazılı basladı etrafımdakilerin hepsi birden ustume salır gibi bana bakmaya basladı neyse ilk sınav bitti 2. sınav basladı bundada hepsi bana bakmaya basladı hoca da biz dogru bakıyomus hoca yanıma geldi 0 ı bastı kağıda bir daha da hep tembeller sırasında oturdum halimi bir gorseydiniz:(
-
>soru: Ahmet Hasim'in en unlu eserlerinin toplandigi eserin adi nedir
>
>cevap; best of Ahmet Hasimnhahaha Kop.!
-
arkadaşlar benim de abim sınıf öğretmeni öğrencilerinden komik bi cvp yazmış. 4.soruya bkn.
-
bide bi yerde duydum.sınav tek soru
soru:fanarbahçe galatasaray maçı kaç kaç biter diye
herkes 0 almış cevap rüştü gol yemezmiş cevabı
http://www.efsaneler.com/dispefsane.asp?sr=7&kt=6&ei=604 burda yazıyo :D
Örümceğin biri arabanın ön camına ağ yapar. Bu ağa bir sinek takılır ve örümcek tarafından yenir. Dehşet, ağın gerilme kat sayıları, sineğin öz kütlesi, ağırlığı ve sindirim sonrası kaybolan kütle gibi değerleri verir ve öğrencilerden ağın gerilme eğrisini bulmalarını ister. Sorunun yanıtı x= 0 (Örümcek cama ağ yapmaz)'dır.
ne la bu dehşet neşet a.q ben okulda olsaydım onu döverdim -
Üniversite 3. sınıftayız. Ders : Navigasyon ( yer belirleme rotalarla falan.denizcilikte kullanıyoruz.) hoca bi soru verdi kazığın daniskası. gemiyi midilliden kaldırıp istanbul bogazından sokup karadenize goturcez .nasının .mı yani.bu kardeşiniz zaten derslere devam konusunda bi facia. bi moktan anladıgım yok. elimde pergel cetvel falan.bi hesap yaparsın gemi konyadan çıkar.vallaha gemiyi konyadan çıkardım.ovadan haha.
kağıdın altına şu notu iliştirdim sonra. HOCAM BİZ FATİHİN TORUNLARIYIZ. m.c.u
-
caos13tr bunu yazdı:
Üniversite 3. sınıftayız. Ders : Navigasyon ( yer belirleme rotalarla falan.denizcilikte kullanıyoruz.) hoca bi soru verdi kazığın daniskası. gemiyi midilliden kaldırıp istanbul bogazından sokup karadenize goturcez .nasının .mı yani.bu kardeşiniz zaten derslere devam konusunda bi facia. bi moktan anladıgım yok. elimde pergel cetvel falan.bi hesap yaparsın gemi konyadan çıkar.vallaha gemiyi konyadan çıkardım.ovadan haha.
kağıdın altına şu notu iliştirdim sonra. HOCAM BİZ FATİHİN TORUNLARIYIZ. m.c.u
güzel gerçekten yazdınmı? -
benden bir tane.....Din dersindeyiz hoca beni sözlüye kaldırmış soruyor evladım bana Hz.Muhemmedin(s.a.v) dinimiz hakkında söyledigi bir söz söyle....Bende sivriyim ya direk yapıştırdım...
Allah birdir hocam....Tabii bekledigi cevabı duyamıyınca sinirlenen hoca..."Lan olur mu öyle şey" diye patlıyınca cevabı yapıştırdım..."Hocam valla günaha giriyorsunuz":) -
sandman bunu yazdı:
benden bir tane.....Din dersindeyiz hoca beni sözlüye kaldırmış soruyor evladım bana Hz.Muhemmedin(s.a.v) dinimiz hakkında söyledigi bir söz söyle....Bende sivriyim ya direk yapıştırdım... Allah birdir hocam....Tabii bekledigi cevabı duyamıyınca sinirlenen hoca..."Lan olur mu öyle şey" diye patlıyınca cevabı yapıştırdım..."Hocam valla günaha giriyorsunuz":)
koptum yaBir de şey var ya onu çok beğenmiştim ben.
Hoca sorar bir barometre ile gökdelenin uzunluğunu nasıl ölçeriz?
Cevap barometreyi ipe bağlar gökdelenden sarkıtırız yere değdiği anda ipin uzunluğu ile barometrenin çapını toplarız. Daha devamı varr manyak komedi.