folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Biz Bu Çankaya Filmini Görmüştük...

Biz Bu Çankaya Filmini Görmüştük...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Elinizde delil yok knıt yok bol keseden sallayıp duruyonuz ! Yok tayyep gelecek türkiye bolunecek,parçalanacaz,aşiret ,kaos,atom bombaı Einstain,yok iş işten geçtikten sonra ne faydası var...

İyi o zaman gelem sana bi tokat atam sonrada ilerde zaten bana yamuk yapacaktın iş işten geçmesin diye şimdi atam diyem püfffffffff.gif

Tamam amk. tayyep seçilirse yaşamayalım o zaman direk saklanalım köşe bucak.Birileri size Cumhuriyeti ve Atatürk'ü kullanarak yem atıyor,aslında tek amacı kaos yaratmak sizde hemen cosutorsunuz.Lan bu ülke ne günler gördü beee ama ortada fol yok yumurta yokken işte herkes konusuyo,herkeste bi tedirginlik,yok imam köşke çıkıyo,yok şeriat geliyo laiklik gidiyo.. Çok saçma konusyosunuz bence.. Ben ortada hiç bir tehdit falan görmüyorum !

Cumhuriyet gazetesi arapça gibi tersten yazı yazarak,deniz baykal kışkırtarak korunmaz Cumhuriyet. Cumhuriyet zaten bu kadar panikçi bir havada korunmaz !!! Eywah amk. tayyep geldi işimiz bitti havasında goruyorum çoğunuzu.Tamam o zaman asın adamı amk. Çünkü nede olsa bu ülkede Atatürk'ü Ve Cumhuriyetçiliği kullanarak yer edinmek,kaos yaratmak isteyen kimse yok :)Vurun amk.,gömün amk. :)

ülkenin laik, demokratik yapısını benimseyememiş, şeyhlerin önünde diz çökmüş, kendi adamlarını kayırmış, her bakanı hakkında pek çok defa gensoru verilmiş, her devlet dairesinde kadrolaşmış, halkımızın din üstündeki hassasiyetini sömürerek hareket eden bir partinin başkanının cumhurbaşkanı olması çok boktan bir iştir.

bu sözüm sadece bu mesajı yazan arkadaşa değil:

bunun aksini kafanızın içindeki şeye rağmen nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fistandantilus arkadaşm senden Mhplilerden,dyplilerden özelliklede CHPLİ arkadaşlarımdan bi ricam var..Allah aşkına şu Akplilerle laf dalaşına girmeyin.. Onlara ne desekte birşey değişmicek çünkü onlar düz mantık........ Tayyipinde yanlışları ülkeye yaptığı kötülükler herşey ortada say say bitmez VATANın heryerini satıp  özelleştiripte vatanı satıpta kazandığı paraalrlada yaptıklarını kimse anlatmasın zaten..

Bir arkadaş Baykalın sen kimsin ki,,lafına o senin başkanın filan demiş..Bunların zihniyeti böyle ne olduğunu bilmeden konuşuyor Arınçın dediklerini bir bilse acaba kendisi ne derdi yaada biliyorsada şeriat beyinli oluor otomatikman muhattap almaya gerek yok.. Ama ben yinede hatırlatayım bu Meclis, sivil, demokratik ve dindar bir Cumhurbaşkanı seçecekmiş daha öncekileri kafirdi tabi bunlara göre.. Tek kelime gericilik başka bişi deil..

tee nenemin kızlık zamanındaki olan olayları bugunle bir tutan geri zihniyetli arkadaşlarada dicek birşey bulamıyorum çünkü geriye döndükçe emin olun tayyipin pislikleri çık çık bitmiyor bu sizin zararınıza olur :)Karşılaştırmaysada en babası aşağıda bakın..

Nede olsa Atatürk gibi A.Necdet Sezerde bazıları için dinsizdi...........

