folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi

Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Değer Kaybı Hesaplaması

📍 Eylül 2025 (≈ 114 000 USD) → Şubat 2026 (≈ 63 000 USD)

Bu verilere göre:

• Fiyat farkı: ~114 000 USD − ~63 000 USD = ~51 000 USD

• Yüzde olarak kayıp: ~51 000 / 114 000 ≈ %45 civarında düşüş

👉 Yani Bitcoin, Eylül 2025’ten bu yana yaklaşık %45 civarında değer kaybetmiş görünüyor. (Bu yaklaşık bir hesaplamadır; günlük fiyatlar yukarı/aşağı değişebilir.)

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Eyülül 2025 1 bitcoin satıp altın alındsaydı 

Bugünkü altın değeri

≈ 116.340 USD olurdu :)

Yani buradan şu sonucu çıkarıyoruz Bitcoinden enayileri silkeleryenler direk altına yönelmiş garanti kapı diye düşüşe kara geçirmişler Şuan X2 katlamışlar servetlerini

EcHoLL tarafından 24/Şub/26 12:37 tarihinde düzenlenmiştir

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    antichrist bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    antichrist bunu yazdı

fibonacci çizgisini çekince görünen çilekli mum gösterimlerine göre şahlanan gergedan mevsimi başlamış gibi görünüyor. 

kafasına göre %20-30 artıp azalan yatırım emtiası olmaz. son 15 yılın en büyük ponzisi şu coin işleri.

her düşüte ortaya çıkyıor bu ponziciler. kazananları bu kadar kıskanmayın yav.

coinden zengin olup hayatını garanti altına alan, cash parayı eline almış birisinin örneğini verir misin hocam :) "coin influencerları" değil ama, canlı kanlı, mümkünse çevreden eş dost

bildiğim "coin milyoneri" olduğunu iddia edip kahve içerken hesabı ödeyecek kadar nakiti olmayan insanlar var. cüzdanı gösteriyor şu kadar milyonerim vs.

piramitin tepesindeki birkaç isim parayı vuruyor, sen de böyle dalgalanmalarda tüm paranı kârını kaybediyorsan, elinde avucundakileri yitiriyorsan bu tam bir ponzi, piramit hocam.

ek: üstteki yazım her boka çizgi çekip kendince dil üretip kavram uyduran sonra bi ytd ile kapanışı yapanlara yönelikti aslında :)

ek2: cahil demesinler diye ekleyeyim, zamanında ortada daha dökümantasyonlar, hazır github repoları yokken networkler üzerinden web3, wallet, smart contract entegrasyonları yapmış birisiyim.

Neden coinden zengin olup, hayatını garanti altına alma şartı arıyoruz onu anlamadım. Sanki diğer yatırım araçlarında mesela borsada hayatını garantiye alma ihtimalin var :)

Ben kripto piyasalarına geç girmeme rağmen meme tokenlardan 10 000-15 000 dolar arasında kazanmışımdır. Çevremde benden eski olan kişiler var. Kuzenim BTC ve Ripple dan iyi para kazandı. İki tane ev aldı. Liseden arkadaşım 2021 boğasında arsa aldı. Benim çevremde kriptodan para kazanan kişiler var. Zengin olmadılar ama malk mük ve cash para aldılar.

Buna karşılık para kaybeden sayısı çok daha fazladır. Para kaybedenlerin büyük çoğunluğunun beceriksizlik ve bilgisizlikten kaybettiğini düşünüyorum. "dalgalanmalarda tüm paranı kârını kaybediyorsan" demişsin; tüm parasını neden kaybetsin? Tüm parasını, tüm birikimini kriptoya basıyorsa o kişi ortalama zeka seviyesinin altındadır zaten. Yada kar realizasyonu yapmıyorsa yine kendi hatasıdır. Kaldıraçlı işlemler yapıyorsa, kredi çekip kripto alıyorsa, arabasını satıp kripto alıyorsa, CEX'ler den iyi para kazanacağını düşünüyorsa, değerlemesi yüksek projelere para yatırıyorsa, 200-300 kat yükselmiş projelere yatırım yapıyorsa para kaybetmesi kaçınılmaz zaten. 

Ponzi ve manüpülasyon olan projelere/tokenlara girip girmemek kişinin kendi elinde. Ne kadar riskli projelere yatırım yapacağı da kişinin kendi elinde.

lrny.app
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bitcoin olayı küresel Tokat hem dünya kaynaklarını sömürüyor insanların birikimlerini Sanal bir Balon Sunucuların Fişi Çekilince daha net anlaşılıcak Örnk NFT Balonu gibi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

önümüzdeki 100 yıl o fiş hiç çekilmeyecek gibi görünüyor.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

bu bitcoin 1 milyon dolar olacak abi kaçarı yok o güne kadar hodl 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 11417 Toplam Mesaj: 116
bitcoin