folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bisiklet Alacağım Öneriniz?

Bisiklet Alacağım Öneriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

400-500 tl civarı iyi bi yol bisikleti önerebilir misiniz?

18 veya 21 vites, ön amorisörlü, arka da olabilir, mümkünse shimano vitesli

Abi yol bisikleti istediğine emin misin amortisör olmaz yol bisikletinde. Ucuza düzgün bulamazsın yol bisikleti. 

Dağ bisikleti alıp ince lastik takabilirsin. Biraz bütçeyi arttırıp  Carraro force 500 alabilirsin. arkadaşım aldı öneririm. 

hocam konuya çok vakıf değilim ama şunun gibi olacak, sanırım yol değil de şehir bisikleti diyolar, ama ince teker yani, dağ bisikleti gibi kalın teker istemiyorum. mümkün olduğunca hafif ama dayanıklı bişi arıyorum.

http://www.carrarobisiklet.com/#sportive-227_152

Zamanında Türkiye gazetesinin verdiği Bisan marka bisikleti kullanıyorum hala, 16-17 sene olmuştur sanırım alalı, taş gibi mübarek ama çok hantal, bi de arka teker artık akort tutmuyor, yamuk olduğu için de sürekli fren pabuçlarına sürtüo, artık yenilemek gerekli.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    whopper bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Abi yol bisikleti istediğine emin misin amortisör olmaz yol bisikletinde. Ucuza düzgün bulamazsın yol bisikleti. 

Dağ bisikleti alıp ince lastik takabilirsin. Biraz bütçeyi arttırıp  Carraro force 500 alabilirsin. arkadaşım aldı öneririm. 

hocam konuya çok vakıf değilim ama şunun gibi olacak, sanırım yol değil de şehir bisikleti diyolar, ama ince teker yani, dağ bisikleti gibi kalın teker istemiyorum. mümkün olduğunca hafif ama dayanıklı bişi arıyorum.

Zamanında Türkiye gazetesinin verdiği Bisan marka bisikleti kullanıyorum hala, 16-17 sene olmuştur sanırım alalı, taş gibi mübarek ama çok hantal, bi de arka teker artık akort tutmuyor, yamuk olduğu için de sürekli fren pabuçlarına sürtüo, artık yenilemek gerekli.

Bu carraro bianchi ile aynı fabrikada üretiliyor, farkları yok diyebilirim. Yerli üretim aslında uzak durmak lazım ama giriş seviyesinde pek etkilemiyor. 

227dense 224 veya 225 bakabikirsin ihtiyacını görür. Şehir içi disk frene bence gerek yok 224 tercih edebilirsin.

http://www.carrarobisiklet.com/#sportive-224_154

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek

hocam 1600 bütçen varsa 1400 liralık falan bisiklet al, artan paraylada aksesuar , kask vb. malzemeler al.

ek olarak bi salcano kullanıcısı olarak salcanoyuda öneririm.

trader
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

biraz pahalıdır ama bu siteye bakmadan almamanı öneririm.

http://www.aktifpedal.com/specialized-bisiklet/29-dag-bisikleti?product_id=3694#.U-r4OmOc6FI

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    whopper bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Bu carraro bianchi ile aynı fabrikada üretiliyor, farkları yok diyebilirim. Yerli üretim aslında uzak durmak lazım ama giriş seviyesinde pek etkilemiyor. 

227dense 224 veya 225 bakabikirsin ihtiyacını görür. Şehir içi disk frene bence gerek yok 224 tercih edebilirsin.

http://www.carrarobisiklet.com/#sportive-224_154

hocam carraro olmak zorunda değil, disk fren olması da gerekmiyor, linki nasıl bi bisikleti istediğini göstermek amacıyla verdim. başka marka ve modeller de olabilir. ancak istediğim şu; ince teker, 18 veya 21 vites, hafif ve dayanıklı malzeme.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam 1,5 sene önce o fiyata araştırdım araştırdım ghost se3000 aldım

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam carraro olmak zorunda değil, disk fren olması da gerekmiyor, linki nasıl bi bisikleti istediğini göstermek amacıyla verdim. başka marka ve modeller de olabilir. ancak istediğim şu; ince teker, 18 veya 21 vites, hafif ve dayanıklı malzeme.

Şöyle söyleyeyim uçuk fiyatlar ayırmadığın sürece şehir bisikleti 13kg civarında olacaktır. Sağlam malzeme konusunda ithal markalar(Kron,merida,orbis vs) yerlilere (bianchi,sedona,carraro) göre daha dayanıklı ,sağlam.Fakat fiyat 300-400 lira artıp 1000 lirayı buluyor.

Sedona bianchi ve carraroya göre daha pahalı. mesela aynı fiyata carraroda kilitlenebilir maşa( amortisör kilitleniyor,şehir içi veya düz yollarda daha hızlı performanslı olmaya yarıyor) varken sedonada yok. 

Bu yüzden v fren 28inç bianchi veya carrarolardan birini tercih edebilirsin. 600-800 tl bandında olanlarda da shimano vites var, bisiket forumlarında kullanan yorumlarına bakabilirsin. Direk bunu al diyemiyorum kullanmadan.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Şöyle söyleyeyim uçuk fiyatlar ayırmadığın sürece şehir bisikleti 13kg civarında olacaktır. Sağlam malzeme konusunda ithal markalar(Kron,merida,orbis vs) yerlilere (bianchi,sedona,carraro) göre daha dayanıklı ,sağlam.Fakat fiyat 300-400 lira artıp 1000 lirayı buluyor.

Sedona bianchi ve carraroya göre daha pahalı. mesela aynı fiyata carraroda kilitlenebilir maşa( amortisör kilitleniyor,şehir içi veya düz yollarda daha hızlı performanslı olmaya yarıyor) varken sedonada yok. 

Bu yüzden v fren 28inç bianchi veya carrarolardan birini tercih edebilirsin. 600-800 tl bandında olanlarda da shimano vites var, bisiket forumlarında kullanan yorumlarına bakabilirsin. Direk bunu al diyemiyorum kullanmadan.

teşekkür ederim hocam, ben forumlara bi bakayım.

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

olm açmayın la şöyle konu yeminle gidip alasım geliyor :| 

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

arkadaş 4-5 ay önce garantisi devam eden kron xc 750 hd yi 750tl ye denk getirdi. sahibinden bisikletforum vs gibi yerlerden biraz araştırabilirsin zamanın varsa

der die das
Toplam Hit: 4136 Toplam Mesaj: 33