folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Biz Bu Çankaya Filmini Görmüştük...

Biz Bu Çankaya Filmini Görmüştük...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

DkN_JaN bunu yazdı:
    -----------------------------

.......................

Sen ekonominin(Bizim kullandığımız ekonomi serbest piyasa kominist sistemlerdekiyle karıştırma) e'sinden bile anlamıyosun ki arkadaşım... Enflasyonun hükümetin yararına mı yoksa zararına mı olduğunuda bilmiyosundur Özal'ın kim olduğunuda... Şu an kullandığın internet telefon vb. onun sayesinde kullanıyosun... bilmemne kuyruğuyla karnesini kaldıran, Serbest piyasa ekonomisini Türkiyeye tam anlamıyla getiren, vizyon kazandıran büyük devlet adamı. Koministler, işçileri kullananlar, laisistler ve bilmemneler bu adamdan nefret eder... Kendisi adam gibi adam byük bi devlet adamıdır. Dün Anıtmezardaydık. Dualarla anıldı. Rhu şad olsun...

Onun hakkında konuşurken dikkatli konuş O eski bi cumhurbaşkanı...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Oğlum siz neyin savaşını veriyorsunuz Allah aşkına? :)

Ordu hükümetin arkasında görünüyor şu an için, geri kalan herkes boş zırvalıyor. Güle oynaya oraya ak partinin adamı çıkacak. bu 1+1=2 kadar net. Bizde burda kıçımızı yırtalım öylemi? :):) Boşverin tartışmaya değmez gönüller kırılmasın, elinizde olmayan bir seçim için.

Aslında beni şaşkına çeviren mualefetin (sadece chp den bahsetmiyorum muhalif olan hemen hepsinden) tutumu. Her fırsatta kalkıp darbeci zihniyet 80li yıllarda ülkeden çok şey aldı götürdü dediler uzun zaman boyunca, iş cumhurbaşkanı seçimine dayanınca ordu göreve sloganları atmaya başladılar. Ne pişkin ne kaypak adamlarmış be sırf onların ve yandaşlarının bu kaypaklığı yüzünden "inadına" oraya çıkacak kişiden ötürü için için gülmekteyim.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

Arkdaslar iyi güzel  hepimz kendımıze gore yorumlar yapıyoruz cıkar veya cıkamaz dıye..

bır de bu adam hüküm giymiş biri bu nasıl olacak peki?? her nekadar zaman aşımına ugrasada sonucta içeride yatmış birisi mi Cumhurbaşkanı olacak.. 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

bLuetuLips oraya ole ...... niye koyuyosun ne dedigimi yazsana. eger sen diyosanki 24 saat merkez bankasına para bastırmakla ekonomi duzelir, sen git kumdan kale yap parta oyna. suan kullandıgım hicbirseyi ozala borclu degilim bilhakis suanki kaos ortamını ozala borcluyum. suanki dengesiz siyasi idareyi ozala borcluyum. ozaldan once emekli olan genelkurmay baskanı cumhur olurdu. cok lazımmıs gibi gitti kaldırdı. ondan sonra birbirini dengeliyecek kuvvetler ortamı yok olmus oldu. iste onun sayesinde bugun meclis baskanlıgı basbakanlık ve cumhurbaskanlıgına tek bir parti hukmedicek. padisah gibi ulkeyi yonetecek. herhangi biri herseyide yapsa bizi ayada cıkarsa egerki askere ters dusmus ise askere comak sokmus ise o adam benim gozumde bir hiçtir.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

DkN_JaN bunu yazdı:

bLuetuLips oraya ole ...... niye koyuyosun ne dedigimi yazsana.

Ben para basmakla ilgili bişey sölemedim. Sen Monarjik oligarşik bi yapıyı savunuyosun ben demokrasi diyorum aramızda bu kadar fark var... O noktalar söylediğin tüm yanlışlar için...

