folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi

Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Son zamanlarda Bitcoin’ün fiyatının %50’ye varan düşüş yaşayacağı yönünde tahminde bulunan birkaç kişi/analist var. Öne çıkan bir örnek şöyle:

• Gareth Soloway: “Veteran trader” olarak tanınıyor, yakın vadede %30-50 düşüş olasılığından bahsetmiş, Bitcoin’in 2026 başında ~$75.000 seviyelerine gelebileceğini öngörüyor

kaynak  https://thecurrencyanalytics.com/bitcoin/bitcoin-could-drop-50-veteran-trader-warns-of-significant-correction-197833

EcHoLL tarafından 19/Eyl/25 13:27 tarihinde düzenlenmiştir

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

altcoinlerde tutunabilen bir trx etkilenmez bundan. Ben de hepsini sattığım için trx güvenli liman :)

Böyle bir senaryoda altcoinlerin çoğunun pul olma ihtimali yüksek

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

bana 0,28 usd den xrp 0,02 usd lere düşecek dedilerdi her haberi aldırış etmeyin yatırım tavsiyesi değildir digital dünyada artık herşey digitale dönecek bitcoin gelecek olarak iyi olması bekliyorum dahada bilemem ama tabi dünyada herşey olabilir. YTD.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Düsebilir cikabilir ama eskiden oldugu gibi çok büyük düşüşler olacagini sanmiyorum. Artik daha yavas hareketler yapar bence.

Mesela 2017 de neredeyse 20 000 dolar olmuştu sonraki sene 3000 dolarlara kadar düştü. Yüzde %85 erimiş. Ama şimdi bu noktadan %80 85 lik düşüşler çok zor bence. %50 düşüş bile zor bence.

Ayrıca para merkeziyetsiz tarafta. Pumpfunin video hamlesinden sonra iyice o tarafa dogru bi kayma var. Sürekli yeni projeleri ve akımlari takip etmek gerekiyor.

lrny.app
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

125-130k bandına geldikten sonra gelebilir bu düşüş.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Yüzde 50 düşsün diyorum. Hele bir düşsün %50 hele bir. Yohhamuga !!! diye ne var ne yok salar millet......

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Şahsen ben yakın zamanda düşeceğini düşünmüyorum. Büyük şirketler neredeyse 100 bin dolar bandından yüklü miktarda bitcoin stokladı. Herkes satsa bu şirketler zararına satmazlar. Diğer taraftan bitcoin dominansı 57 lere düştü. Ethereum düşerse belki alt coinleri etkiler fakat bitcoinin düşmesi bence altları çok fazla etkilemez.

Syntax error..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

trump amcanın bir sözü ile her an herşey olabilir, meksika kartelleri uyuşturucuyu btc üzerinden ödeme alıyor bende yasaklıyorum dediği gün hikaye bitiyor 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

düşermi çıkarmı kesin olmasada 2026 da herkes doyduğu bir durakta inmeli, 2026 piyasalar için son boğa borsa istanbul dahil

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

düşermi çıkarmı kesin olmasada 2026 da herkes doyduğu bir durakta inmeli, 2026 piyasalar için son boğa borsa istanbul dahil

neye göre böyle bir düşünceye sahipsiniz ?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

70 bin dolar civarini görecek diyorlar

Toplam Hit: 12821 Toplam Mesaj: 124
bitcoin