Bireysel Silahlanmaya Hayır!
-
Yahu abd de herkeste silah var . Birak silahi herkesin 2 tane arabasi var kimse ne ates edio ne kornaya basio. Tr de egitim yok . Gerisi hikaye
-
Media bunu yazdı
benim merak ettiğim biri bize saldırdığında(haneyi tecavüz,nefsi müdafa) onu silahla yaralasak ceza alıyor muyuz? şahit , görüntü neyim mevcut olsa dahi?
şimdi hukukçu müridler daha iyi bilir elbette fakat sanki şöyle bir şey hatırlıyorum, şahıs yatak odana kadar girmediyse haneye tecavüz sayılmıyordu. Geçmiş yıllarda böyle bir tartışma çıkmıştı ve gündem olmuştu.. Değişiklik oldu mu takip edemedim.
-
Sağımızda Asala Ermenistan, Aşağımızda IŞID,PKK,YPG,ÖSO, Solumuzda tarihi düşman Yunanlar. İçimizde bin türlü sapık,tecavüzcü,gaspçı,hırsız,maganda. Bu durumda bireysel silahlanmaya hayır demek sizin zeka seviyenizi belli eder.
-
geçmiş yıllardaki verilerle tabi değişiklik olmadıysa bireysel silahlanmanın en yüksek olduğu ülke finlandiyaydı, en düşük suç oranı da finlandiyadaydı.
herkesin bahsettiği gibi olay silaha sahip olmakta değil. öküzlükte
-
elcondor bunu yazdıoverbite bunu yazdı
Bence sorun bireysel silahlanma değil gerizekalılıktır.
katılıyorum ve arttırıyorum, cehalet ve vurdumduymazlık.. Bence her evde bir silah olmalı ve herkes silah kullanmayı da öğrenmelidir. Şahıslar bilinçli olduktan sonra evde ne tür bir silahın olduğunun önemi yoktur bence..
-
Her eve bir mitralyöz :))
THT2005 tarafından 01/Oca/15 03:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Tabi ki hayır.
Nie hayır çünkü her bokda silaha yapışacak millet.Eğitim falan filan diyonuzda sinirli adam eğitimlide olsa sokrates de olsa sinirde gözü görmez sıkar silahı.Bizim milletin sinirlerinide alamayacağına göre.O yüzden hayır.
-
Sormayın beyler ben dışardaydım 10 dk bir köşede bekledim seslerin durmasını bekledim böyle bir cahillik bir gerizekalılık yok
-
Bireysel silahlanmaya EVET !
-
ultrAsker bunu yazdı
geçmiş yıllardaki verilerle tabi değişiklik olmadıysa bireysel silahlanmanın en yüksek olduğu ülke finlandiyaydı, en düşük suç oranı da finlandiyadaydı.
herkesin bahsettiği gibi olay silaha sahip olmakta değil. öküzlükte

Finlandiya değil hocam İsviçre.