TugrulBaba bunu yazdı:

Ordu hükümetin arkasında görünüyor şu an için, geri kalan herkes boş zırvalıyor. Güle oynaya oraya ak partinin adamı çıkacak. bu 1+1=2 kadar net. Bizde burda kıçımızı yırtalım öylemi? :):) Boşverin tartışmaya değmez gönüller kırılmasın, elinizde olmayan bir seçim için.
    :D Kimin şüphesi var ki...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Erkek

ya dkn_jan abi sen şimdi asker mi olsun diosun yani cumhurbaskanı :D:D:D

senn zihniyetten az kaldı bea soyunuz tükenio ya abi nası bi demokratikleşme askerin siyasette ne işi var osmanlı da böyle yıkıldı ordunun içine siyaset girdi ortalık karıstı gerçi ittihat ve terakki serefsiz partisi olmasa o koca devlette yıkılmazdı ya neseee :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:
    cagatay09 bunu yazdı:

hic zannetmiyorum:) imam hatip okumadigim icin bana zktir ceken. ayirim yaparak siyaset yapan bir yönetimi katiyyen istemem. sahsi görüsüm budur.

ne güzel ya  sen istiyosun diye olmasın fıstık gibi bi istek bende yök kaldırılsın diyim kaldırsınlar varmı böyle bişey hacım 

haci benim orada demek istedigimi sanirim anlamadin. ben benim basima gelmis birkac kücük seyden bahsettim. yani ben ayirimci bir siyaset yada yönetim olmasini istemiyorum demek istedim. herkes bileginin hakkiyla kamusal yada sosyal konuda uzman oldugu isleri yapabilsin. sirf onlar gibi görüslere sahip deilim diye yapabilecek oldugum islerden alikoyulmam etik midir?. onu istiyorum bunu istiyorum demiyorum yani.. burada hepimiz türk vatandasi isek görüs yapimiz o yönetime uymuyor diye ziktir cekilemeyiz. bu hepimiz icin gecerli degil mi sence? üstelik benim uzmanlik alanim egitim oldugu zaman bunu daha cok önemsenmesi gerekir. Egitim sart diyerek espriler yapariz tartisiriz ama su bir gercek ki egitim gercekten en önemli temellerden biridir. bu yüzden bu sekilde örnek verdim. yoksa ben yök ün öss nin kpss nin kaldirilmasini bizde isteriz. ama unutmaki bu sinavlardan devlet para kazaniyor. isin bu tarafini düsündügümüz zaman aptallasiyoruz. kararsiz kaliyoruz. devletim kazansin ama bende kazanayim tipi bir sistem olmasi gerek. yani zaten ben bu hükümeti istemedigimi secimde oy kullanarak  belirtecegim. tek hakkimda bu zaten bu ülkede. devlet önce benim adamlarim sonra sizler demiyor sadece benim adamlarim calisacak siz bakacaksiniz diyor. uzun lafin kisasi budur. yoksa hepimizim sahsi istekleri say say bitmez. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:
    Elinizde delil yok knıt yok bol keseden sallayıp duruyonuz ! Yok tayyep gelecek türkiye bolunecek,parçalanacaz,aşiret ,kaos,atom bombaı Einstain,yok iş işten geçtikten sonra ne faydası var...

İyi o zaman gelem sana bi tokat atam sonrada ilerde zaten bana yamuk yapacaktın iş işten geçmesin diye şimdi atam diyem püfffffffff.gif

Tamam amk. tayyep seçilirse yaşamayalım o zaman direk saklanalım köşe bucak.Birileri size Cumhuriyeti ve Atatürk'ü kullanarak yem atıyor,aslında tek amacı kaos yaratmak sizde hemen cosutorsunuz.Lan bu ülke ne günler gördü beee ama ortada fol yok yumurta yokken işte herkes konusuyo,herkeste bi tedirginlik,yok imam köşke çıkıyo,yok şeriat geliyo laiklik gidiyo.. Çok saçma konusyosunuz bence.. Ben ortada hiç bir tehdit falan görmüyorum !

