Blackberry Leri BIS Siz Kullanabiliyomuyuz?
-
http://www.hepsiburada.com/blackberry-passport-pm-telcepblackpas
blackberry passport almayı dusunuyorum note3 ten snra kullanan var mı bırısınde gordum cok sahane bır telefon benı cezbeden kısmı qwerty klavyesı sahane.
buyukluk olarak note3le farkı yok kindle ppw2 den daha kucuk zaten heryerde tasyrm .
smdı bis olayı olmadan ınternet var mı. konuda yazmıs arkadaslar gmaıl kullansam yeter bana gerı bbnın olayı push maıl rım uzerınden kullanım olayı ama avea da 1 gblıgı fırlamıs halı hazırda 3gb lık net kullanıyorum her ay. ben chrome youtube tedx gıbı playstoreda olan uygulamaları ındırebılıyor mıyım ? ve kullanabılır mıyım ? kendı amazonla anlastıgı magazası var mıs googleplay yok mu ? bılen varsa aydınlatırsa sevınırım
-
hipokondriyak bunu yazdı
http://www.hepsiburada.com/blackberry-passport-pm-telcepblackpas
blackberry passport almayı dusunuyorum note3 ten snra kullanan var mı bırısınde gordum cok sahane bır telefon benı cezbeden kısmı qwerty klavyesı sahane.
buyukluk olarak note3le farkı yok kindle ppw2 den daha kucuk zaten heryerde tasyrm .
smdı bis olayı olmadan ınternet var mı. konuda yazmıs arkadaslar gmaıl kullansam yeter bana gerı bbnın olayı push maıl rım uzerınden kullanım olayı ama avea da 1 gblıgı fırlamıs halı hazırda 3gb lık net kullanıyorum her ay. ben chrome youtube tedx gıbı playstoreda olan uygulamaları ındırebılıyor mıyım ? ve kullanabılır mıyım ? kendı amazonla anlastıgı magazası var mıs googleplay yok mu ? bılen varsa aydınlatırsa sevınırım
Ölü bir platform bulaşma hocam. Whatsapp bile desteği kesti. Yeni modellerde bis gerekli değil.
Bu arada BlackBerry Türkiye'den resmi olarak çekildi. Sadece paralel cihaz geliyor. Resmi muhatap bulamazsın.
mkyb tarafından 24/Nis/16 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
neden bilmiyorum ama mutlaka kullanmak istiyorum bundan. 4-5 yıl sonra olsa bile bi bold alıp kullancam tadımlık.
-
O kadar da kullanışlı bir telefon değil. İlk çıktığında muadili telefonlara göre güzel özellikleri vardı ancak artık çok bir esprisi kalmadı.
-
sırf bis ve 2gden dolayı 90 liraya kutulu temiz flip denk gelmişti almadım. ha gittim motorola v8 aldım v9 alsaydım daha iyiymiş.
BBye bulaşma bence. hele hele telefon yokda ihtiyacından dolayı alıyorsan 150 200 liraya temiz androidler var. ne bileyim s3 mini falan daha iyi olur. ya da sonyler var 200e. tavsiyem onları al.
ben nostaljik amaçlı 2. tel olarak alıp kullanıp kolleksiyona koyuyom.
-
joe_black bunu yazdı
sırf bis ve 2gden dolayı 90 liraya kutulu temiz flip denk gelmişti almadım. ha gittim motorola v8 aldım v9 alsaydım daha iyiymiş.
BBye bulaşma bence. hele hele telefon yokda ihtiyacından dolayı alıyorsan 150 200 liraya temiz androidler var. ne bileyim s3 mini falan daha iyi olur. ya da sonyler var 200e. tavsiyem onları al.
ben nostaljik amaçlı 2. tel olarak alıp kullanıp kolleksiyona koyuyom.
He ya Blackberry Flip efsaneydi 2009'da. Bende o ara Blackberry 8520 vardı. Zaten 2009-2011 arası Blackberry'nin altın dönemi. Ondan sonra dibe batış başladı.
-
bu fiziksel, enine yada boyuna kayar :p klavyeli telefonlar cidden güzel. bir ara baya bakmıştım. ilk`ini sony çıkardı diye hatırlıyorum ⊙_⊙ , sene 2012. tam klavyesi vardı. 8 mp kamera, android, OTG özelliği vardı. ama hafızası düşüktü :D 512MB ney lan. ╭∩╮
kungs & cooking on burning, This Girl.
Kelly Clarkson, Heart beat song. -.^)'//♪
vay a.ki , enine boyunada, adam ne ayaklandı. Av IŞIK Faik @_@
Çiçek İrem, nassı tokatladi adamı la ^^)
RitmFarbRacourci tarafından 25/Nis/16 22:17 tarihinde düzenlenmiştir