Birisi Bana Bunu Açıklayabilecek Mi ?
-
Hocam defalarca ayni problemi yaşamiş ve sorunu halletmiş biri olarak yaziyorum :D
Şimdi öncelikle 8 olmaz 5 olmaz ayaklarini gececekler 1 gün internetim kesildi ve defalarca şikayet şikayet sonucunda evime kadar geldiler
evdeki iç tesisat hiz verimi için cok önemlidir birde eve gelenlerin cakma telefoncular degil gercektende internet'ten anlayan adamlar olmasi gerek
adam 10 dk bi odalari gezdi ve swich'in yanliş takildigini bunun hiz düşüklügüne neden olacagini söyledi daha sonra kablolori takip etti ve ek olduklarini
tespit etti bunlari degiştirdi ve bi telefonla hizim 6 mbits e cikartti diyecegim odurki 2 ye fln razi olma ara bildir
-
@byeren
aynı bokun sarısını yaşadım.. geldi splinter a bahane buldu zaten o ara tahahüt uzatıp kablosuz modem istemiştim..
hattımda herhangi bir problem yok.. telekom teknik servisi en az 15 kez gelmiştir evime ..
bilgisayar teknisyenliği öğrencisiyim.. bir tanesi geldi yanında bi leptop cartı curtu artislikler falan laptopu açtı baktım çökmüş bunu yapsana abi dedim bilmiyorumki dedi.. [onu bilmeyen adam internetten ne anlar .. ]o benim bilgisayarıma bakarken bende hayrına virüs temizledim . TÜRKİYE burası herşey olur derler ya o misal..
son arıza kaydı oluşturduğumda beni aradıklarını teşekkür ettiğimi yazmışlar genel merkezden böyle böyle mi diye aramşlar diye aradılar beni ancak ne arayan var ne soran.. bıktım bu yüzsüzlerden :|
-
Dogaldir benim müşteri hizmetleriyle aynen konuşmamda buna benzerdi
Sürekli calişma sürekli calişma yemin ediyorum tt netten cektigimi bi başkasindan cekmedim bir ton işim aksadi bunun hesabini kim verecek bana
işte efendim 24 saat hizmet veren bir şirketiz virt zirt
tedaşta 24 saat hizmet veriyor ama ayda yilda bir elektirikler gidiyor sizde sürekli
dedim sonra eger superonline memleketime gelsin (kayseriye) ilk işim sizden kurtulmak olacak bi ben degil benim gibi bir cogu sizden şikayetci
sizi şikayet edecem diyorum benimi diyor aptal kiz :D seni niye edeyim ttneti işte ertesi gün adamlar geldi her tarafi didik didik ettiler sorunu cözüp gittiler
biz sizin bizi bir daha şikayet etmemeniz için ugraşiyoruz efendim müşteri memnuniyeti fln fln adam harbi işten anliyordu vede pratikti hemen sorunu cözdü
şimdi memnunum :D
-
Benimde lafta 8mgbit e kadar 4ü gecemiyorum çok 3ile 4 arasında oluyor genelde
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
Benimde lafta 8mgbit e kadar 4ü gecemiyorum çok 3ile 4 arasında oluyor genelde
-----------------------------iç tesisat kabloloarini degiştir baglantilarini kontrol et 6.15 e kadar görebilirsin benimkide 3'küsürdü
-
Hocam benim bildiğim santrale 50 mt ( ki bazı yerlerde bu bile sağlanamıyor ) 4 mbit i destekleyebiliyorlar. Şu anda her yere verebildikleri en sorunsuz hizmet 2048 bu yüzdende kampanyalar dışındada tutuyorlar. İşleri açısından mecburi yaklaşanlara tavsiyemdir upload haricinde en sorunsuzudur..
-
benım santrale uzaklığım 1.5 km 5,87 yi geçmiyor dedikleri gibi sana 8 gelmez demişler sende 2 gelse yeter demişsin yanı sonç olarak 2 ye yakın gelioyr canını sıkma
arkadaşınla kıyaslayacaksan santral ile aranızdakı düzlük ve engebeli yollar buna etki yapar bence
-
http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx Biz göremesekte inşallah cocuklarimiz görür bu hizi : )
-
Şu anda sağımda superonline kablosu duruyor, allah yazdıysa bozsun...
ttnet forever...
daha iyi hizmet yok...
-
renegadealien bunu yazdı:
ttnet forever...daha iyi hizmet yok...
:|