Cumhuriyet gazetesi arapça gibi tersten yazı yazarak,deniz baykal kışkırtarak korunmaz Cumhuriyet. Cumhuriyet zaten bu kadar panikçi bir havada korunmaz !!! Eywah amk. tayyep geldi işimiz bitti havasında goruyorum çoğunuzu.Tamam o zaman asın adamı amk. Çünkü nede olsa bu ülkede Atatürk'ü Ve Cumhuriyetçiliği kullanarak yer edinmek,kaos yaratmak isteyen kimse yok :)Vurun amk.,gömün amk. :)

hocam tartismayi pek sevmem ama sadece sunu söylemek istiyorum ihtilal olacaksa olur zaten. bunun disinda elbette ihtilal genelde kötü yönetimin asiri boyutlara ulasmasiyla devreye girer. ülkenin bölündügü filan yok haklisin. birseyleri önceden önlem almayi kastettim yani önlem deyince ihtilal olsun demedim ki. bilincli bir secmen olmaliyiz ki zaten baska yapabilecegimiz birsey yok. herseyi belge nerde kanit filanla çözemeyiz bazi seylerin belgesi olmaz gözlerinle görüp olayi yasamak bazen belgeden bile daha üst seviyededir. ayrica arastirarak bunlarida görebiliriz. devletin kurumlari arazileri satisa cikarmalari yabanci sermayeye cok daha fazla olanak vermek degilmidir. yani bu gibi seyler yapilan isin kendisi belgedir. araziyi yabanci bir yatirimciya satmasi zaten bir belgedir.. basimizdakiler soru önergelerinin bazilarini kabul etmediler? böylece aciklama yapmadilar. e zaten cogunluk mecliste akp li isi yapan akp li adam yaptigi isin hesabini vermek ister mi? bunlardan baska kanit mantik nerede olsun ki. Gir mecliste calisan devlet kurumlarinin tepesinde görev alanlara bir bak. isimlerini al arastir. kim kimin akrani kim kimin akrabasi kimkimin daniskasi hepsi cikar zaten. adamlar hakli abi kadrolassinlar diyorsan  ama bunlara gerek duymayan arastirmayan kisiler zaten bir nevide olsa bilincsiz secmen damgasi ile dolasmaya mahkum degillermidir?  
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaş onu bilir onu söylerim biz öyle cumhurreislikle felan olacak onacak bir millet değiliz biz askeriz.

Başımıza bi asker geçecek o savaş senin bu fetih benim at koşturacan kılıç sallayacan, yada tanka binecen paraşütle atlaycan öyle bi milletiz biz. Biz öyle hadi pazar günü gidelim oy verelim tipi bir millet değiliz olamayız. Bizim evimizde tam otomatik silahlar gece görüş dürbünleri filan olmalı.

Arabalar 4x4 gardropta 2 çift kamuflaj elbise 2 çift kar kamuflajı felan asılı olmalı. kapının önünde bağcıklı uzun uzun asker botları eğilip bükülmeli neyine senin cumhuriyet falan? Sonra böyle bir sürü ağız dalaşı felan olmaz sadece şu konuda sıkıntı ve kavga olur.

Yunanistanı vuralım

-hayır efendim ermenistanı vuracaz

yok hacı ne yunanı ne ermenisi ırakı vuralım gibi kavga edecez.

Fenteziye bak bea :D:D

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    o imkanlari elimizden almasalar simdi ben burda secmen ayana yatmak zorunda kalmayacaktim. ama o imkanlari aldilar be tugrul hocam. fetihlere cikmayalim diye ellerinden geleni ardina komadilar. asalim keselim ama sadece gaddar olanlari dedik simdi gaddarlar bizi oynatio parmaginda. baris iyilik baglilik misafirperverlik  sadakat kuvvet en önemli unsurlarimiz iken simdi ne hale geldik. e hocam mecbur birakildik. ellerimizi ayaklarimizi bagladilar. baglattirdilar.. umudumuzda yok deil tugrul hocam:)
Toplam Hit: 5305 Toplam Mesaj: 46