Birkaç 3D Çalışma(Kendi Çalışmalarım)
-
yorumlarınızı bekliyor grafikçi müridler yorum yaparsa sevirinirm gelecek vaad ediyorsa devam edecem
3d kasmaya ama yoksa burada bırakacam hobi amaçlı ilgilenicem
dün akşam yaptım başladım bugün bitti
4000X3000 resim boyutu
bunlarda kyk yurdunda cansıkıntısında yaptıklarım
favarim bu
buda başka ekranda photoshopta yapıldı(yani psde hazırlanıp 3d modelde kullandım sonradan eklemedim)
-
hacı msn adresini pm den yollasana
çalışmalar güzel olmuş bu arada ilerletmeye bak.
-
bence en iyisi robot olmuş(tutorial falanmı çalışıodun?) reflection(kesin yanlış yazmışımdır) fln ii
2.si hangi programı kullanıyorsun ve çalıştığın bilgisayarın donanımı nedir??
3.sü eğer hali hazırda başka bi işin varsa yoğun olarak çalışmak zorundaysan hiç bulaşma derim yoksa devam et gusel(heyt be yaşım 17,6:P olmuş yoruma bak nobel fln isterim)
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------bence en iyisi robot olmuş(tutorial falanmı çalışıodun?) reflection(kesin yanlış yazmışımdır) fln ii
2.si hangi programı kullanıyorsun ve çalıştığın bilgisayarın donanımı nedir??
3.sü eğer hali hazırda başka bi işin varsa yoğun olarak çalışmak zorundaysan hiç bulaşma derim yoksa devam et gusel(heyt be yaşım 17,6:P olmuş yoruma bak nobel fln isterim)
-----------------------------bir tutovardı ona bakıyordun sonra dedeim başlarım tutoya kafadan yaptım :D
2.rhinoceros diye bir peogram kullanıyorum ve renderi vrayde aldım donanımı yazmayayımda laptop var acer 5520g bakarsın googledan mugıldan
3.öğrenciyim
-
bence süper olmuş hoca yada ben hiç yapamadıgımdan bana öle geldi
-
3dsmax,maya veya xlsoft(sonuncunun yazımından emin değilin) na younlaşsan daha iyi olur eğer animasyon,reklamdı cart curt böle işlere giriceksen(bnm olay after effects tir o ayrı özenio insan be)
pc baya iimiş(bnmkine oranla tabi)( hala fx5200 ekran kartı var gülsemmi ağlasammı-ramda ddr200 512 mb-p4 3.2)
-
Harika olmuş robot Favorim. Ellerine Sağlık.
-
aşkama doğru belkide robot bir kaçtane kablo gibim bişiler ekleyebilirim
-
robot şekil olmuş la ismi ne bunun :|
-
tebrikler lan. starwarsdaki robot dimi o
-
Hoce hepsi çok güzel olmuş...
bu arada R2D2 ki detaylara daha dikkat et derim :) birde bilardo toplarında 3 ile aynı hizadaki 12 aynı detayda olmamış bir de o şey dikkatimi çektii..
Emeğine sağlık...