Bireysel Silahlanmaya Hayır!
-
bence bireysel silahlanma desteklenmeli devlet silahın kullanmasını engelleyecek tedbirler almalı. İran ve Abd bireysel silahlanmanın en yüksek olduğu ülkeler fakat toplumsal huzur üst safhada çünkü yasalar gerekli tedbiri alıyor
-
Ben evde silah yerine kılıç ve yay bulundurmayı tercih ederim daha tehlikesiz
-
Bireysel silahlanmaya EVET. Sorun silahta değil tetiği cekende. Heryerde asker polis mi var? Gece 2 de enyakın evin yüzlerce metre uzakta olduğu evime gidemiyorum tinercisi var iti var a.q. memleketinde. Abd deki gibi keleş istemiyorum ama yarıotomatik 6.35mm tabanca bile alamıyorum.
Silah sahibi birkaç gerizekalı var diye bana niye bu eziyet?
-
seagate189 bunu yazdı
Bireysel silahlanmaya evet.
Gerizekalica cahilce egitimsizce silah kullanmaya Hayır.
Kısa ve net.
-
Akli dengesi yerinde olan insanlar olduğu sürece bireysel silahlanmaya evet. Çoluğun çocuğun eline oyuncak diye tutturmasınlar ota boka çekmedikleri sürece yeter.
-
Şimdi şöyle basit bir önerme silsilesi ortaya koyalım : Toplum iki tip insandan müteşekkildir. Bir kısım, duyarlılığa falan tamamen kapalı, düşmanlarını yok etmeye programlı ve onlar tarafından yok edilme korkusuyla yaşayan anormaller,teröristler,sapıklar vs vs. Diğer gruba dahil insanların ise gerek bireysel gerek kollektif olarak silahlanması kaçınılmaz olan bu güruh karşısında savunma amacıyla silahlanması zaruri hale geliyor.
Böyle düşünenler de olabilir. Tartışılır.
-
Şimdi sıkan yok konu işe yaradı:)