Onun adı Burak...Kendisine medyada rastlamışsınızdır. Ya bir trafik kazasının kahramanı olarak, ya babasına borç verirken, ya da milyon dolarlık işlere imza atarken... 28 yaşında... Bilkent Üniversitesi'nde okurken,Londra'ya burslu olarak yollandı ve ekonomi eğitimi yaptı. Askerlik görevini henüz yapmadı...*Tecilli!..*
    1988 Mayıs'ında bir trafik kazasında TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Sevim Tanürek'in ölümüne neden oldu. Şişli'de kırmızı ışıkta durmadı. Kazadan hemen sonra belediye arazözlerinin caddeyi baştan aşağıya yıkayarak 35 metrelik fren izini tamamen sildikleri, olayın cezai yönünün azaltılması için Burak'a kazadan sonra üç ay öncesine tarihli ehliyet verildiği, Sevim Tanürek'in yakınlarının azarlandığı, tanıkların hepsinin tehdit  edilip korkutulduğu iddia edildi.
    Adli Tıp Trafik İhtisas Dairesi, Burak için *kusursuzdur* raporu düzenledi.Ölen Sevim Tanürek 8/8 kusurlu bulundu!.* Burak hapisten kurtuldu. Kusursuz raporunu veren dairenin Başkanı Eyüp Bey ise, daha sonra Türkiye Deniz İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığına atandı.2001 yılında evlendi. Babası, oğlunun düğününde takılan 174 adet Cumhuriyet Altını'nı mal varlığındaki artışın nedeni olarak açıkladı. Ayrıca, babası 2001 yılında verdiği mal beyanında oğlu Burak'a 220 bin ABD Doları ve 55 bin Alman Markı borcu olduğunu açıkladı. *Üniversiteden yeni mezun, o zaman 22 yaşındaki oğluna...Babası Ülker Grubu ürünlerinin dağıtımını yapan şirketteki hisselerini 1.2 trilyon liraya satana kadar, şirket yönetimini Burak
    sürdürdü.
    Ve Burak geçtiğimiz günlerde bir kez daha gündemdeydi. Gıda  sektöründeki hisseler satılınca, hemen şirketler kurup denizcilik sektörüne girdi.Yüzde 50 ortağı olduğu MB Denizcilik adlı şirket, 95 metre uzunluğunda
    Safran 1 adında bir kuru yük gemisi aldı. Gemiyi satan Hasan Doğan, satış  fiyatının 2 milyon 325 bin dolar olduğunu söyledi. Burak, gemiyi ortağı ile birlikte 500 bin doları peşin 36 ay taksitle satın aldı.Ayda 72 bin YTL  ödeyecekler.
    Gemiyi satan Hasan Bey ise, 705 milyon dolara İstanbul'daki İETT Garajı arazisinin sahibi olan Dubai Şeyhi El Maktum'un küçük ortağı oldu.Ayrıca,Hasan Bey'in ablası Remzi Gür ile evli. Remzi Bey, Burak'ı ve kardeşlerini burslu olarak yurtdışında okutuyor, babasının yakın arkadaşı,tatillerini onun yazlığında geçiriyorlar.

Onun adı Levent...35 yaşında...Gazetelere, televizyonlara hiç çıkmaz.Ücretli bir çalışan. Aylık maaşından başka bir geliri yok. İş Bankası Fon Yönetimi Bölümü'nde çalışıyor. Kolay para kazanmıyor. Risk alıyor,işvereni adına verdiği kararlardan dolayı stres oluyor, terliyor. Ülkenin en iyi üniversitelerinden ODTÜ'nün iktisat bölümünden mezun...Eylül 2004'te kendi gibi ODTÜ mezunu olan Evren ile evlendi. Çankaya Köşkü'nde sessiz sedasız, sade bir düğün yapıldı. Ne trafik kilitlendi ne de yabancı devlet başkanları şahit oldu. Davetliler arasında Köşk'ten bazı personel ve şoförler de vardı. Takı takma merasimi yapılmadı. Gelinin gelinliği Versace gibi yabancı marka değildi, Ankara Olgunlaşma Enstitüsü'nde dikilmişti.
    Vergisini milletin ödediği diğer şatafatlı düğünlerin aksine, babası, düğün nedeniyle Çankaya Köşkü'nde o saatlerde tüketilen elektriğin bedelini cebinden ödedi. Nikahı kıyan Çankaya Belediye Başkanı, çiftten **Laik Cumhuriyete sadık evlatlar** yetiştirmelerini diledi.İstanbul'da 1 milyar 200 milyon liraya ev kiraladılar. Çalışıyorlar. Büyük ihtimalle ev geçindirirken zorlanıyorlardır. Çünkü, Ocak ayında bir erkek çocukları oldu. Bu sevindirici olay da sessiz sedasız gerçekleşti, muhabir,kameraman falan izlemedi.Levent, arada bir anne-babasını ziyaret için Ankara'ya geliyor.Koruma istemiyor ve havaalanından taksiye binerek Çankaya Köşkü'ne ulaşıyor.
    Ancak, şatafatlı ana kapı yerine, köşke ziyaretçilerin alındığı 5 numaralı kapıdan giriyor.Nizamiyeden yürüyerek konuta çıkarken, her seferinde Cumhurbaşkanlığı korumalarını şaşırtıyor.

