folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi

Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

Bunun doğru olma ihtimali var mı? Doğruysa BTC çöker mi? Bazı devletlerin BTC'ye geçtiğini haberlerden görmüştüm bir kaç yıl önce çökmesi ihtimali nasıl olur?

her zaman fiyatı düşürmek için bi bahane olması lazım. eskiden çin yasaklaması vardı, pandemi oldu, en son luna çöküşü ftx batışı, şimdi de epstein olayı.

blockchain teknolojisi var oldukça bitcoin ve diğer coinler var olmaya devam edecektir.

önemli olan blockchain ile bu teknoloji üzerinde inşa edilen coinler arasındaki ayrımını iyi bilmek gerekir.

Ayrıca şöyle bi veri var. 

Toplamda 461 kere "Bitcoin öldü" haberi yapılmış.

Haberi görüp her seferinde 100$'lık Bitcoin alan birisinin şu anda 68 milyon dolar parası oluyormuş.

LynXMaSTeR tarafından 06/Şub/26 19:32 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

binance down olursa 36000  bandına  selam veririz.. 

anlamsız şekilde 35 -  36 bandında long birikintisi var. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Adamların oyun içinde oyunları bitmiyor ki vatikan matruşkası herifler.

Kağıt kürekle borsa ile azıcık havuç sopa ile döndürüyorlar dünya yı Çin i kontrol edebilme üzerine tüm çığırtkanlıkları,dün frank,sterlin bugün dolar la dönüyor dünya kontrolün sebebi bu egemenliğin devamı olayı 1000 senelik dertleri tasaları.

Bu zaman da merkeziyetsizleri değil fizikileri bile manipülasyona kurban.

Altın a yanlayıp beklemek ve izlemek şartlara göre strateji ile yürümek.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

etf ler çıktıktan sonra btc o çok meşhur arzı sınırlı varlık olmaktan çıktı. tüm piyasanın anasını etfler ile bellediler millet de alkışladı iyi haber diye :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

binance için söylenenlere ne diyorsunuz ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

ne söylüyorlar 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı

ne söylüyorlar 

Kendine ait coinleri değilde müşteri coinlerini al sat yapıyorlarmış ve mali sorunları varmış kapatacaklar gibi haberler çıkmış 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı

ne söylüyorlar 

Kendine ait coinleri değilde müşteri coinlerini al sat yapıyorlarmış ve mali sorunları varmış kapatacaklar gibi haberler çıkmış 

mali sorunları düzeltmek onlar için sıkıntı olmazki ellerindeki parayı dolara çıkıp binance da veri sızıntısı bitcoin dünyası şokta kimse gücende değil diye ir haber kafadan yüzde 40 yapar sonra geri toplarsa tüm zarar kapanır sadece yan bildirim uygulamasında güvenlik zafiyeti oluştu der geçer , yada bir kaldıraça bakar adamların işi ama sorun şu  sistemin kendi tamamen manipüle üzerine 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

@EcHoLL valla boyle bisey yok :D

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    antichrist bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    antichrist bunu yazdı

fibonacci çizgisini çekince görünen çilekli mum gösterimlerine göre şahlanan gergedan mevsimi başlamış gibi görünüyor. 

kafasına göre %20-30 artıp azalan yatırım emtiası olmaz. son 15 yılın en büyük ponzisi şu coin işleri.

her düşüte ortaya çıkyıor bu ponziciler. kazananları bu kadar kıskanmayın yav.

coinden zengin olup hayatını garanti altına alan, cash parayı eline almış birisinin örneğini verir misin hocam :) "coin influencerları" değil ama, canlı kanlı, mümkünse çevreden eş dost

bildiğim "coin milyoneri" olduğunu iddia edip kahve içerken hesabı ödeyecek kadar nakiti olmayan insanlar var. cüzdanı gösteriyor şu kadar milyonerim vs.

piramitin tepesindeki birkaç isim parayı vuruyor, sen de böyle dalgalanmalarda tüm paranı kârını kaybediyorsan, elinde avucundakileri yitiriyorsan bu tam bir ponzi, piramit hocam.

ek: üstteki yazım her boka çizgi çekip kendince dil üretip kavram uyduran sonra bi ytd ile kapanışı yapanlara yönelikti aslında :)

ek2: cahil demesinler diye ekleyeyim, zamanında ortada daha dökümantasyonlar, hazır github repoları yokken networkler üzerinden web3, wallet, smart contract entegrasyonları yapmış birisiyim.

ben tanıyorum. btc'yi satıp 30 daire aldı. hala bir miktar btc'si var.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 13167 Toplam Mesaj: 124
bitcoin