Biraz Gülmek İsteyenlere :)
-
Bir tane de benden;üniversitede ingilizce sınavındayız,okuduğumuz okul küçük bir binaydı ve sınavlar için kullanılan sınıflar doluydu,hatta kantin bile.Benim kanka ve ben sınava geç girmişlik ile yer bulamadık,in aşağı çık yukarı derken bula bula nereyi bulduk tahmin edin,kantindeki bilardo masasını..
Homur homur oturduk,başladık yazmaya,ama benim kanka ingilizceden bir haber olup ben de kopya verme çabasına girişince olanlar oldu,ben masanın bir ucunda o bir ucunda,cevapları fısıldıyorum duymyor,duysa da anlamıyor,masada birkaç bilardo topu,ne yapalım,klasik sloganımız olan '' ölmüş eşek kurttan korkmaz''ı söyleyip cevapları beyaz topun üzerine yazıp sessizce yuvarladım,topa baktı,cevapları yazdı,silip topu geri yolladı,ben yine yazdım,yine yolladım,bu epey bir sürdü,sonra bir ara hocalar farkeder gibi oldu,ama eleman topu alıp deliğe tıktı,gürültüye bütün kantin kulak kabarttı tabi,bizler gürültü yaptığımız için sağlam bir fırça yiyip sınava devam ettik,sonuç,ben 76 aldım,kanka 70..
Not:Bahsi geçen okul Niğde'nin Çamardı ilçesindedir,nerede olduğunu merak edenlere..
-
La orası nasıl okul a.q. Orası cafe olmasın.Bilardo var hee.Yakında kumarhane falan açarlar.Bakarsın birgün genel evde açıyorlar :)
-
çok güldüm khıhkıhkhıh
-
Biraz gülmek isteyenler buraya demişsin ama :D gülmektan anam ağladı a.q
-
bikerede lise fizik hocamız gıcıktı alll sana simit sana halka tatlı diye (0 ın anlamıydı ) dagıtrıdı çok gıcık olduk selasını verdirdik camiide hoca paraya düşkündü euheuhehue tamda bızım derstı ama sok oldu yaaaa hala gulmekten oluyorum
-
arahman bunu yazdı:
caos13tr bunu yazdı:Üniversite 3. sınıftayız. Ders : Navigasyon ( yer belirleme rotalarla falan.denizcilikte kullanıyoruz.) hoca bi soru verdi kazığın daniskası. gemiyi midilliden kaldırıp istanbul bogazından sokup karadenize goturcez .nasının .mı yani.bu kardeşiniz zaten derslere devam konusunda bi facia. bi moktan anladıgım yok. elimde pergel cetvel falan.bi hesap yaparsın gemi konyadan çıkar.vallaha gemiyi konyadan çıkardım.ovadan haha.
kağıdın altına şu notu iliştirdim sonra. HOCAM BİZ FATİHİN TORUNLARIYIZ. m.c.u
güzel gerçekten yazdınmı?
puahahah hocam harıka mukemmel FATIHIN TORUNLARI YURUT YURUT NEREYE KADAR -
Bi de benim lise dönemimde çok anlatılan bi hikaye vardı, onu da bu sayfaya alayım aklıma gelmişken. Okuduğum lise Bahçelievler’deydi ve meslek lisesi olduğu için hemcinslerimle doluydu. Dolayısıyla karşı cins eksikliği-ilgisi had safhadaydı. Şimdi biz kötü durumdayız ama normal lisede olsak, “ooff, ne biçim olacaktı” ya, oralardaki durumu ortaya koymak için hepimizin inandığı bi hikaye anlatılırdı:
Bakırköy Lisesi’nin kızlar tuvaleti tıkanmış. Gelen lağımcılar tuvaleti kazarken adamlardan biri panikle okul müdürünün yanına koşmuş. Meğer fosseptiğin içi bir sürü çocuk ceniniyle doluymuş, dolayısıyla tuvaleti de bunlar tıkamış. Yani anlayacağınız kızlar kazara hamile kaldıktan sonra başlarındaki beladan kurtulmak için bebeklerini tuvalete düşüyorlarmış.
“Düz lisede okusak off ne güzel olurdu”nun ruh haliyle bizim okulda üretilen bi geyikti bu. Ama daha sonra benzerlerini Etiler, Nişantaşı Lisesi gibi “özgür” kızların okuması muhtemel liseler için de duymuştuk o zaman. Tabii anlatanlar da bizim gibi kızsız muhtelif liselerde okuyan arkadaşlardı.
Konsept olarak buna yakın bi efsane de ABD’de yaygın. Gûya Kızılhaç, kan bağışı kampanyası sırasında bi liseye gitmiş. Kanlar alındıktan sonra testler yapılmış. Bi de görülmüş ki öğrencilerin yüzde 20’si HIV-pozitif. Yani AIDS’li.
1987 yılında yaygınlaşan bu efsanedeki AIDS oranları anlatılan şehre göre değişiyomuş. Örneğin, Kızılhaç, Şikago’da kan aldıysa öğrencilerin yüzde 20’sinde, Los Angeles’ta yüzde 12’sinde, Orlando’daysa “düzinelerce”sinde HIV-pozitif bulunuyomuş. Şehir folklorcuların yaptığı araştırmalar sonrasında Kızılhaç’ın böyle yaygın bi kan bağışı kampanyasını 1985 yılında yaptığı ortaya çıkmış. Ancak gerçekte, 1 milyon 650 bin öğrenciden alınan kanlardan sadece 28’inde AIDS virüsüne rastlanmışmış.
-
orta okuLda yaptigim birsey bu. sinavla pek alakasi yok eger manisali varsa aranizda tutuncuoglunun meshur din kulturu hocasi $ak$ak emini tanir. ( lakabi takanlarda biziz...) bu herif tam bir sapiktir. derste siraya surtunur elini cebine sokar kizlarinin onunde aletiyle oynar. bizi en one oturtup burnundan ckardigi tataklari ustumuze atardi. o zamana kadar kmse hocanin siraya surtundugunun farknda deildi soyledigimde sktr lan demislerdi. okul kara tahtalidi. tebesir sistemi olayi. neise ogretmen masasi altina bi guzel beyaz tebesir surdum yerime oturdum. neise hoca geldi oturdu herzamanki gibi bize sumuk atmak ve siraya surtturmekle mesguldu. 10 dakika snra kalkti ayaga tabi onu bembeyaz tebesirden dolayi. hocam fazla surttun bosaldn sanirim dedigimde guzel bi sopa yemistim :):):)
-
hoca sordu yüzde 10 luk bir derişim 150 gr olan tuzlu su cözeltisinin derişimini yüzde 40 yapmak için ne kadar tuz eklenmeli
bnm cvp:walla hocam bi 10 gr eklesek yeter heralde..
-
coğrafya yazılısındayız her soruyu yapmışım son bi boşluk doldurma sorusu kalmış.
Denizden kıyıya doğru esen hafif rüzgara _______________ denir.
CVP : OHHH NE GÜZEL ESTİ