Biraz Gülmek İsteyenlere :)
-
üniveriste 1.sınıfta coğrafya sınavında hoca bir kelime vermişti ve ne olduğunu sormuştu. bende tropikal bölgede yetişen bir çeşit meyvedir yazmıştım cevap olarak. hoca sınavları okuyup astıktan sonra benim sınav kağıdımı sınıfa getirip göstermişti ve beni biraz utandırmıştı. kelimenin gerçek anlamı amerikada bulunan bir çeşit tuzlu bataklığın ismiymiş.
tuzlu bataklık nerde, tropikal meyve nerde...
-
efendim
............... mali denetim dersi
tek dersim kalmış..
hoca orjinal kitabı verdi kendi yazmış
bende arkadaşa verdim, ertesi gün fotokopiciye ver dedim.
70 ye yakın fotokopi çoğaltılmış.
her bölümün sonunda sorular var.
ve her yeni bölümün başında tepede kocaman bir şair ve sözü yazıyor
4 bölüm sorularını çözdüm, 5 inci bölüme geçtim(yan sayfa yani)
tepede goethe nin bir sözü vardı.
ama goethe nin önünde ve sonrasında, kitabın üzerine sonradan yazılmış keleimeler vardı.
tam olarak şöyle
O goethe bülbül öte.
ebenin amı ali, ya hoca görseydi, ne yapacaktık...
of of
ne çektik yaw
-
>soru 1:ilk milli eğitim bakanımız kimdir cevap:hasan ali yücel soru
>2:hasan
>ali yücel kimdir cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır.
>işlem tamamlanmıştır...
>sınav sonucu:100
>(yaşanmıştır...)
>
>*************
işte bu soruyu yanıtlayan gerçekten aklını kullanmıs aptalca bişiy yazsa dersten kalırdı.tebrik ederim o arkadaşıvalla benim anlatacak komik olayım şimdi aklımda değil aklıma gelince anlatırım:D
bir keresinde okulda yanlışlıkla bayan öğretmenler odasına girmiştim.içerde firuzan diye bir edebiyat hocam varmıs hiiiiii.la ben bi utandım hocam yanlışlıkla girdim desemde dinlemedi.beni disipline verdi ama allahtan müdürümüz necip affetmişti.
işte sıra soru mudur beni neden affetti
cevap:çünkü bir güzel dövdü(sapıkmısın lan sen dedi) :)
-
Ya afedersiniz,konuyu dağıtmak gibi olacak ama;baba
1-Sizin okulda bayan öğretmenlerin odası ayrımıydı???(Nasıl yaniiii)
2-O odaya girmek niçin disiplin suçu sayılıyordu????
3-Öğretmenler odasına girmek ne zamandır sapıklık?!?
Walla dumur oldum okuyunca...
-
computerwolf bunu yazdı:
Bir yerde duymuştum şunu:
Hoca sorar RİSK nedir?(tek soruluk sınav ve şimdi cevabı veren çocuk bu sınavdan 100 alamazsa geçemeyecek )
Soru-RİSK nedir?
Cevap-İşte budur
Sınavdan 100 alır....
hehe, bu bir odtü efsanesi. tamamı ise şöyle:
vize sınavı:
soru: what is risk?
cevap: this is a risk
alınan not: 100
final sınavı: (aynı ders, aynı hoca)
soru: what is risk?
cevap: this is a risk (cevabı veren eleman aynı)
alınan puan: 0
eleman: aa hocam olurmu ben vizede de aynı cevabı verdim 100 aldım, bundan nasıl 0 alabilirim
hocanın cevabı: aynı riski 2 defa almak salaklıktır.. -
yok oda değil bayan öğretmen tuvaleti yazacaktım yanlış oldu :))) uehehe
ama imam hatiplerde öle olabilir.belki(not bilgim yok sadece tahmin)
-
bitanede ben anlatayim. tarih gecen seneden caktigim bi ders. vizesine giriyoruz. hocanin sordugu soru. ermeni sorunu nedir ? giris gelisme sonuc olarak yaziniz...
cevap : ermeni sorunu diye birsey yoktur. bunun giris gelisme ve sonucuda yoktur! mademki ermenisin defolup gitmelisin. YA SEV YA TERKET C* :)
soru : 1. dunya savasi neden cikmistir ? turkler neden katilmistir ?
cevap : avusturya veliahtimidir nedir. o adam savas alaninda gezerken hain pis dinsiz imansiz bi sirpli tarafindan bicaklanir ve olur. bu durumu hazmedemeyen diger ulkeler savasa girer. o sirada turkiyede fethe cikmistir. savasin ortasinda kalmistir. bundan dolayidir sanirim
soru : 1. dunya savasi cephelerini sayiniz ?
cevap : kuzey guney dogu bati kuzeydogu kuzeybati guneydogu guneybati kars kafkas...
ayni sekilde arkadasmnda ertesi gunku sinavi 24 kasim dadi. sinav kagidina cok zeki arkadasim bi tane cicek ciziyor. altinada 24 kasim ogretmenler gununuz kutlu olsun oretmenniiimmmmmm... yazip bide kendi resmiyle hocanin resmini ciziyor. kendi resmi hocanin iki kati biraz kucuk tipli bi bayan hocamiz varda :) ve aldigiimiz notlar tarih ten bu soru sayesinde vizeden 90 alarak ortalamanin agzini burnunu dagittim ::) butun 1. siniflar kufrediyor :) arkadasmn verdigi cevapa aldigi not 01 ortalamanin oda agzini burnunu dagitti sayesinde o derstende gecmis bulunmaktayim :)
-
paylasimlar icin tesekkurler...baya guldum..eyvallah..
-
Lise zamanı din hocamız her sınavda aynı soruyu sorardı
1)soru : yüce yaradanımız ? .....
2)soru : peygamber efendimiz ? (sav) .........
3)soru : namaz kılmadan su ile yapılan şey .........vs vs
neyse her sınav aynı soru ve aynı cvp ama hep çalıskanlar tembeller ve zevzeklere gore not verırdı 100 lük doldur aynı cvp ama derecene gore not al neyse yıne bırgun sınav yapacak bır haber yayıldı dinci soruları degıstırmıs la hepımız tutustuk ne yapacaz hıc calısmamısızkı neyse napsak ne etsek sabhladık çalıstık zaten en ıyı not aldımız ders bır gırdı sınava bız tam takımız kopyalar full duvarlar kitabe gibi hoca kagıtları dagıttı bır baktık gulmekten yere yıkıldık bızım degıseme kapalı hoca meger soruların yerını degıstırmıs zuhahaha çok gulduk yav.. -
ünüversite birinci sınıftık ben eşimle fink atarken dersler falan tam hız gıdıyordu neyse birgun iktisat dersine gırme zahmetınde bulundum hoca dedıkı sıze ıkı soru soracagım bırısı makro ıktısat dıgerı mıkro dıye neyse eve geldım bır mutluyum bır mutluyum kıtabı actım taaaa tataatammmm kitap ikiye bölünük makro ve mikro diye iyi keklemişti ama resil oldum.