Bitmez Bu Okul..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

hukuktanda kalmışız aq yaa..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hiasa
    hiasa's avatar
    Erkek

Boşver  uzata uzata bi gün nasıl olsa bitecek okul :) En azından ben öle yaptım...

Everything that has a beginning and has an end...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Bitmez doğru. Öğrencilik gibisi yok ama. Öğrencinin hayatından vize-final haftalarını çıkar ohh.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Madem akademik eğitimin sorumluluğunun bilincinde değilsiniz,adam gibi ders çalışıp okumuyosunuz ne diye girdiniz üniversiteye. Bu demektir ki sırf okudum demek için girdiniz oraya, kazma kazma okula gidiyo bütün gün oturup geliyosunuz. Ha öyle değil diyosanız bunları konduramıyosanız kendinize,akademik bir ortamda olduğunuzun farkına varın adam gibi okuyup çalışın ki hocalarda size ona göre muamele yapsın.

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

Madem akademik eğitimin sorumluluğunun bilincinde değilsiniz,adam gibi ders çalışıp okumuyosunuz ne diye girdiniz üniversiteye. Bu demektir ki sırf okudum demek için girdiniz oraya, kazma kazma okula gidiyo bütün gün oturup geliyosunuz. Ha öyle değil diyosanız bunları konduramıyosanız kendinize,akademik bir ortamda olduğunuzun farkına varın adam gibi okuyup çalışın ki hocalarda size ona göre muamele yapsın.

Sen sor diye girdik aq, silah zoruylamı yazıosun lan konuya beğenmiyosan yazma..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:

Sen sor diye girdik aq, silah zoruylamı yazıosun lan konuya beğenmiyosan yazma..

aslına bakarsan adam haksız da değil. En azından vizelerden 1-2 hafta önce asılması lazım bir öğrencinin. Ben de 8 tane vizeden çıktım geçen hafta bunların 3üne çalıştım sadece ama fena değildi benimkiler

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek

Şimdisi için geç de vizeden sonraki dersler için kır dizini okula git. Yapman gereken çalışma 4te 1ine düşüyor. Yok hiç gitmediysen ve gitmemeyi düşünüyosan ikiye böl öle çalış. Yani atıyorum vizeye 2 hafta var. 2 gün bi bak. Anlamaya çalış. sınavdan bi gün önce de bi defa daha tekrar edip varsa bikaç soru çöz.

tabi bölüme okula göre çok değişir ne yapıcağın ama 5 . yılım itü bilg mühendisliğinde, sadece vizelerden önce kasarak elde ettiğim ortalama 1.92. bu şekilde yaptığımda elde ettiğim ortalama 3.05. çalışma saati çok farketmiyo olmasına rağmen baya faydasını gördüm. tavsiye ederim.

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ZaGaNoS bunu yazdı:

Şimdisi için geç de vizeden sonraki dersler için kır dizini okula git. Yapman gereken çalışma 4te 1ine düşüyor. Yok hiç gitmediysen ve gitmemeyi düşünüyosan ikiye böl öle çalış. Yani atıyorum vizeye 2 hafta var. 2 gün bi bak. Anlamaya çalış. sınavdan bi gün önce de bi defa daha tekrar edip varsa bikaç soru çöz.

tabi bölüme okula göre çok değişir ne yapıcağın ama 5 . yılım itü bilg mühendisliğinde, sadece vizelerden önce kasarak elde ettiğim ortalama 1.92. bu şekilde yaptığımda elde ettiğim ortalama 3.05. çalışma saati çok farketmiyo olmasına rağmen baya faydasını gördüm. tavsiye ederim.

Hocam çan var yaa çaann çaaan, göte giren çan çalmaz :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

çan varsa işin iş :) milleti ayartacaksın çalıştırtmayacaksın onlara o zaman :D

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angora06
    angora06's avatar
    Erkek

biterde sonucu nasıl olur bilemeyiz...

Toplam Hit: 10780 Toplam Mesaj: 88