Bitexen İle Anında 100 Exen Coin ( 30 TL ) Hediye Kazanın ! ( İspat Eklendi )
-
DeTr bunu yazdı
Ayne hocam exen profilimdeymiş sağolasın ayrıntılı bişiler sormak istesem sana nasıl haberleşiriz :)
Özel mesajla =)
-
Tamamdır hocam pm yolladım konuyu sıkıcanada takip ediyorum ,umarım faydalı olur bana ve diğer müridlerimize
-
DeTr bunu yazdı
Tamamdır hocam pm yolladım konuyu sıkıcanada takip ediyorum ,umarım faydalı olur bana ve diğer müridlerimize
Teşekkür ederim hocam. Her zaman takıldığınız konuda yardımcı olabilirim. Bol şans.
-
3. ödemeyi aldım. Lakin pc bozuk cepten giriyorum. Pc tamir olur olmaz kanıtı paylaşacağım arkadaşlar.
-
Bitexen'den yeni haber :
EXEN Coin dağıtımında ilk aşamamızı tamamladık 🎉🎉🎉
İlk aşama kapsamında 2.000.000 EXEN Coin'in kullanıcılarımıza dağıtılması az önce sona erdi. EXEN Coin'e göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Ancak hiç hız kesmiyoruz, EXEN Coin dağıtımımız devam ediyor!
İkinci aşamamızda, onaylı kullanıcılarımız ve referansları için 25'er EXEN Coin dağıtmaya devam edeceğiz.
Ayrıca çok yakında başlayacak yarışmalarımızla 1.000.000 EXEN Coin'i de kullanıcılarımıza dağıtacağız.
Bitexen - Kolay, güvenilir, hızlı Bitcoin ve Altcoin Borsası
www.bitexen.com -
Şuraya ufak bir up koyalım =)
-
Arkadaşlar sitede daha önceki post ta belirttiğim gibi 10K üyelik sınırı aşıldı ve referans coinler 25'e düştü. Şuan sitenin Coin'i olan Exen coin tırmanışa geçti. Tane fiyatı 27 kuruştan 35 kuruşa çıktı şuan için.
-
Etherium'daki ani düşüş sebebiyle Altcoinlerde iyi bir yukarı dalgalanma yaşanıyor malumunuz. Borsanın coin ide bu dalgalanmadan nasibini alıyor arkadaşlar
-
Konu up olsun arkadaşlar =)
-
Up =)