Biraz Huzurunuzu Bozacak Bir Video.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

huzur bozacak derken izlerken ilk yazıları okuyup sonra ilk resimdeki bakışları üstünüzde hissetmenizden bahsediyorum ama kemalist filan değilseniz hissetmeyebilirsiniz:)

http://www.youtube.com/watch?v=WYM10DREp_g&feature=related

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    sen kemalist misin?

Adsense Gelirli Siteler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orbity
    orbity's avatar
    Erkek
    olmak ya da olmamak , işte bütün mesele bu :/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    thehunturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen kemalist misin?
    sonuna kadar şüphen mi var?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    ne kadar vahşice değil mi  hem vahşi hem hayvan

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1-Inandiginiz degerleri sonuna kadar savunun

2-Ataturk'e laf eden , suursuzca elestiren(bilincli elestirsin eyvallah) babanizda olsa yuzune tukurun

3-Cumhuriyeti her zaman savunun

4-Okuyun hacilar , kitap okuyun , gazete okuyun , tarihimizi okuyun , gidin universite okuyun , iyi yerlere gelin , saglam mevkiler edinin...

5-Sadece kendinizi degistirin yani , cevrenizi bile demiyorum , bir Kemalist gibi hareket edin , 3kurus icin kendinizi satmayin , iki yerde isiniz hallolacak diye , kendinizden fikirlerinizden odun vermeyin , bir Kemalist gibi yasayin , bir Kemalist gibi olun , halkin yaninda olun , kimsede akp ye falan kulak asmasin , halk kimin yanina olacagini her zaman bilir , eger birgun koy kahvelerinden indirmeyi basarirlarsa Ataturk posterlerini o zaman "eyvah !" deriz ama herkes rahat olsun , bugun her gittiginz koyde , her kahvehanede bile Ataturk posteri en guzel kosede asili durabiliyorsa , birileri bu memleketten Kemalizmi kaziyamaz , korkmasi gerkenler bizler degil , cumhuriyet dusmanlari , mandaci , vurguncu , kan emici , yalanci serefsizlerdir !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    vay anam vay neler dönmüş serhat ya

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    thehunturk bunu yazdı:
    sen kemalist misin?
    ---------------------------

kemalistligi bir Cemaat gibi görmeye mi başladiniz ne ?

Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

konusma zamani degil , sevme zamanı . Kemalistlige karşiyim . bölmek gibi geliyor bana  tüm ülke içi yapılanmak gerekli.

Tek temennim Atatürkün bize miras biraktigi Cumhuriyeti müdafa ve muhafaza etmektir. bunu kemalistlige döndermeden siyasiye vurmadan . içten yapmalisin çocugum asabımıda bozma Tamam ben gerçek bir kemalistim diyorsan aydın düşün biraz . patavatsizca kavgaya meyilli cevap verme iler igörüşlü ol tamam mı evlat 

@edit.

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

1-Inandiginiz degerleri sonuna kadar savunun

2-Ataturk'e laf eden , suursuzca elestiren(bilincli elestirsin eyvallah) babanizda olsa yuzune tukurun

3-Cumhuriyeti her zaman savunun

4-Okuyun hacilar , kitap okuyun , gazete okuyun , tarihimizi okuyun , gidin universite okuyun , iyi yerlere gelin , saglam mevkiler edinin...

5-Sadece kendinizi degistirin yani , cevrenizi bile demiyorum , bir Kemalist gibi hareket edin , 3kurus icin kendinizi satmayin , iki yerde isiniz hallolacak diye , kendinizden fikirlerinizden odun vermeyin , bir Kemalist gibi yasayin , bir Kemalist gibi olun , halkin yaninda olun , kimsede akp ye falan kulak asmasin , halk kimin yanina olacagini her zaman bilir , eger birgun koy kahvelerinden indirmeyi basarirlarsa Ataturk posterlerini o zaman "eyvah !" deriz ama herkes rahat olsun , bugun her gittiginz koyde , her kahvehanede bile Ataturk posteri en guzel kosede asili durabiliyorsa , birileri bu memleketten Kemalizmi kaziyamaz , korkmasi gerkenler bizler degil , cumhuriyet dusmanlari , mandaci , vurguncu , kan emici , yalanci serefsizlerdir !

kompi döktürmüşün yine sonuna kadar katılıyorum hocam durmak yok yola devam sonuna kadar kemalizm

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:

patates bunu yazdı:
    thehunturk bunu yazdı:
    sen kemalist misin?
    ---------------------------

kemalistligi bir Cemaat gibi görmeye mi başladiniz ne ?

Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

konusma zamani degil , sevme zamanı . Kemalistlige karşiyim . bölmek gibi geliyor bana  tüm ülke içi yapılanmak gerekli.

Tek temennim Atatürkün bize miras biraktigi Cumhuriyeti müdafa ve muhafaza etmektir. bunu kemalistlige döndermeden siyasiye vurmadan . içten yapmalisin çocugum asabımıda bozma Tamam ben gerçek bir kemalistim diyorsan aydın düşün biraz . patavatsizca kavgaya meyilli cevap verme iler igörüşlü ol tamam mı evlat 

@edit.

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

öffff ki ne öfff şöle show amaçlı iki kişinin konuşmasına gelip 3.sü artistlk yapıyor ya bende merak uyandırıyor bi bakıyorum fotoya amanın oda ne saçma sapan bir tüfek tutuş ve o güneş gözlükleri sorna diyorumki tamam ya adam işini yapıyor artistttt:)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

öffff ki ne öfff şöle show amaçlı iki kişinin konuşmasına gelip 3.sü artistlk yapıyor ya bende merak uyandırıyor bi bakıyorum fotoya amanın oda ne saçma sapan bir tüfek tutuş ve o güneş gözlükleri sorna diyorumki tamam ya adam işini yapıyor artistttt:)

hadi ordan sen de kıskandin mi canim :P haha

Not ; O tüfegin baska tutulusu var mi abi . bide gözlügün baska takılısı var mi :) 

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
Toplam Hit: 4837 Toplam Mesaj: 34