Blackberry Leri BIS Siz Kullanabiliyomuyuz?
-
merhaba
arkadaşa blackberry 9780 falan almayı düşünüyoruz da işini görücek bi alet. ama hala eskisi gibi bis siz kullanamıyomuyuz bu telefonu? normal internet paketiyle kullanabilir mi alsa ?
hattı pttcell (avea)
internette arattım konular falan hep eski, blackberry alıp elimde patlasın istemiyorum
olmadı lumia 535 falan alıcaz da blackberry daha ucuz
-
whatsapp la facebook kullanılıyoda tarayıcı kullanılmıyodu bildiğim kadarıyla
-
tarayıcı da kullanılıyor. whatsapp da.. ama bazı uygulamalar bis istiyor.
-
WhatsApp kullanır. Ancak kendi e-posta programını ve blackberry messenger kullanamaz. Gerçi kimse kullanmıyor artık.
Bana soracak olursan blackberry siktir edin çok ağır ve sürekli kasar. Lumia iyidir.
-
mkyb bunu yazdı
WhatsApp kullanır. Ancak kendi e-posta programını ve blackberry messenger kullanamaz. Gerçi kimse kullanmıyor artık.
Bana soracak olursan blackberry siktir edin çok ağır ve sürekli kasar. Lumia iyidir.
son bişey daha sorayım sen bilirsin abi, blackberry deki whatsappta whatsapp web vardır dimi ?
-
nurulmac11 bunu yazdımkyb bunu yazdı
son bişey daha sorayım sen bilirsin abi, blackberry deki whatsappta whatsapp web vardır dimi ?
var.
ek: telefonum bu:

RockZs tarafından 20/Şub/16 13:37 tarihinde düzenlenmiştir -
RockZs bunu yazdınurulmac11 bunu yazdımkyb bunu yazdı
var.
ek: telefonum bu:
ne diyosun abi? 2016 da 9790 alınırmı ?
ses ve malzeme kalitesi çok iyi aletin. ve 200 liraya o ayarda hiçbişey yok
nurulmac11 tarafından 20/Şub/16 13:53 tarihinde düzenlenmiştir -
nurulmac11 bunu yazdıRockZs bunu yazdınurulmac11 bunu yazdımkyb bunu yazdı
var.
ne diyosun abi? 2016 da 9790 alınırmı ?
ses ve malzeme kalitesi çok iyi aletin. ve 200 liraya o ayarda hiçbişey yok
valla telefondan pek anlamam aslında ama bana yetiyo' bu alet. bb ler eskiden iş adamlarına yönelik telefonlar çıkartıyordu, bu da onlardan biri. güncel telefonlarda olmayan bazı özellikleri var. hatta fb nin şike davasında aziz yıldırımın bu telefondan kullandığı için telefonları dinlenemediği felan söyleniyordu, emin değilim..
şarZ sorunu yoksa al derim. benimki black berry bold, modelini tam hatırlamıyorum ama 9700 olması lazımdı.
RockZs tarafından 20/Şub/16 13:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Aziz Yıldırım olayında telefon dinleme olayı yalan. Blackberry messenger yazışmalarını istiyorlar firmadan blackberry kusura bakmayın vermeyiz diyor. Zira blackberry messenger yazışmaları iki tarafada şifreli olarak gidip geliyor.
-
mkyb bunu yazdı
Aziz Yıldırım olayında telefon dinleme olayı yalan. Blackberry messenger yazışmalarını istiyorlar firmadan blackberry kusura bakmayın vermeyiz diyor. Zira blackberry messenger yazışmaları iki tarafada şifreli olarak gidip geliyor.
yalan demiyeg de bilgi eksikliği diyegh şhuna :D
-
@rocks XD