Birkaç 3D Çalışma(Kendi Çalışmalarım)
-
Olm sen PSyi aştın 3 boyutluya başladın helal olsun güzel de olmuş.
Yalnız şu PSyi öğretsene bana gözünü seveyim :)
-
son resimde robotun üzerine yansıyan kahverengi şey odanın kapısımı :S
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Olm sen PSyi aştın 3 boyutluya başladın helal olsun güzel de olmuş.
-----------------------------ps ile 3d çok ayri kulvarlardir
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------
son resimde robotun üzerine yansıyan kahverengi şey odanın kapısımı :S
-----------------------------arka plana döşediğim resim bu

-
beyinsiz bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Olm sen PSyi aştın 3 boyutluya başladın helal olsun güzel de olmuş.
-----------------------------Ben onu biliyorum ama sen wertin daha önce PS ile kafayı bozduğunu bilmiyosun galiba :)
-
Prometheus bunu yazdı:
beyinsiz bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Ben onu biliyorum ama sen wertin daha önce PS ile kafayı bozduğunu bilmiyosun galiba :)
-----------------------------la olm ne kafayı bozması la ilgilendim işte ps ile zaten okadar zor değel kulvarı farklı
ama gene 3d yapacaksan ps yada benzeri bir programı bilmek
iyi oluyor çünkü kaplama resimleri hazırlarken blueprint lere ayar çekerken kullanıyorsun
-
Hepsi birbirinden güzel olmuş,
peki wert hangi programı kullanıyorsun yaparken ? 3DMax falan mı ya da başka bir program mı ?
Birde elinde döküman falan varsa ya da 3D çalıştığın bir site vs. varsa paylaşabilir misin acaba ?
başarılarının devamını dilerim.
-
Type-R bunu yazdı:
-----------------------------Hepsi birbirinden güzel olmuş,
peki wert hangi programı kullanıyorsun yaparken ? 3DMax falan mı ya da başka bir program mı ?
Birde elinde döküman falan varsa ya da 3D çalıştığın bir site vs. varsa paylaşabilir misin acaba ?
başarılarının devamını dilerim.
-----------------------------rhinoceros kullanıyorum ve renderida vray de alıyorum çalıştığım sitederken anlamadım ama tr3d ye bakıyom arada çok nadir başkada bişi yok :d
-
wert bunu yazdı:
rhinoceros kullanıyorum ve renderida vray de alıyorum çalıştığım sitederken anlamadım ama tr3d ye bakıyom arada çok nadir başkada bişi yok :d
-----------------------------hocam bu 3d programlarını bızıklaya bızıklaya öğrendim dersen kaplten giderim :|
yani çalıştığın derken yararlandığın , ders konuları vs. olan
-
ellerine sağlık sağlam olmuş saglam yani