Birleşik Federal Kıbrıs Cumhuriyeti :|
-
edit:dogru lan ne 400'ü 4000 olucak o evet bende bakkaldan aldım :D
-
Bu arada 40 Asır 4 bin yıl eder...bişey yazıcaktım ama kalsın..
-
ben bu kıbrıslıların te amk. sadece talat değil, kıbrıs halkı da dünden razı birleşmeye.
dışlanmışlığın verdiği eziklikle avrupayla dost olmayı hedefliyolar. Türk askeri çekilsin ordan da görün ebenizinkini. 1 aya bi tane kıbrıslı Türk kalmaz orda :/ ve o kurulacak devletin ipleri de yunanistanın elinde olur, alın işte şehit kanıyla aldığımız topraklar yunan mürekkebiyle geri alınacak :|
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------edit:dogru lan ne 400'ü 4000 olucak o evet bende bakkaldan aldım :D
-----------------------------Sana lafım yok kardeşim takıl kafana göre:)
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------
Güzel arkdaşım o söz Mustrafa Kemal ATatürk'e ait az okuda gel..Milosoviçin uyguladığı politikalrı tartışlıcak değilim kaldıki 2 ülkeyi kıyaslaman çok yanlış..Sen kendini bi sırp gibi hissedebilrsn ama ben maalesef...
-----------------------------kimin söylediği önemli değil bence çok saçma bi söz, üstünde bitane bile A milletinden insan kalmayacak ama orası A'istan mı olcak?
-
sana cvp yazmaya bile gerek duymuyorum..siz bu zihniyetle bu toprakları bile satarsınız..
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------Dina_Kaki bunu yazdı:
Güzel arkdaşım o söz Mustrafa Kemal ATatürk'e ait az okuda gel..Milosoviçin uyguladığı politikalrı tartışlıcak değilim kaldıki 2 ülkeyi kıyaslaman çok yanlış..Sen kendini bi sırp gibi hissedebilrsn ama ben maalesef...
-----------------------------kimin söylediği önemli değil bence çok saçma bi söz, üstünde bitane bile A milletinden insan kalmayacak ama orası A'istan mı olcak?
sırplara hiçbir zaman katliam yapılmadı, tam tersine orada katledilenler hep Türk kökenli arnavutlar oldu. bi tek tito zamanında komünizm geldiğinde bölgede huzur hakim oldu, onun dışında sırp ırkçılar daima bölge halkına zarar verdi.o söze gelince de söz ana tema olarak mantıklı ama sırplara uyarlarsak mantığa aykırı :|
-
arnavutlar türk kökenli değildir
müslümanlaşmış avrupa kavmidir.. hepside müslüman değildir
edit : bunu makedonyanın göbeğine isfendiyar beyin heykelinin dikilmesinden de anlayabilirsiniz
-
biyerlere özerklik, bağımsızlık için uğraşanların Kıbrısı birleştirmek için bu kadar uğraşması ne kadar da manidarır...
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------arnavutlar türk kökenli değildir
müslümanlaşmış avrupa kavmidir.. hepside müslüman değildir
edit : bunu makedonyanın göbeğine isfendiyar beyin heykelinin dikilmesinden de anlayabilirsiniz
melez diye bişi duydun mu sen güzelim?