folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bisikletle Türkiye Turu

Bisikletle Türkiye Turu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aynı şeyi motorla yapmayı çok isterdim ama maliyetleri bir hayli fazla olacaktı. Bu yüzden gezi bisikleti ile yapmak istiyorum. Bir ihtiyaç listesi belirledim. Ekleme çıkarma yapmadan size de bir danışayım istedim.

- Bianchi ASR 3000- Bianchi Pıoneer modeli veya benzeri bir bisiklette olabilir.

- Bisiklet sepeti

- Dağcı çantası.

- Ayrıntılı Türkiye haritası

- Pusula

- Portatif takım çantası

- Gördüğüm güzel görüntüleri fotoğraflamak için hafif ve kullanışlı fotoğraf makinesi (bunu mürit IRET'den alıcam)

- Işıldaklı kask, dizlik vs gibi koruyucu ekipman

- Ortalama 40-50 boş gün

- Kredi kartım ve totalde 1000 Türk Canlısı...

Bu yıl içerisinde yetiştirebilirsem Haziran sonunda İzmir'den başlayıp Akdeniz sahillerini gezerek Hatay'a kadar gitmeyi ve tekrar geri dönmeyi planlıyorum. Eğer bu yıl içerisinde olmazsa (zaman veya maddi yetersizlikten dolayı) 2013 yazında hiç gidemediğim Karadeniz sahilini gezmeyi planlıyorum. Yada şu da olabilir; bu yıl Akdeniz sahilini gezersem seneye kesin Karadeniz yapacağım. Katılmak isteyen olur mu? Daha önceden yapmış olan var mıdır? Tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Aynı şeyi motorla yapmayı çok isterdim ama maliyetleri bir hayli fazla olacaktı. Bu yüzden gezi bisikleti ile yapmak istiyorum. Bir ihtiyaç listesi belirledim. Ekleme çıkarma yapmadan size de bir danışayım istedim.

- Bianchi ASR 3000- Bianchi Pıoneer modeli veya benzeri bir bisiklette olabilir.

- Bisiklet sepeti

- Dağcı çantası.

- Ayrıntılı Türkiye haritası

- Pusula

- Portatif takım çantası

- Gördüğüm güzel görüntüleri fotoğraflamak için hafif ve kullanışlı fotoğraf makinesi (bunu mürit IRET'den alıcam)

- Işıldaklı kask, dizlik vs gibi koruyucu ekipman

- Ortalama 40-50 boş gün

- Kredi kartım ve totalde 1000 Türk Canlısı...

Bu yıl içerisinde yetiştirebilirsem Haziran sonunda İzmir'den başlayıp Akdeniz sahillerini gezerek Hatay'a kadar gitmeyi ve tekrar geri dönmeyi planlıyorum. Eğer bu yıl içerisinde olmazsa (zaman veya maddi yetersizlikten dolayı) 2013 yazında hiç gidemediğim Karadeniz sahilini gezmeyi planlıyorum. Yada şu da olabilir; bu yıl Akdeniz sahilini gezersem seneye kesin Karadeniz yapacağım. Katılmak isteyen olur mu? Daha önceden yapmış olan var mıdır? Tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Saygılar

Compu vardi aynisni yapan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

compi yi bul kompiyi

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bende istiyorum yapmayı ama okdar boş zamanım yok malesef birdde bahsettiğin bisiklet 10 bin tl 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

kendine güzel hafif bi dağ bisikleti al ilk önce hacı :/

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

hocam bisikletlerden biri nerdeyse 10 bin tl, diğeri 600 gibi. Bütçeni bilmiyorum ama 10 bini bisiklete verecek biri olsam bianchi almazdım.

memento mori.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

hacılar benim merak ettiğim bişi var. şimdi bisikletle böyle ülke yada dünya turu yapanlar hangi yollardan gidiyolar. Otoyollara çıkmak yasak değilmi. onun dışındaki yollarımı kullanıyosunuz. Bu yolları kullanıyosanız gideceğiniz yol daha çok uzamıyormu?

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:

hocam bisikletlerden biri nerdeyse 10 bin tl, diğeri 600 gibi. Bütçeni bilmiyorum ama 10 bini bisiklete verecek biri olsam bianchi almazdım.

Yok hocam ben o bisikleti örnek olarak verdim. Bu iş için bütçem 5-6k kadar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

valla ne iyi olurdu yapsak la.

ama temmuz7ye kadar sınav var. sınavdan sonra agustos 24e kadar yazokulu var.yoksa şerefsizim yardırırdık laa

ayrıca karadeniz işi riskli olabülür,dikkat ayı çıkabülür.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sanane bunu yazdı:

hacılar benim merak ettiğim bişi var. şimdi bisikletle böyle ülke yada dünya turu yapanlar hangi yollardan gidiyolar. Otoyollara çıkmak yasak değilmi. onun dışındaki yollarımı kullanıyosunuz. Bu yolları kullanıyosanız gideceğiniz yol daha çok uzamıyormu?

Çevreyollarında bisiklet kullanmak hem tehlikeli hemde yasak. Tali yolları veya şehirçini kullanmak durumundasın. Kaldı ki amaç yeni yerleri görmek, gezmek, fotoğraf çekmek, asosyalliğin tavan yaptığı anlarda Survivor ruhunu yaşayıp oww yeah diyebilmek :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

her şehirim birbirine tali yol ile bağlantısı varmı ki :)

Tr haritası alacağına navigasyon cihazı alsan yanına. şarj sorununuda bi şekilde halledersin :)

Naber la?
Toplam Hit: 3366 Toplam Mesaj: 27