Blackberry Leri BIS Siz Kullanabiliyomuyuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

merhaba

arkadaşa blackberry 9780 falan almayı düşünüyoruz da işini görücek bi alet. ama hala eskisi gibi bis siz kullanamıyomuyuz bu telefonu? normal internet paketiyle kullanabilir mi alsa ?

hattı pttcell (avea)

internette arattım konular falan hep eski, blackberry alıp elimde patlasın istemiyorum

olmadı lumia 535 falan alıcaz da blackberry daha ucuz

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

whatsapp la facebook kullanılıyoda tarayıcı kullanılmıyodu bildiğim kadarıyla

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

tarayıcı da kullanılıyor. whatsapp da.. ama bazı uygulamalar bis istiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

WhatsApp kullanır. Ancak kendi e-posta programını ve blackberry messenger kullanamaz. Gerçi kimse kullanmıyor artık. 

Bana soracak olursan blackberry siktir edin çok ağır ve sürekli kasar. Lumia iyidir. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

WhatsApp kullanır. Ancak kendi e-posta programını ve blackberry messenger kullanamaz. Gerçi kimse kullanmıyor artık. 

Bana soracak olursan blackberry siktir edin çok ağır ve sürekli kasar. Lumia iyidir. 

son bişey daha sorayım sen bilirsin abi, blackberry deki whatsappta whatsapp web vardır dimi ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

son bişey daha sorayım sen bilirsin abi, blackberry deki whatsappta whatsapp web vardır dimi ?

var.

ek: telefonum bu:

RockZs tarafından 20/Şub/16 13:37 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

var.

ek: telefonum bu:

ne diyosun abi? 2016 da 9790  alınırmı ?

ses ve malzeme kalitesi çok iyi aletin. ve 200 liraya o ayarda hiçbişey yok

nurulmac11 tarafından 20/Şub/16 13:53 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

var. 

ne diyosun abi? 2016 da 9790  alınırmı ?

ses ve malzeme kalitesi çok iyi aletin. ve 200 liraya o ayarda hiçbişey yok

valla telefondan pek anlamam aslında ama bana yetiyo' bu alet. bb ler eskiden iş adamlarına yönelik telefonlar çıkartıyordu, bu da onlardan biri. güncel telefonlarda olmayan bazı özellikleri var. hatta fb nin şike davasında aziz yıldırımın bu telefondan kullandığı için telefonları dinlenemediği felan söyleniyordu, emin değilim.. 

şarZ sorunu yoksa al derim. benimki black berry bold, modelini tam hatırlamıyorum ama 9700 olması lazımdı.

RockZs tarafından 20/Şub/16 13:44 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aziz Yıldırım olayında telefon dinleme olayı yalan. Blackberry messenger yazışmalarını istiyorlar firmadan blackberry kusura bakmayın vermeyiz diyor. Zira blackberry messenger yazışmaları iki tarafada şifreli olarak gidip geliyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Aziz Yıldırım olayında telefon dinleme olayı yalan. Blackberry messenger yazışmalarını istiyorlar firmadan blackberry kusura bakmayın vermeyiz diyor. Zira blackberry messenger yazışmaları iki tarafada şifreli olarak gidip geliyor. 

yalan demiyeg de bilgi eksikliği diyegh şhuna :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @rocks XD

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2188 Toplam Mesaj: 18
blackberry bis blackberry internet