Biraz Huzurunuzu Bozacak Bir Video.
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
patates bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
bende bir Kemalistim,ancak Kemalizm kelimesi bazı insanların farklı düşünmesine yol açıyor.Kemalizm bir din değildir.ayrıca bu video yu izlediğimde hiçte huzurum bozulmadı,çünkü elimden gelenin fazlasını yapıyorum ben zaten,şüphesi olanlar profilimdeki fotoya bakarlar,Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş ve aynı zamanda kılını kıpırdatmayan insanlara burdan çağrıda bulunuyorum,hadi gelin hep birlikte inelim meydanlara,hep birlikte savunalım Atamızın emanetini
fotona baktım ve evet haklıymışın elinden gelenin fazlasıını yapmışsın bayrak taşımışsın aferim:)küçümsemek istemem küçümsencek birşeyde değil çoğu insan otururken eyleme geçmen güzelde.şüpesi olanlar resmime bakın bakın ben abyrak taşıyorum ve yapacağımdan fazlasını yapıyorum diye bir mesaj seni küçültüyor.yaptığın abartılacak bir şey değil çünkü güzel ama bu şekilde anlatılacak kadar değil.
katıldığım mitinglerin üstten çekilmiş fotolarını atarım sana özelden istersen,bakalım kırmızıdan başka bi renk görebilecekmisin ;) ben kendini övmek için bunu söylemedim,Atatürkçüyüm diye geçinen insanlara vurguda bulundum,belki de onlar yataklarında uyurken ben izmirden istanbula yola çıkmıştım.bunda gocunulcak bişey yok ki,gelin hep birlikte savunalım diyorum
-----------------------------kardeşims ana mualifet değilimki keşke dahada kırmızı yapsanda yani buray asylenicek kadar ben işte huzurum bozulmadı fazlasını yaptınm denecek birşey değil.kolunu bacağını kaybedim ölenler var bayrak taşımışsın altı üstü abartılacak birşey değil ama tabiki güzel gururlu birşey
-
ComputerWolf,doğrudur hoca,sözlerim zaten bilinçli olanlar için değil kurtuluş idelojisinin papatyanın yapraklarını koparıp seviyor sevmiyor demek kadar kolay ve beşeri çözümlerden geçecegini savunanlar içindir.Ölmek ve öldürmek her ne kadar insan dogasının bir parçası olsada sosyolojik ve düşünsel gelişmler ile bu dürtü 3-4-5 hatta 6 kat derine itilmiş olup günüzmüde gerçekten insan ile bagdaşmayan bir davranış olsada barış için savaşmak,öldürmek anneden emilen ilk süt kadar temiz,saf ve insanidir.
Şimdi doktorinler ne yazık ki sözler ve sözcükler ile anlamayı yetinen insanların varlıgı nedeniyle aynı fikirde insanların bile ortak düşmana karsı giderken ayrımlarına sebebiyet veriyor."Yurtta sulh cihanda sulh" ne güzel bir söz ancak bu söz bir tehtidin olmadıgı düşmanın olmadıgı zaman için geçerli ve bu sözün gercekligini ve dogrulugunu tehtit edicekleri ortadan kalırıldıgı vakit dahada anlamlsıtıgını kimse unutmasın.
Bazı tatlı su kurnazları ise göbekten siyasal islamcı olup kemalizmin ortadan ikiye ayrılması için gördükleri tatlı rüyaları genç beyinlere kamufulajlar ile bir zehir gibi zerk ediyorlar.Evet kansız kurtuluş kansız devrim ve kansız ideoloji yoktur.Siyasal islamda aynı sekilde ortadan kalkıcaktır.AKP'nin kapanmamasını davul zurna ile karsılayanlardan,mitinglerde 7,5 yetmedi mi diye pankart acanlar kadar bütün siyasal islamcılardan akıcak kanın üzerine vurucak olan ay ve yıldız bize zaferi müjdeliyecek.Tabi bu %47'lik kesimin hepsi siyasal islamcı demek yanlıs onlur zaten onlarn büyük bir çogunlugu "mehmet efendi".Bu yüzden mıknatıs görevi görücek bir görüşün ortaya çıkıp işini hallettikten sonra ortadan kaybolması gerek.Konu ile alakası olmasada söylemek zorundayım.Bu arada konuda ki farklı görüşler kemalist karsıtlıgı su bu inanın cevap vericek kadar önemli degildir.Onların ki sadece kedinin b.kunu kumlamadan önceki atrafa satıgı kötü kokudan ibarettir -
Mustafa Kemal ATATÜRK gibi bir lider e saçma sapan şeyler söyleyen ve kötü yönde eleştiren peşpayedir , henzemindir , öküzün önde gidenidir. :)