Biraz Nostalji Yapalim (Eski Türk Hack Gruplari)
-
autoexec.bat ve concon hatası sonucunda mail linkiyle hızlı format attığım günler geldi aklıma :)
-
rockomu
mail *web hacking moduydum ben de Power-Hacker sonra yönetici oldum.Hatırlayamadım.
Fungus kayıp ragga kardesler dolanıyor marmariste azrail işin de gücünde herkes dağıldı
atmaca saglam coder orada da mail e bakıyordum prorat ı yaptı sonra efsane oldu site simdi kapalı.
-
xxjokerxx bunu yazdı
hackeriz.com u bilen var mı ? :)
bende tam onu yazmaya girmiştim senin yazdığını gördüm hocam.
-
Sencer bunu yazdıkoray bunu yazdı
cigicigideki nickin neydi,ben de forum mod-yöneticisiydim.
Prohack vardı eskilerden moddum simdi prorat.net oldu.
Funguskid ve AzRaiL ne alemde hep merak etmişimdir.
Funguskid hukuk okuyordu hatirladigim kadariyla. -
adam ab yemiş
acaba nickimi ''afacan'' yoksa yaşımı küçük anlamadım.
-
vay amk. hackermerkezi ni kurulduğu ilk günden ğye olduydum :) sahibinde Ab görmek de varmış kaderde :|
ayrıca rootingsabotageforced vardı. hiç diyen olmamış :F
alanyalı biriydi admini. rsf.org diye. hackermerkezinden banlanan biriydi sanırım :/
-
Daniel-Koo bunu yazdı
ne kadar bilgisiz felan deselerde cyber-protest atlatılmış :D
bilişimin gelmiş gelmiş en büyük lamer sitesiydi thgroup'un devamı meşhur domainciler
-
illageltech ten selamlar :D bakalim daha eskisini kim yazcak :P
-
Gercekten internetin en zewkli olduğu zamanlardı, zamanında birçok siteye yapmadığımızı bırakmadık bir gün gelipde bunların çoğunu özleyeceğimi düşünmezdim =) internetin texas olduğu günler bitti.
kimse zewk için site işletmiyor artık. belli başlı internet siteleri dışınaki internet de reklamdan ve seo yazılarından kullanılmaz hale gelmek üzere.
Hack işi de eskisi gibi internete yeni başlayan adamların heves edip birkaç ayda icraat yapabileceği birşey değil artık. Zaten artık teknoloji meraklıları değil keyloger saçan dolandırıcılar daha çok hack yapıyor. Eskiden eline fso scriptini alıp host satın alan terör estirirdi. lamerin önde gideniydi belki ama eğlenceli zamanlardı.
Tahribattan önce olduğunu hatırladığım tek hack sitesi cehennem.com, başlangıcı çok iyiydi sonra tasarımı da konsepti de bozdu. ama bozuk haliyle bile diğerlerinden iyiydi.
HolyOne tarafından 23/Eki/13 09:15 tarihinde düzenlenmiştir -
hani millet dial-up kasarken, kablonet, superonline leased-line derken hop adslyi bi cektim arapca ezan okuyan cin mali saate ceviriyordum alemi.. mpeg falan oynatiyordum laptopta aaa diyorlardi film oynuyor ekranda.. uzerine tuzu biberi bi websitesinden video clip ''abu bu teknolojinin adi ne ya?'' internet bu internet ''o ne ya'' vs...djasdkasjdjx
vaktiyle gereksiz mesgalelerimden biri; online oldugumda listemdekileri offline yapma gibi bi hobim vardi
dial-up iplerine ping flood , nuke vs.. sopunu opunu yiyim irc'yi salliyorduk
cehennem zamani cjb.nettik sanirim holyhocamin ayborek aycorek cok hizli , megaloman yillari