folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Biraz Paradan Konuşalım

Biraz Paradan Konuşalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

NowalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------

kısaca

kapitalizm çürüyor.

Kapitalimz çürüyor,sosyalizm güçleniyor mu?
    Bugün ODTU'lü gençlik tekrar DEVRİM yazıcaklar,fakat sosyalist odtu gençliği artık convers giyiyor,ellerinde miller...

Geçmişten bu yana filoları protesto eden gençliğin çocukları artık,work and travel ile amerika görme sevdalısı.ipod alma meraklısı...

Çökecek olan sadece ekonomimi,masalarla birlikte komple bir ülke,vatan,memleket...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

ne demislerdii "biz önlemimizi aldik, kriz bizi etkilemez"

simdi ne diyorlar "her sorunu cözen hükümetimiz bunu da cözecektir"

e amk hükümeti sokaktaki cocuk bilir türkiyein ihracat ithalatt yapan bi ülke oldugunu. kriz seni nasil vurmaz.. piyasa rahatlasin, millet vekilleri akpliler dolari cebe indirsin, sonra ne olsun kriz olsun! en bastan biliniyordu bunun hepsi

amk bu meclis maymunlarinin, hükümet yalakalarinin..

choosing my confessions...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

korkulacak bir durum yok,en fazla 10 yıl geriye gideriz .

ordan tekrar gelir tekrar gideriz sonra tekrar tekrar gelir tekrar tekrar gideriz .

bir ileri bir geri nede olsa birilerinin elinde ipleri..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Muhuahahhaha diyorum size (:

10 yıl geriye gidecekmişiz. Amerikada avrupada intiharlar başladı borsa yüzünden. Resmen iflas bayrağını çekiyor ülkeler. Onların vatandaşı bile bu kadar kendi ekonomilerini eleştirmiyordur ha (: Sizin amacınız akp hükümetini eleştirmek. Ya Allah aşkına bi objektif bakın olaya ya :)

Valla helal olsun hükümete. En az etkilenen ülkeler arasıda gösteriyor bizi ekonomi dergileri. Taşaklı hükümet bu hükümet. Hemde o kadar askerimizin polisimizin şehit olmasına rağmen ekonomimiz ayakta..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

eleştirimin olumlu yönünüde al .anti akp li değilim ,akp nin iktidara geliş tarihinde dolar nekadardı?

en fazla okadar olur ama bu demek değildirki ekonomi çökmez.

ekonominin çökmemesini istiyorsanız ilk amaç terörü yok etmek ve  rüşveti engellemek.

bunların hangisini yapabildi?

eğer terör ve rüşvet akp ikidara gelmeden önceki gibi kalsa bile ,şimdi ekonomi daha güçlüydü:)

akp zamanında terör artmıştır rüşvet aynen o biçim  devam etmektedir. her nekadar iyi şeyler yapmışsada sn erdoğan ,bunları bitirmediği sürece havadı civadır.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    mesele göstergelerleyse işimiz kolay ozamn bize bişe olmaz :D abd gibi büyük ekonomiler de bir anda öyle şeyler oluyor çöküşler möküşler çünkü onlar ürettiklerinden fazlasını yiyiler ha bize nezaman olur bu bir süreçtir ama bugün "faizcilik yapanda alanda bitmiş duruma gelmiştir" bir gerçek vardır o da bir sistemin tıkandığı noktadır şimdi bundan sonra nolcak bir anektotla örnekliim batan bankaları devlet kurtaracak nereye kadar ? devletlerde para bitene kadar sonra ? ? * bankalar ve büyük şirketlerde krizle başa çıkamayıp devletin elinden geleninin bi yerde tükenmesinden sonra bu işin sıcak parayla anlık çözümler ile bitirilemeyeceği anlaşılacak ve düzenler yeniden yapılandırılacak bu bir nevi dünya ekonomik sistemine bi reset atma babında olucak kanımca burda tr harikularde bir şekilde sıyrılarak çok asortik hareketlerde buluna bilir mesela ithalatçı konumunu  azaltarak ve kaynaklarını iyi değerlendirip üretici konuma geçerek 

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Muhuahahhaha diyorum size (:

10 yıl geriye gidecekmişiz. Amerikada avrupada intiharlar başladı borsa yüzünden. Resmen iflas bayrağını çekiyor ülkeler. Onların vatandaşı bile bu kadar kendi ekonomilerini eleştirmiyordur ha (: Sizin amacınız akp hükümetini eleştirmek. Ya Allah aşkına bi objektif bakın olaya ya :)

Valla helal olsun hükümete. En az etkilenen ülkeler arasıda gösteriyor bizi ekonomi dergileri. Taşaklı hükümet bu hükümet. Hemde o kadar askerimizin polisimizin şehit olmasına rağmen ekonomimiz ayakta..

çok pis katılıyorum bu yoruma noktası virgülüne kadar altına imzamı atıyorum.

hatta bende muhaha diyorum size.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

bugün cepten yersin cepteki biter ,cepteki bitince abd gibi petrolü olan altını doları bol olan bir ülkeyi işgal(gasp) edemeyeceğine göre ?

bir anda şemsiyeyle   ilişkide  bulursun kendini bir sonraki en ufak krizde ,işte o şemsiye açılırmı açılmazmı bunu şimdiden bilmek zor .

aşikar olan hazineden bolca harcadığımız dolarlar sadece günü kurtarmamızı sağlar.

rusaya da öyle yapıyor borsayı kapatarak sadece kafasını kuma gömüyor ve günü kurtarıyor .

filan güne kadar bir yerden para gelecek ağabeyy o güne kadar idare edelim durumu der gibiler .)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    2 Ay önce 1000 YTL yi altın yaptım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    2 Ay önce 1000 YTL yi altın yaptım :)

keşke dolar yapsaydın

Toplam Hit: 9383 Toplam Mesaj: 52