folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Birisi Bana Bunu Açıklayabilecek Mi ?

Birisi Bana Bunu Açıklayabilecek Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

superonline da 1 gün var 1 gün yok hoca, speedtestin sayfasını bile acmıyo, iki modemde yanımda duruyo

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

netlimitsiz kullanıyorum ilk tarifeye geçtiğimde 8mbit geliyordu fakat kopmalar oluyodu sonrasında 2 ye düşürttüm :D on numara oldu.. santralle aramda 4 km mesafe yoktur.. 

edit: rene superonline adsl mi yoksa fiber mi ?

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

fiber...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

istanbulda kullanan arkadaşlarım var.. süper sorunsuz diyorlar.. :S şimdi içime kurt düştü.. biraz daha araştırayım eve fiber almayı düşünüyodum.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

Resim görünmüyor.

-----------------------------

resim sorunlu değil veya çözüldü resim gözüküyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

8mbit in hakkı hala verilemio... 4mbit yine en kralı gibime gelio..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

elin çekik gözlüsü kaç megabit kullanıyo biz 8 megabite .öt atıyoruz hoca işe bak . digiturkle girdiği lig tv ihalesinde milyondolarlar konuşturmayı biliyo pezevenkler . parası var sokaktaki zil kablosunu kalkıpta fiber optik yapmıyor it herifler.

bizim mal milletimize az bile . mahallede imza toplayayım dedm adamdan sanki mal varlığını istedim ya şöyledir böyledir ben memnunum . MAL MİLLETE MAL HİZMET nolcak sanki :|

o g.tle bide tivi bu çıkardılar açıyorum oda kasıyo neyine güvenipte çıkarıyorsun anlamıyorumki.

türk telekomada ürünlerinede uyuz oluyorum.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a_v_t_a_r_
    a_v_t_a_r_'s avatar
    Erkek

hocam onceden bende sktgim ttneti kullanıyordum, kafa attı ttnete sokuyum dedim gittim 3g vınn aldım 3g çıktığından beri kullanıyorum 45 tl aylık 4gb kotalı, kota onemli değil diyorsan git 3g modem al turkcell şart değil, vodafona da olabilir ikiside anı çekiyor zaten kesilme derdi yok hızda düşme yok heryerde gir nete, reklam falan yapmıyorum yanlış anlaşılmasın :) ttnet şerfsizinden çok çektim onlar para kazanmasında kim kazanırsa kazansın, 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

geçen online bi oyunda takılıyorum. lag var deli gibi. eleman dediki internet hızın kaç :| dedim 2 mgb. adam diyorki benimki 40 :| bu da orta derecesi iyi değil diyo :| biri bana bunu açıklasın esas :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

arkadaşlar, kim ne derse desin, superonline fiber döşüyo möşüyo hikaye. temele indiğiniz zaman ilk hizmeti superonline da telekomdan alıyor. fiber çekmek basit gibi görülebilir. km si 1700 liraya maliyeti var. mpls cihazları var telekomda, her biri 50-100 bin dolar civarı. benimde evim telefon santraline 50 metre. 1 mbit bağlantım varken, sinir olurdum. sonra gitim 4 mbite çektirdim. bağlantıda değişen pek bişey olmadı. evin içinden (3ncü katta oturuyorum.) taa apartmanın girişine kadar tek parça bir cat5 kablo çektim. hattın telekomdan gelen kısmını kroneden ayırdım ve iki ucu direkbirbirine bükerek ekledim. bağlantı hızı gözle görülür derecede arttı. yetinmedim pikatel modem vardı gittim onuda değiştirdim. kablolar vs. hepsini yeniledim.sonuç mu? şuan canavar gibi bir bağlantım var. down hızlandırıcı programlar olmadan, 4gbit e yakın hız alıyorum. 2 gb lık tek parça doyayı yarım saatte indiriyorum. speed teslerdede 3.7 gibi bir rakam alıyorum(zaten 4mbiti asla gremezsiniz, 3.7 mbit sınırdır.) her haltta telekoma laf atanlara gıcık oluyorum. ( lafım kendini bilenlere değil. ) arkadaş negüzel örnek vermiş. spliteri bilmem neyi yanlış bağlamışım v.s. gibisinden. sözleşmelerimize göre, telekom hizmeti apartmanın ankastresine kadar getirmekle yükümlü. içeriye karışmaz. ama telekom halleder mantığıyla her haltta adamları arıyozur. gerçekten ihtiyacı olan adamların işi kalıyor. size bir örnek vereyim.

bilgisayar işi yaptığımı bilen biri, nette sorun olduğu için beni çağırmıştı. telekoma ana avrat sövüyo. 20 kere arıza açtırmışta gelip bakmamışlarda falan. gelip kapıdan arıza içerde diyip gidiyorlarmış. bu gayet normal. adam senin evine giripte, sen don pijama gezerken senin kendi hatanı tanir etmek zorunda değil. neyse girdim eve bir baktım, splitterdan kabloyu çıkarmış amca, başka bir splitter a takmış. hattı çoklamış aklı sıra. pararlelli telefon kullanıyor. telefon hatlrından birinden kabloyu sıyırmış, bahçede rahat duyayım diye bildiğimiz kapı zili bağlamış arayada. arkadaşlar, bir hat sadece bir telefonu kalıracak elektriği taşıyor. pararlel telefon kullanacaksanız bile telekoma bildirmeniz gerekiyor. bildiğim kadarıyla ona göre işlem yapıyorlar.

neyse adama abi sen naaptın çalışırmı böle dedim, hattı bozdum tek telefon tek modem bi bağladım canavar gibi nete giriyo makina. gördünmü dediğim zaman, bide pişkin pişkin, okadar para veriyoz en azından girip yapsalardı demezmi? oldu canım. senin orda ydiğin halt yüzünden, gerçekten hattında arıza olan adamın işi kalıyor.

lafın kısası arkadaşlar, kendi sorumluluğunuzdaki kısımları önce bir inceleyin, hala çözülmüyorsa ozaman sövmekte haklısınız :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 4862 Toplam Mesaj: 37