Birinin adı Burak, diğerinin Levent...

Yazının ilk kısmında ''sayın'' Erdoğan'ın oğlu ile ilgili kısım

Yazının ikinci kısmında Sayın Ahmet Necdet Sezer'in oğlu ile ilgili
    kısım yer aldı .

Ne diyelim, her ikisi de ''babasının oğlu''...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    nickimvar bunu yazdı:

ya dkn_jan abi sen şimdi asker mi olsun diosun yani cumhurbaskanı :D:D:D

senn zihniyetten az kaldı bea soyunuz tükenio ya abi nası bi demokratikleşme askerin siyasette ne işi var osmanlı da böyle yıkıldı ordunun içine siyaset girdi ortalık karıstı gerçi ittihat ve terakki serefsiz partisi olmasa o koca devlette yıkılmazdı ya neseee :D

bana tarih ogretme. turk tarihinde herzaman basta asker olmustur. osmanlıda ne zamanki askerin bastaki gucu sarsılmıs, ozaman bok cukuruna girmistir. osmanlıda askerin siyasette ne isi var cumleye bak. simdi bu cumlenin cevabı sudur, osmanlıda padisahlar diplomatik egitim almıs kisilermidir, yoksa herbiri birer askeri dehamıdır? savas meydanında orduya komuta edip savasın seyrini ceviren padisahlarda asker degil zaten. cumhuriyetede bakarsan cumhuriyeti asker kurmustur ilk 5 reisicumhur askerdir. o donem ile bu cok demoratik! donemi kıyasla bakalım. birde ozaldan sonraki donemle harmanlayıp iyice dusun ulken demokratiklesti bi yerleremi geldi yoksa bok cukurundamı geziniyo. askerin siyasette ne isi varmıs. gulecegim yoktu. butun omrunu askerlige adamıs herseyin en duzgununu ogrenmis hayatı yonetmekle gecmis 40-50 yıl bundan baska birsey yapmamıs bir insan, diger tarafta mecliste uyuyan sumuklu gotu boklu beyinden mahrum dunyadan haberi olmayan milletvekilleri. halkı koyunlastırmak koyunları gutmek icinde meclisi cobanla dolduran ve ustune demokrasi sosunu doken krem tabakanın demokrasisini istemiyorum. 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Erkek
    ülkem demokratikleşti ve dahi bi yerlere geldi ve de emin ol şimdiye dek chpnin bu ülkeye hiçbir iyiliği yoktur olmamıstır Atatürk kurdu dicen eminim :D bnde dicem ki Atam keyfinden fethi okyara gel parti kur demiyor Atamdan sonra chp bu ülke için tamamen zarar ve ziyan getirmiştir bundan sonra da getirecegi bundan baskası deildir ( gerci bundan sonra iktidara neyim gelemz ama olsun )  yani demem o ki ülke şu an gayet iyi durumdadır felaket tellallıgı yapmaya gerek yok...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Fistandantilus bunu yazdı:
    nikoteen bunu yazdı:
    Elinizde delil yok knıt yok bol keseden sallayıp duruyonuz ! Yok tayyep gelecek türkiye bolunecek,parçalanacaz,aşiret ,kaos,atom bombaı Einstain,yok iş işten geçtikten sonra ne faydası var...

