Biraz Nostalji Yapalim (Eski Türk Hack Gruplari)
-
Arkadaslar ben 1997 yilinda bu aleme katildim, 2000 li yillarin basindan ortasina kadar bir cok yerde yönetici olarak görev almistim.
Biraz nostaljiye ne dersiniz?
Ilk aklima gelenler:
Altin nesil hack team (sonra cw oldu, doktoraya aitdi, yönetimindeydim)
Hackerboyz.com (yönetimindeydi, sheytan diye birine aitdi)
Cigicigi.com (yönetimindeydim, kursat ve yusuf kardeslere aitdi)
Cehennem.com (bir kapandi pir kapandi, abd de yasayan ilker isminde birine aitdi)
Hothackers.com ( bir gece ansizin gelip hackerboyz.com index atti, indexde "sizi gidi kamiller" diye beni cok güldüren bir not vardi)
Wardom.Org (m3hm3t ´e ait olan wardom 1st class üyelik cikardiktan sonra tad vermemeye baslamisti)
Sanalkorsan.net (caymazzz ve skrull diye adminleri vardi, sonra bende yönetimindeydim)
Hackermerkezi.com ( kurucusu oldugum sanaldaki evimdi)
Starhack.com (fifayi hacklemislerdi ama hepsi lamerdi)
Spymastersnake.org (cok nadir girmisligim vardir)
Savsak.com (ejder ve kardesi bekir´e aitdi)
Ayyildiz.Org (2005 yili civari cw de ataturk sevdalilari olduklari icin kovulan 4 kisi tarafindan kurulmustu, 6 ay sonra el degistirmisti)
Realhackers.net (desertsun´a aitdi)
Kanli.net (sivilce´ye aitdi)
Aklima gelenler bunlar simdilik, geldikce burayi güncellerim.
Simdi sira sizlerde...
-
Hacker Okanı ve Sönmez Abi'yi nasıl unutursun ?
-
-
Takip edeyim sonu nereye gidecek merak ediyorum :)
-
Citizen bunu yazdı
Hacker Okanı ve Sönmez Abi'yi nasıl unutursun ?
:D :D
-
hacked75 bunu yazdı
Takip edeyim sonu nereye gidecek merak ediyorum :)
-
MKTR Team vardı :) tahribatın içinden çıkma :)
Edit: spymastersnake gayet güzeldi gökhan muharremoğlu o dönemde yazılarıyla falan baya iyidi :)
geocitiesde sitesi vardı :) holnin cjb net vardı :) admine uyuz oluyorsan tıklaya herkes bir kere basmıştır :)
blackmir tarafından 20/Eki/13 19:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben Giderim AdıM Kalır....Dostlar Beni Hatırlasın.... o_0
-
Bir lamer ruzgariydi gecti gitti :)
-
bu konu tahribat.com artık eskisi gibi değil konusu gibi her sene otomatik açılır
ejderle bekir kardeş değiller
hothackers pkklı hack team coldhackers baş gösterdiği sıralarda direk tepki olarark doğmuş bir hack sitesi ve takımıdır bu sitenin kuruluşunda derin birilerinin parmağının olduğunu gerçekten düşünmekteyim çünkü ciddi manada çok fazla sayıda pkk yandaşı pkk nın direk kendi siteleri dahil hepsini hacklemişlerdir takdir ederim kendilerini zerre reklam yapmadılar kimse bilmez çok fazla
Not: cw ayyıldız listedeki bir çok siteyide hacklemiş bir takımdır ayrıca
Türkiyede ki hack in başlangıvcı denilecek bir sitede cehennem.com dur oradaki kaliteyi hiçbir hack sitesi tutturamamaıştır.
diğer web sitelerinin zaten herkes bilir az çok neyin ne olduğunu ama siteyenelr için ufak fauk bilgi verebilirim -
turkguvenligi.info