folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bireysel Silahlanmaya Hayır!

Bireysel Silahlanmaya Hayır!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Ülkemizde ateşli silah kullanarak yapılan magandalıklar bireysel silahlanmadan değil eğitimsizlik ve insan kalitesinden kaynaklanıyor. Gerizekalı, doğal şartlarda soyu kuruması gerekirken ülkemizin şartlarında yolunu bulup evlenmiş, çocuğunu da eğitmemiş. Tüm aile gerizekalı. Silahı olur cama çıkıp havaya sıkar, düğünü olur sokağın ortasından havai fişek atar, arabası olur okulun önünde hız yapar. Yanlış yaptığını anlayacak zekaya sahip değil. Neden? Zamanında annanesini deli sikti.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

ultrAsker bunu yazdı

geçmiş yıllardaki verilerle tabi değişiklik olmadıysa bireysel silahlanmanın en yüksek olduğu ülke finlandiyaydı, en düşük suç oranı da finlandiyadaydı.

herkesin bahsettiği gibi olay silaha sahip olmakta değil. öküzlükte

http://powerpointparadise.com/blog/wp-content/uploads/2012/12/SwissCitizensArmed.jpg

Finlandiya değil hocam İsviçre.

aynen hacı kuzeyde diye aklımda kalmıs isviçre olmasına da şaşırmadım eyv :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Ülkemizde ateşli silah kullanarak yapılan magandalıklar bireysel silahlanmadan değil eğitimsizlik ve insan kalitesinden kaynaklanıyor. Gerizekalı, doğal şartlarda soyu kuruması gerekirken ülkemizin şartlarında yolunu bulup evlenmiş, çocuğunu da eğitmemiş. Tüm aile gerizekalı. Silahı olur cama çıkıp havaya sıkar, düğünü olur sokağın ortasından havai fişek atar, arabası olur okulun önünde hız yapar. Yanlış yaptığını anlayacak zekaya sahip değil. Neden? Zamanında annanesini deli sikti.

Aynen katılıyorum hocam. 

@u235 hocam işte herkeste silah olursa kimsenin buzugu yemez o konuda. Benim şimdi taşıma ruhsatım yok ama köydeyken vardı bana saldırı oldu takir takir saydirdim Kırıkkaleyi. Hiç bi vicdan azabı yok hala ki ülkede her türlü gaspcisi tecavüzcusu at hırsızı tipli pkk işid suriyalı el nusrali fink atıyor ben canımı güvende hissetmiyorum , görevi bırakıp aile işine dönünce yeniden ruhsatı çıkaracağım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Hayatımda 3 kez bıçak taşıdım ben bu esenyurtta 1999dan beri nasıl ölmedim insan hayret ediyor işte...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı
    Media bunu yazdı

benim merak ettiğim biri bize saldırdığında(haneyi tecavüz,nefsi müdafa) onu silahla yaralasak ceza alıyor muyuz? şahit , görüntü neyim mevcut olsa dahi?

şimdi hukukçu müridler daha iyi bilir elbette fakat sanki şöyle bir şey hatırlıyorum, şahıs yatak odana kadar girmediyse haneye tecavüz sayılmıyordu. Geçmiş yıllarda böyle bir tartışma çıkmıştı ve gündem olmuştu.. Değişiklik oldu mu takip edemedim.

Bu konuda orantılılık ilkesine bakılıyor. Saldırıyı def edecek kadar güç veya alet kullanabiliyorsunuz...

Konua gelince silahsızlanma değilde ruhsatsız silahlanmaya hayır. Silah kullanınca bulunacağını bilen adam kafasına göre silah kullanamaz...

İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adam bireysel silahlanmaya hayır diye konu açıyor .Konunun altında silah ticareti dönüyor : ) Tahribat ailesi işde :D

küfrederiz villalara kulübeden
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence her evde en az 1 silah olmalı. Ancak bu silah kişinin üzerinde taşınmamalı.

Eğitim şart. Magandalıktan uzak olunmalı. İyi bir silah kullanma eğitimi almayana silah verilmemeli.

Atalarımızın dediği gibi AT-AVRAT-SILAH herailede olmalıdır. 

--Not: Bende sadece bir havalı tüfek var. Ancak silah bulundurmama sebebim, istediğim zaman bir şekilde satın alabilecek durumda olmamdır.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

Bireysel silahlanmaya evet.

Gerizekalica cahilce egitimsizce silah kullanmaya Hayır.

Bunun zeka ile cehalet seviyesi ile alakası yok ki hocam. Yoksa kimse kimseye zarar vermek istemez ama sinir anıyla insan belindekine sarılabiliyor. Mesela ben çok çabuk sinirlenen biriyim yeminle silah alsam müebbet yerim o yüzden almamalıyım. :D

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı

Bireysel silahlanmaya evet.

Gerizekalica cahilce egitimsizce silah kullanmaya Hayır.

Bunun zeka ile cehalet seviyesi ile alakası yok ki hocam. Yoksa kimse kimseye zarar vermek istemez ama sinir anıyla insan belindekine sarılabiliyor. Mesela ben çok çabuk sinirlenen biriyim yeminle silah alsam müebbet yerim o yüzden almamalıyım. :D

:) Saldırmak için ateşli silaha gerek yok. Bu zamana kadar birini bıçaklamadıysan veya öldürecek gibi dövmediysen silah da seni bozmaz.

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

şu son zamanlarda ki pkklıların azıtmasından sonra bireysel silahlanmanın yararlı olacağını düşünmekteyim...

görenin o ki devlet teröristlere bir şey yapmıyor

bu itler gün gelip kapımıza kadar dayandığında evde karın çoluluğun çocuğun olduğunda iş başa düşecek gibi 

kimse kusura bakmasın ben bireysel silahlanmaya bu bakımdan evet diyorum 

http://kamusalrehber.com/emniyet/silah-ruhsati/58-silah-ruhsati-almak-icin-gereken-belgeler.html

a
    lmak ne kadar basit değil mi 21 yaşında ol  herhangi bir hüküm giyme aylık ciran 6 bini geçsin koyarsın cebine bir tane ya da arazin olsun vs yine alıyon 

ama hiç bir yerde dememeiş ki silah kullanma eğitimi almış silah kullanma eğiti

m kursu zorunlu olmalı işte hata burada adam alıyor ama kullanmayı bilmiyor asker de de tabanca kullanmayı öyle bir görevde değilsen öğretmezler zaten  

SeRDaR tarafından 01/Oca/15 15:41 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 4822 Toplam Mesaj: 38