Biraz Nostalji Yapalim (Eski Türk Hack Gruplari)
-
ADSL ilk çıktığında 256 k ile kendi pc mizle ddos la server çökerttiğimi bilirim :)
-
cehennem.com guzel siteydi eskilerden ilk aklima gelendir.
tahrip.com vardi windofchange vardi admin bir admin daha vardi storm du galiba hatirladigim
atmaca nick ini hatirliyorum baska bir siteden guzel programlar kodlardi
bir numara org vardi holyboy vardi
-
256k lik baglantiyla denyoyu acar gicik oldugumuz sitelere dalardik. toplu denyolunch gunleri duzenlerdi hicbir site duramazdi karsimizda
denyo gunlerinde en cok kullanilan cumle "baksana site aciliyor mu" (:
-
denyo ile swordfish le rekor denemelerimiz vardı
yabancı bir phpbb forum bulur üye kasardık kim daha çok üye yapıcak diye bana ne hikmetse dayanabilen hiç forum denk gelmedi hep database hatası site down :)
-
SeRDaR bunu yazdı
denyo ile swordfish le rekor denemelerimiz vardı
yabancı bir phpbb forum bulur üye kasardık kim daha çok üye yapıcak diye bana ne hikmetse dayanabilen hiç forum denk gelmedi hep database hatası site down :)
hic sorma ya :) hatırlayınca yerlere yattım gülmekten su an...
sanki bi oyunda en cok puanı kim alacak diye yarışırdık..
milyonlarca üye havalarda uçusurdu...
artık sansa hangimizin abandığı sitenin hostu db si sağlamsa o kazanırdı :)
ne günlerdi serdar .....
-
cigicigi ve hackerboyzda baya takılmışlığım vardır. genelde icq takası, satışı felan yapıyordum. 6 hanelileri 100 kontör den veriyodum =)
hala elimde bir sürü 6-7-8-9 haneli icq lar var. seri şekilde numaralar da var (1787878787 gibi) ama nerdeyse 4-5 yıldır hiç uğraşmıyorum. o zamanlar burayada üye olduyduk, pek bi cacık yoktu, şimdi yeni yeni canlanmaya başlamış :)
-
ne kıymetliydi 6 haneli icq numaraları. vardı bende de bir tane 6 lı duruyo mu acep :D
fakemail nelere kadirdi ozamanlar. Hele trojan gömmek ne kadar kolaydı ya.
kurtadamı unutmayalım millete dialuptan az geçirmedi