folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Birkaç 3D Çalışma(Kendi Çalışmalarım)

Birkaç 3D Çalışma(Kendi Çalışmalarım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godfather
    godfather's avatar
    Erkek

hayal gücün sönmediği sürece yetenek ve aklın ile birleştiği sürece başarılı olursun
    çalışmaların güzel devam et derim. Hobi amaçlı sürdürsen bile ileride nakit olarak sana döner.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    dostum eline saglik guzel olmus modeller? robot gercekten iyi, ben de yeni projemi koyucam yakinda, buarada msn im hep acik ama uzun zamandir ilgilenemiyorum, daha dogrusu disardayim... en kisa zamanda donucem ;)

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    godfather bunu yazdı:
    -----------------------------

hayal gücün sönmediği sürece yetenek ve aklın ile birleştiği sürece başarılı olursun
    çalışmaların güzel devam et derim. Hobi amaçlı sürdürsen bile ileride nakit olarak sana döner.

bende hayal gücü yokki hoca

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:
    godfather bunu yazdı:

bende hayal gücü yokki hoca

Hayda Hocam Çok İlginç peki Hayal Gücün yoksa Bu Muhteşem şeyleri nasıl yapıyorsun. Bende kalemle çizerim arada bişeyler ama Mutlaka hayal ederim önce. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    wert bunu yazdı:
    godfather bunu yazdı:

bende hayal gücü yokki hoca

Hayda Hocam Çok İlginç peki Hayal Gücün yoksa Bu Muhteşem şeyleri nasıl yapıyorsun. Bende kalemle çizerim arada bişeyler ama Mutlaka hayal ederim önce. 

bak hoca bende yetenek var yaratıcılık yok sen bana şöle bir grafik yapdersen yapamam ama bir yerden bişi göreyim onu yapabilirim editlemem ama bakarak aynısını yapabilirim örneğin bir telefon modellemek istesem kendim 0 dan bişi yapamam ama bir telefon alır elime onun aynısını yaparım bilmem anlatabildimmi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

@wert gerçekten güzel çalışmalar çıkartmışsın, son 3d'deki çalan parçaya dikkat :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    hoca çalışmaların güzel ama sana tafsiyem alias maya kullanmana bak bu işten para kazancaksan maya bileceksin bende 3dsmax kullanıyorum ama bayadır elimi sürmüyorum neyse maya bayaa bi karışıktır benim arkadaşım kullanıyodu mayayı ben hiç bulaşmadım ona ama çözsersen para kazanırsın mayadan

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    etkileyici hoca süper olmuş

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    robotun ismi abuzittin olsun :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 5063 Toplam Mesaj: 32