folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Birleşik Federal Kıbrıs Cumhuriyeti :|

Birleşik Federal Kıbrıs Cumhuriyeti :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

edit:dogru lan ne 400'ü 4000 olucak o evet bende bakkaldan aldım :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Bu arada 40 Asır 4 bin yıl eder...bişey yazıcaktım ama kalsın..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

ben bu kıbrıslıların te amk. sadece talat değil, kıbrıs halkı da dünden razı birleşmeye.

dışlanmışlığın verdiği eziklikle avrupayla dost olmayı hedefliyolar. Türk askeri çekilsin ordan da görün ebenizinkini. 1 aya bi tane kıbrıslı Türk kalmaz orda :/ ve o kurulacak devletin ipleri de yunanistanın elinde olur, alın işte şehit kanıyla aldığımız topraklar yunan mürekkebiyle geri alınacak :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

edit:dogru lan ne 400'ü 4000 olucak o evet bende bakkaldan aldım :D

Sana lafım yok kardeşim takıl kafana göre:) 

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Dina_Kaki bunu yazdı:
    Güzel arkdaşım o söz Mustrafa Kemal ATatürk'e ait az okuda gel..Milosoviçin uyguladığı politikalrı tartışlıcak değilim kaldıki 2 ülkeyi kıyaslaman çok yanlış..Sen kendini bi sırp gibi hissedebilrsn ama ben maalesef...

kimin söylediği önemli değil bence çok saçma bi söz, üstünde bitane bile A milletinden insan kalmayacak ama orası A'istan mı olcak? 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    sana cvp yazmaya bile gerek duymuyorum..siz bu zihniyetle bu toprakları bile satarsınız..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:

Dina_Kaki bunu yazdı:
    Güzel arkdaşım o söz Mustrafa Kemal ATatürk'e ait az okuda gel..Milosoviçin uyguladığı politikalrı tartışlıcak değilim kaldıki 2 ülkeyi kıyaslaman çok yanlış..Sen kendini bi sırp gibi hissedebilrsn ama ben maalesef...

kimin söylediği önemli değil bence çok saçma bi söz, üstünde bitane bile A milletinden insan kalmayacak ama orası A'istan mı olcak? 

sırplara hiçbir zaman katliam yapılmadı, tam tersine orada katledilenler hep Türk kökenli arnavutlar oldu. bi tek tito zamanında komünizm geldiğinde bölgede huzur hakim oldu, onun dışında sırp ırkçılar daima bölge halkına zarar verdi.

o söze gelince de söz ana tema olarak mantıklı ama sırplara uyarlarsak mantığa aykırı :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

arnavutlar türk kökenli değildir

müslümanlaşmış avrupa kavmidir.. hepside müslüman değildir

edit : bunu makedonyanın göbeğine isfendiyar beyin heykelinin dikilmesinden de anlayabilirsiniz 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

biyerlere özerklik, bağımsızlık için uğraşanların Kıbrısı birleştirmek için bu kadar uğraşması ne kadar da manidarır...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:

arnavutlar türk kökenli değildir

müslümanlaşmış avrupa kavmidir.. hepside müslüman değildir

edit : bunu makedonyanın göbeğine isfendiyar beyin heykelinin dikilmesinden de anlayabilirsiniz 

melez diye bişi duydun mu sen güzelim?
Toplam Hit: 6289 Toplam Mesaj: 43