folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Birisi Bana Bunu Açıklayabilecek Mi ?

Birisi Bana Bunu Açıklayabilecek Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Hocam defalarca ayni problemi yaşamiş ve sorunu halletmiş biri olarak yaziyorum :D 

Şimdi öncelikle 8 olmaz 5 olmaz ayaklarini gececekler 1 gün internetim kesildi ve defalarca şikayet şikayet sonucunda evime kadar geldiler 

evdeki iç tesisat hiz verimi için cok önemlidir birde eve gelenlerin cakma telefoncular degil gercektende internet'ten anlayan adamlar olmasi gerek 

adam 10 dk bi odalari gezdi ve swich'in yanliş takildigini bunun hiz düşüklügüne neden olacagini söyledi daha sonra kablolori takip etti ve ek olduklarini 

tespit etti bunlari degiştirdi ve bi telefonla hizim 6 mbits e cikartti diyecegim odurki 2 ye fln razi olma ara bildir 

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

@byeren

aynı bokun sarısını yaşadım.. geldi splinter a bahane buldu zaten o ara tahahüt uzatıp kablosuz modem istemiştim..

hattımda herhangi bir problem yok.. telekom teknik servisi en az 15 kez gelmiştir evime ..

bilgisayar teknisyenliği öğrencisiyim.. bir tanesi geldi yanında bi leptop cartı curtu artislikler falan laptopu açtı baktım çökmüş bunu yapsana abi dedim bilmiyorumki dedi.. [onu bilmeyen adam internetten ne anlar .. ]o benim bilgisayarıma bakarken bende hayrına virüs temizledim . TÜRKİYE burası herşey olur derler ya o misal..

son arıza kaydı oluşturduğumda beni aradıklarını teşekkür ettiğimi yazmışlar genel merkezden böyle böyle mi diye aramşlar diye aradılar beni ancak ne arayan var ne soran.. bıktım bu yüzsüzlerden :|

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Dogaldir benim müşteri hizmetleriyle aynen konuşmamda buna benzerdi  

Sürekli calişma sürekli calişma yemin ediyorum tt netten cektigimi  bi başkasindan cekmedim bir ton işim aksadi bunun hesabini kim verecek bana

işte efendim 24 saat hizmet veren bir şirketiz virt zirt

tedaşta 24 saat hizmet veriyor ama ayda yilda bir elektirikler gidiyor sizde sürekli 

dedim sonra eger superonline memleketime gelsin (kayseriye) ilk işim sizden kurtulmak olacak bi ben degil benim gibi bir cogu sizden şikayetci 

sizi şikayet edecem diyorum benimi diyor aptal kiz :D seni niye edeyim ttneti işte ertesi gün adamlar geldi her tarafi didik didik ettiler sorunu cözüp gittiler 

biz sizin bizi bir daha şikayet etmemeniz için ugraşiyoruz efendim müşteri memnuniyeti fln fln adam harbi işten anliyordu vede pratikti hemen sorunu cözdü 

şimdi memnunum :D

asdasdsa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Benimde lafta 8mgbit e kadar 4ü gecemiyorum çok 3ile 4 arasında oluyor genelde

Cagito ergo sum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:
    -----------------------------

Benimde lafta 8mgbit e kadar 4ü gecemiyorum çok 3ile 4 arasında oluyor genelde

iç tesisat kabloloarini degiştir  baglantilarini kontrol et 6.15 e kadar görebilirsin benimkide 3'küsürdü

asdasdsa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Hocam benim bildiğim santrale 50 mt ( ki bazı yerlerde bu bile sağlanamıyor ) 4 mbit i destekleyebiliyorlar. Şu anda her yere verebildikleri en sorunsuz hizmet 2048 bu yüzdende kampanyalar dışındada tutuyorlar. İşleri açısından mecburi yaklaşanlara tavsiyemdir upload haricinde en sorunsuzudur..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

benım santrale uzaklığım 1.5 km 5,87 yi  geçmiyor dedikleri gibi sana 8 gelmez demişler sende 2 gelse yeter demişsin yanı sonç olarak 2 ye yakın gelioyr canını sıkma

arkadaşınla kıyaslayacaksan santral ile aranızdakı düzlük ve engebeli yollar buna etki yapar bence

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx    Biz göremesekte inşallah cocuklarimiz görür bu hizi : )

asdasdsa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Şu anda sağımda superonline kablosu duruyor, allah yazdıysa bozsun...

ttnet forever...

daha iyi hizmet yok...

http://www.speedtest.net/result/867669631.png

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    ttnet forever...

daha iyi hizmet yok...

:|

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 4523 Toplam Mesaj: 37