Birkaç 3D Çalışma(Kendi Çalışmalarım)
-
hayal gücün sönmediği sürece yetenek ve aklın ile birleştiği sürece başarılı olursun
çalışmaların güzel devam et derim. Hobi amaçlı sürdürsen bile ileride nakit olarak sana döner. -
dostum eline saglik guzel olmus modeller? robot gercekten iyi, ben de yeni projemi koyucam yakinda, buarada msn im hep acik ama uzun zamandir ilgilenemiyorum, daha dogrusu disardayim... en kisa zamanda donucem ;)
-
godfather bunu yazdı:
-----------------------------hayal gücün sönmediği sürece yetenek ve aklın ile birleştiği sürece başarılı olursun
çalışmaların güzel devam et derim. Hobi amaçlı sürdürsen bile ileride nakit olarak sana döner.
-----------------------------bende hayal gücü yokki hoca
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
godfather bunu yazdı:
-----------------------------hayal gücün sönmediği sürece yetenek ve aklın ile birleştiği sürece başarılı olursun
çalışmaların güzel devam et derim. Hobi amaçlı sürdürsen bile ileride nakit olarak sana döner.
-----------------------------Hayda Hocam Çok İlginç peki Hayal Gücün yoksa Bu Muhteşem şeyleri nasıl yapıyorsun. Bende kalemle çizerim arada bişeyler ama Mutlaka hayal ederim önce.
-
shockman bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
godfather bunu yazdı:
-----------------------------Hayda Hocam Çok İlginç peki Hayal Gücün yoksa Bu Muhteşem şeyleri nasıl yapıyorsun. Bende kalemle çizerim arada bişeyler ama Mutlaka hayal ederim önce.
-----------------------------bak hoca bende yetenek var yaratıcılık yok sen bana şöle bir grafik yapdersen yapamam ama bir yerden bişi göreyim onu yapabilirim editlemem ama bakarak aynısını yapabilirim örneğin bir telefon modellemek istesem kendim 0 dan bişi yapamam ama bir telefon alır elime onun aynısını yaparım bilmem anlatabildimmi
-
@wert gerçekten güzel çalışmalar çıkartmışsın, son 3d'deki çalan parçaya dikkat :/
-
hoca çalışmaların güzel ama sana tafsiyem alias maya kullanmana bak bu işten para kazancaksan maya bileceksin bende 3dsmax kullanıyorum ama bayadır elimi sürmüyorum neyse maya bayaa bi karışıktır benim arkadaşım kullanıyodu mayayı ben hiç bulaşmadım ona ama çözsersen para kazanırsın mayadan
-
etkileyici hoca süper olmuş
-
robotun ismi abuzittin olsun :D
-