folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Biz Bu Çankaya Filmini Görmüştük...

Biz Bu Çankaya Filmini Görmüştük...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

***Muhalefet liderleri,"Yeni Cumhurbaşkanı'nı,yeni meclis seçmeli" görüşünü savunuyor.Özal Hükümeti, "Cumhurbaşkanı'nı bu meclis seçecektir(1989)"diyordu. Bugün Erdoğanda aynı şeyi söylüyor..

***Muhalefet Cumhurbaşkanı'nı uzlaşı ile seçilmesini öneriyor.1989'da da muhalefet,aynı istekte bulunmuştu.

***CHP "Erdoğan aday olursa,oylamaya katılmayız" diyor.  Özal için de muhalefet "Aday ANAP'lı olursa Cumhurbaşkanlığı seçimi oylamasına katılmayız"diyordu.

***DYP 1989'da Özal'a yönelik "Çankaya'ya çıkma" mitingleri düzenledi.Erdoğan içinde benzer mitingler yapılıyor.

***Erdoğan köşke çıkarsa "Cumhurbaşkanı,hükümet ve TBMM AKP'li olacak" deniliyor.1989'da da aynı şey ANAp için söyleniyordu.

***Turgut ÖZAL köşke çıktıktan sonra DEmirel ve İnönü "Biz seni indiririz"dedi.Bugün benzer bir söylemi başta MHP olmak üzere,bazı parti liderleri Erdoğan için kullanıyor..

Alıntıdır..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    sonra ne oldu? makama laik degilsen ya cıkmayacaksın yada bi gece kalp krizi gecirirsin, makam aracın bir kamyonun altına girer, ucagın duser vs. kendini ulkenin ilahı sanıp hareket edersen sonucuna katlanırsın.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    atıyorum akp cbaşkanlığı için hilmi özkök ya da ne bilim yaşar buyukanıtı aday gösterdi...o zaman ne olcak ?

Bu niymiş la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    İşte o zaman herkes g.t olup kalır hoca :)

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    bence tayyeap cıkacak köşke..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

"Seni oradan onursuzca indiririz." Deniz Baykaldan Turgut Özala...

Dün Cnnturk Ahmet Hakanın programında Deniz Baykal , Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ve Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın sorularını yanıtladı. Hepsini izleyemedim ama izlediğim kadarıyla keyifli ilginç değişik bi program oldu :)

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=529033

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=273828

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

baykal arınça sen kimsin demiş uleee bülent arınç senin başkanın be hey hat seni kontol eden adam arınç.

bilmiyor anlaşılan onca zamandır baykal uçmuş

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    bLuetuLips bunu yazdı:
    -----------------------------

"Seni oradan onursuzca indiririz." Deniz Baykaldan Turgut Özala...

Dün Cnnturk Ahmet Hakanın programında Deniz Baykal , Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ve Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın sorularını yanıtladı. Hepsini izleyemedim ama izlediğim kadarıyla keyifli ilginç değişik bi program oldu :)

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=529033

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=273828

Baykalın zaten boyle gereksiz sululukları vardır. Ona kalsa zaten her çıkanı indirecek çankayadan :) Adam harbi sırf muhalefet.Bugune kadar ne icraatini gördüm nede duydum.. Chp'nin agzına s.çan adam o oldu bence.. Sırf laf başka bişey yok..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    DkN_JaN bunu yazdı:
    sonra ne oldu? makama laik degilsen ya cıkmayacaksın yada bi gece kalp krizi gecirirsin, makam aracın bir kamyonun altına girer, ucagın duser vs. kendini ulkenin ilahı sanıp hareket edersen sonucuna katlanırsın.
    Ne dmek yani şimdi hoja Turgut Özal'ı kast ettin sanırım.İyi o zaman herkes beğenmediği cumhur başkanını oldursun  [ ! ]

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

DKN_JAN Dostum ne olursa olsun bir ülkenin başına geleni ancak vatandaşların yoğun istemiyoruz şeklindeki çağrıları oradan indirebilir.

Onu öldürmek Ortamda Kaos rüzgarları estirmek, bana göre Milli hareket sayılmamaktadır, Aksine Milli Terördür, Bunu yapanların Çapulcu zihniyet taşıdığınıda dememe gerek yoktur.

Ordan atabilirler lan lavuka bak Bize Çapulcu diyor Vatanı kollamayı bundan öğrenecez felan, ama Ben bir tek şey diyeceğim, Ayaklarını denk alsınlar, Bu ülkenin ayarlarını kurcalamak gibi bir hakları yoktur, Bu gençlik elbet hesabını soracaktır siz karanlık sözde vatansever çevrelere. Kötüde olsa CumhurBaşkanını yada Başbakanı öldürmek gibi bir lüxünüz yoktur. iyi o zaman ne farkınız kalıyor ermeni çetelerden, oldu olacak adamları oyun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:

Baykalın zaten boyle gereksiz sululukları vardır. Ona kalsa zaten her çıkanı indirecek çankayadan :) Adam harbi sırf muhalefet.Bugune kadar ne icraatini gördüm nede duydum.. Chp'nin agzına s.çan adam o oldu bence.. Sırf laf başka bişey yok..
    "Seni oradan onursuzca indiririz." Demiştiniz Özala... Turgut Özala yapılan boykotu ilk bozan Chp Çankaya Belediye başkanı olmuş. Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa yine aynısı mı olcak?

Ertuğrul Özkök hatırlattı yukardaki cümleyi Deniz Baykal cevap vermeyip geçiştirdi. Sonra Ekrem Dumanlı son söz olarak hatırlattı yeniden. Baykal glümsedi cevap vermedi. Ordan bi ses siyasi protokol uygulanır yine dedi Baykal yine bişi demedi ve reklamlar...:)

Toplam Hit: 5306 Toplam Mesaj: 46