Bitexen İle Anında 100 Exen Coin ( 30 TL ) Hediye Kazanın ! ( İspat Eklendi )
-
Mycity bunu yazdı
Üye oldum numara doğrulama yaptım ama coin gelmedi
Hocam öncelikle hayırlı olsun. SMS doğrulaması yanı sıra KYC doğrulaması yaptırman lazım 100 Exen Coin için. Hesap onaylanınca, otomatik olarak hesabına aktarılıyor coin'ler. Sonrada TL'ye anında çevirebilirsin. 50 TL olunca da çekersin.
-
C_e_Z_a bunu yazdıMycity bunu yazdı
Hocam öncelikle hayırlı olsun. SMS doğrulaması yanı sıra KYC doğrulaması yaptırman lazım 100 Exen Coin için. Hesap onaylanınca, otomatik olarak hesabına aktarılıyor coin'ler. Sonrada TL'ye anında çevirebilirsin. 50 TL olunca da çekersin.
saol hocam ama çok uğraştırıcı ya :(
-
Mycity bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdıMycity bunu yazdı
saol hocam ama çok uğraştırıcı ya :(
Evet haklısın :)
-
Arkadaşlar,
Borsanın kendi coini Exen Coin'in ilk çıkış fiyatı 100 adet için 1.500 TL imiş, ilk kayıt yapanlar ciddi meblalar kazandı gerçekten. Şuan ortalama 40-30 TL arasında değeri değişiyor. Heran yine sürpriz yapabilir, bence kayıt olup kenarda tutmakta fayda var. Unutmayın, kayıttan sonra KYC ve SMS doğrulaması yaptırılan hesaplara ücretsiz 100 coin transfer oluyor.
Exen Coin'i takip eden elemanın mesajı : https://www.r10.net/1073790319-post4.html
Referanslı Kayıt : https://www.bitexen.com/?ref=227458
Referanssız Kayıt : https://www.bitexen.com/ -
Buradan bazı arkadaşlara teşekkür ederim, sayelerinde 3 referans kazandım :)
-
C_e_Z_a bunu yazdı
50 TL çekim limiti olduğundan , konudaki ödeme kanıtı yazısını çevrilmiş bakiye olarak değiştirdim, haklısınız beyler. Çekince dekont ilede eklemesini yaparım.
Siz birşey söylüyorsanız, mutlaka doğruluk payı yüksektir. Sıkıntı yok.
-
jargonphp bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
50 TL çekim limiti olduğundan , konudaki ödeme kanıtı yazısını çevrilmiş bakiye olarak değiştirdim, haklısınız beyler. Çekince dekont ilede eklemesini yaparım.
Siz birşey söylüyorsanız, mutlaka doğruluk payı yüksektir. Sıkıntı yok.
Teşekkür ederim hocam. Sitelerinde de aynı şekilde bilgiler mevcuttur.
-
Telefon numaraları açılmıyor. Bilginiz olsun.
-
scarletbeard bunu yazdı
Telefon numaraları açılmıyor. Bilginiz olsun.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Şuan telefonum kargoda bugün yarın gelecek, Gelir gelmez bende bir arayıp firma yetkilileriyle görüşeyim. Konuya ona göre güncelleme yaparım.
-
Arkadaşlar telefon numarasının henüz aktif olmadığını belirttiler. Bu arada onaylar içinde şöyle bir mail attı destek birimi :
Bitexen (Bitexen Destek)27 Ağu 17:21 ASTMerhaba,C_e_Z_a tarafından 27/Ağu/18 17:35 tarihinde düzenlenmiştir
Kimlik ve adres onayları için yoğun bir şekilde ve büyük bir titizlikle çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Şu anki yoğun talepler sebebiyle onay süremiz ortalama 3-4 günü bulmaktadır. Gönderilen kimlik ve adres belgelerini bize geliş tarihlerine göre sırayla incelemekteyiz, belgelerinin kriterlerimizle uyumlu olması ve onaylanmasıyla birlikte EXEN Coin'ler hesabınıza otomatik olarak geçecektir. Anlayışınız ve Bitexen'e gösterdiğiniz ilgi için tekrar teşekkür ederiz.
Sevgilerimizle,
Bitexen Destek