Biri Bana Bir Açıklama Yapsın Kafayı Yicem
-
arkadaşlar bir saat önce başıma gelen bir olayı bir yere dayandıramıyorum, şoklardayım. Bilimsel bir açıklama bekliyorum siz müridlerden.
su içmeye kalktım gözlerim uykulu ama sersem değilim. annem mutfaktaydı günaydın dedim naber napıyorsun felan derken ben bir yandan
kafa hizamdaki dolaptan bardak almaya çalışıyorum. tam bardağa uzandım bardağı tuttuğum o salise bardak patladı.
evet kırılmadı patladı paramparça oldu binlerce parçaya ayrıldı ve 5 metre ötelere sıçradı.
arkadaşlar bardağı düşürmedim bardağı sıkmadım. sadece narince 3-4 parmağımla tutmaya çalıştım.
bardağın resmini atsam zaten, oha amk bunu tezgaha düşürsen kırılmaz bu dersiniz. normal su bardağı gibi değil.
viski bardağı şeklinde daha geniş ağızlısını ve kütlece daha ağır olanını bir düşünün.
annemle şoka girdik yanyana durup birbirimize bakıyoruz.
bardağın dolapta patladıgının kanıtları var tezgaha düşse dolapta bir yıgın cam parçalarının olması mümkün
olmazdı. vucut elektriği mi dersiniz artık ne sikim derseniz deyin beni bir aydınlatın.
aynı yukseklikten tezgaha aynı bardaktan bıraktım bardak 8 bilemedin 9 parçaya ayrıldı.
ilk patlayan bardak ise binlerce parçaya ayrıldı. ve nerdeyse büyük bir parçası yok gibiydi tuz buz oldu amk !!!
ne oglum nedir lan bu. sikicem dünyalarını amk. su da mı içemicez.
-
google amcaya "bardak patladı" yazıp aratırsan, senin gibi olayı yaşamış insanlar olduğunu görebilirsin...
coLin tarafından 03/Oca/13 09:33 tarihinde düzenlenmiştir -
ştatik elektrik olmalı.
-
korkarabatak bunu yazdı
:D kime isyan ediyorsun hacı
-

Aklıma geldi :)
-
Sabah namazına kalkmadın değil mi,
-
GusFring bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
:D kime isyan ediyorsun hacı
lan ne güldüm sabah sabah amk :)
-
DJ_Alper bunu yazdı

Aklıma geldi :)
superkahramnlik isaretidir diyorsun yani
bide harbi google aratiginda bardak patlama olaylari cikiyor :D super ya
-
-
3 harfliler :-/
-
ben de ayak serçe parmağımla şu cam tartılardan kırmıştım. aynı dediğin gibi tuzla buz oldu. oluyor arada öyle şeyler.

ki acaip kalın olur bunun camı da.