Biri Bana Bir Açıklama Yapsın Kafayı Yicem
-
Tnrsk bunu yazdıGusFring bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
ne oglum nedir lan bu. sikicem dünyalarını amk. su da mı içemicez.
:D kime isyan ediyorsun hacı
lan ne güldüm sabah sabah amk :)
-
Resimdeki sen olabilr misin ?(bilimsel açıklması vardır hocam çok takılma)

-
1-bardağın hangi maddeden yapıldığı (bazı maddeler statik elektriğe karşı çok hassas.bu yüzden plastik eşya imalatlarında statik önleyici maddede koyarlar karışımın içine mesala.)
2-ısı değişimi.(soğuk bi zemine altı kalın olmayan bi bardığı koyar ve içine sıcak su koyarsanız.çat diye çatladığını görürsünüz)
3-bardağın içinde yada ortamda birikmiş bi gaz. özellikle dolap türü yerlerde gaz birikir.bide bazı zeminden gelen yeraltı gazları
4- ortamda elektrik kaçağı ihtimalinide kontrol edin bence bi kontrol kalemiyle.nolur nolmaz.
5-bide yorganın aklıma geldi.statik elektriğini arttırıcı bi malzemeden olabilir.sabah sabah olması hasabiyle bi ihtimal
-
-Fiziksel olarak aşırı sıcak/soğuk farklılığına eklenen statik elektrik.
-Sonokinetik güç. (Denetimsiz)
-Telekinetik güç. (Denetimsiz)
-Elektrokinetik güç. (Denetimsiz)
-Hepsi.
Bu kadar bilgiyle kesin bir şey söyleyebilmemize imkan yok. Yukarıdakilerden biridir.böyle demişler.
-
normal bir olay bardak daha önceden bir rezonanasa girmişse veya onun gibi başka bir şeye senin dokunman bile patlaması için yetecektir bkz. kelebek etkisi :)
-
sıcagı sıcagına yazdım lan msjı yoksa ne kafayı yicem.
biz milyarda bir olasılıkların adamıyız. böyle cam patlaması felan hava cıva amk. istesem gözlerimle bakarak patlatırdım bardagı :D
sagolun yorumlarınız için.
materyalist düşünceye devam.
-
underzero bunu yazdı
ahaha hakikaten , he ya işte böyle millete sığır dersen böyle olur sen git aslında kitapçılarda satılan ama de hikmetse yasaklı kitap diye konusu açılan kitabı oku bide sonra vay efendim niye böyle oldu normaldir :D
-
o bardak çeşitli kimyasal maddeler ile yıkanıyo hatta çamaşır makinesinde durulanıyo falan belli bi sıcaklıkta, e bi yerden sonra hassaslaşmaya başlıyo sende o an'a denk gelmişsindir yada buna benzer bişeydir takma kafana çöyle cin peri falan kafayı yersin sonra
-
unbalanced bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
tamamen deli saçması amk. okudum 3 gece boyunca hemde saat gece 2 ile 4 arası.
hiç bir numarası yok. bir gıdım ürpermedim ciddiye alamadım. bunlara inanmak için sığır olmak lazım.
böyle güdümlü sıgır.
edit: Masaru Emoto nun kitaplarına bakabilrisin aslında, su ile ilgili çalışsa da enerjinin büyüklüğünden bahseder. Adamın bir sürü araştırması
var, kur-an okunduğunda suyun atomlarının nasıl değiştiğini, zemzem suyunun diğer suların efendisi olduğunu ve bir damla zemzem in diğer
suların davranışlarını falan değiştirdiğinden bahseder. Bunla ilgili resimli son kitabı var ona bakabilirsin su daki atomların yapısının nasıl ne
şekilde değiştiğini. bunlar hep enerjiyle açıklanabilecek şeyler
Suya Güzel Sözler Söylenince Güzel Desenler, Kötü Sözler Söylenince Kötü Desenler Oluşur Mu?
http://evrimagaci.org/fotograf/56/1274/
-
bardağın direnci azalmıştır sana denk gelmiştir
ya da bardak ortadan birleştirildiyse misal sıcak su koysan bardak ortadan ikiye ayrılır
buna bağlı olarak birşey olabilir...