Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi
-
Son zamanlarda Bitcoin’ün fiyatının %50’ye varan düşüş yaşayacağı yönünde tahminde bulunan birkaç kişi/analist var. Öne çıkan bir örnek şöyle:
-
Gareth Soloway: “Veteran trader” olarak tanınıyor, yakın vadede %30-50 düşüş olasılığından bahsetmiş, Bitcoin’in 2026 başında ~$75.000 seviyelerine gelebileceğini öngörüyor
kaynak https://thecurrencyanalytics.com/bitcoin/bitcoin-could-drop-50-veteran-trader-warns-of-significant-correction-197833
EcHoLL tarafından 19/Eyl/25 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
-
altcoinlerde tutunabilen bir trx etkilenmez bundan. Ben de hepsini sattığım için trx güvenli liman :)
Böyle bir senaryoda altcoinlerin çoğunun pul olma ihtimali yüksek
-
bana 0,28 usd den xrp 0,02 usd lere düşecek dedilerdi her haberi aldırış etmeyin yatırım tavsiyesi değildir digital dünyada artık herşey digitale dönecek bitcoin gelecek olarak iyi olması bekliyorum dahada bilemem ama tabi dünyada herşey olabilir. YTD.
-
Düsebilir cikabilir ama eskiden oldugu gibi çok büyük düşüşler olacagini sanmiyorum. Artik daha yavas hareketler yapar bence.
Mesela 2017 de neredeyse 20 000 dolar olmuştu sonraki sene 3000 dolarlara kadar düştü. Yüzde %85 erimiş. Ama şimdi bu noktadan %80 85 lik düşüşler çok zor bence. %50 düşüş bile zor bence.
Ayrıca para merkeziyetsiz tarafta. Pumpfunin video hamlesinden sonra iyice o tarafa dogru bi kayma var. Sürekli yeni projeleri ve akımlari takip etmek gerekiyor.
-
125-130k bandına geldikten sonra gelebilir bu düşüş.
-
Yüzde 50 düşsün diyorum. Hele bir düşsün %50 hele bir. Yohhamuga !!! diye ne var ne yok salar millet......
-
Şahsen ben yakın zamanda düşeceğini düşünmüyorum. Büyük şirketler neredeyse 100 bin dolar bandından yüklü miktarda bitcoin stokladı. Herkes satsa bu şirketler zararına satmazlar. Diğer taraftan bitcoin dominansı 57 lere düştü. Ethereum düşerse belki alt coinleri etkiler fakat bitcoinin düşmesi bence altları çok fazla etkilemez.
-
trump amcanın bir sözü ile her an herşey olabilir, meksika kartelleri uyuşturucuyu btc üzerinden ödeme alıyor bende yasaklıyorum dediği gün hikaye bitiyor
-
düşermi çıkarmı kesin olmasada 2026 da herkes doyduğu bir durakta inmeli, 2026 piyasalar için son boğa borsa istanbul dahil
-
Bosluk bunu yazdı
düşermi çıkarmı kesin olmasada 2026 da herkes doyduğu bir durakta inmeli, 2026 piyasalar için son boğa borsa istanbul dahil
neye göre böyle bir düşünceye sahipsiniz ?
-
70 bin dolar civarini görecek diyorlar