İyi o zaman gelem sana bi tokat atam sonrada ilerde zaten bana yamuk yapacaktın iş işten geçmesin diye şimdi atam diyem püfffffffff.gif

Tamam amk. tayyep seçilirse yaşamayalım o zaman direk saklanalım köşe bucak.Birileri size Cumhuriyeti ve Atatürk'ü kullanarak yem atıyor,aslında tek amacı kaos yaratmak sizde hemen cosutorsunuz.Lan bu ülke ne günler gördü beee ama ortada fol yok yumurta yokken işte herkes konusuyo,herkeste bi tedirginlik,yok imam köşke çıkıyo,yok şeriat geliyo laiklik gidiyo.. Çok saçma konusyosunuz bence.. Ben ortada hiç bir tehdit falan görmüyorum !

Cumhuriyet gazetesi arapça gibi tersten yazı yazarak,deniz baykal kışkırtarak korunmaz Cumhuriyet. Cumhuriyet zaten bu kadar panikçi bir havada korunmaz !!! Eywah amk. tayyep geldi işimiz bitti havasında goruyorum çoğunuzu.Tamam o zaman asın adamı amk. Çünkü nede olsa bu ülkede Atatürk'ü Ve Cumhuriyetçiliği kullanarak yer edinmek,kaos yaratmak isteyen kimse yok :)Vurun amk.,gömün amk. :)

ülkenin laik, demokratik yapısını benimseyememiş, şeyhlerin önünde diz çökmüş, kendi adamlarını kayırmış, her bakanı hakkında pek çok defa gensoru verilmiş, her devlet dairesinde kadrolaşmış, halkımızın din üstündeki hassasiyetini sömürerek hareket eden bir partinin başkanının cumhurbaşkanı olması çok boktan bir iştir.

bu sözüm sadece bu mesajı yazan arkadaşa değil:

bunun aksini kafanızın içindeki şeye rağmen nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum

Ne demek istediğimi anlamamışsın hoca :) Kalkıp "bunun aksini kafanızın içindeki şeye rağmen nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum " yazmışsın cünkü asıl olaya koru korune ınanan ve önyargılı davranan bu mesajı yazan gibi arkadaşlar neden dersen ; akp'yi savunduğumu derden çıkardın hoca ??? Kaldı ki savunsam bile savunurum derim ne olacak yani istediğim partiyi tutarım,istediğime oy veririm hee sonra ya acısını çeker yada sefasını sürerim orası yarı konu ama sen burda resmen onyargılı davranmışsın sadece bilgin olsun diye soyluyorum akp yi desteklediğim falan yok.Ben sadece diyorum ki;

Sanki Cumhuriyet ve Atatürk gibi değerleri kullanıp yer edinmek,kaos yaratmak isteyen kişiler yokmus gibi konusuyorsunuz.Atatürk ve Cumhuritet nutukları atan herkese can ciğermiş gibi yaklaşıyosunuz.. Sorarım şimdi bu kadar Atatürkü savunan,Cumhuriyeti savunan Baykal bugune kadar bu memleket,bu cumhuriyet için laf salatasından,başa çıkana sataşmaktan başka ne yaptı ??? Baykalın kışkırtmaları bu alışın artık bu şerefsiz adam Ozal çıkarkende aynı şeyleri yapmıştı.. Her cumhuriyetçiğim diyene güvenmeyin nasıl ki dini kullananlar varsa biliniz ki Atatürk ve Cumhuriyet'ini kullananlarda var !! Her atatürkçüyüm diyene inanmayın !!!
    Son söz:Tarih tekerrürden ibarwettir.Özalda çıkarken boyle propandacılar vardı.Özal'ın kürdistanı kurcanı iddia edenler mi dersin,Ülkede iç isyan çıkacak diyenler mi,ülke parçalanacak diyenler mi..

Sorarım şlimdi nerden kürdistan ??? Nerde Kaos ??? Baykalın ve Atatürkçülüğü istismar edenlerin yarattığı sanal kaos ve [ MAALESEF ] bu kaosa inanan yaklaşık 5Milyon insandan başka bir şey göremiyorum ben ortada..

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 4931 Toplam Mesaj: 46