Blogger"A TR Erişimi Engellenmiş [ 24 Ekim 2008 ]
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Ne yani TürkteLekomun eLinden bişey geLmiyo yapmak zorunda diye Mahkemeyemi söveyim? yada senin gibi koyun oLup herşeye ok mu diyeyim böyLe kabuLmu edeyim herşeyi,ne güzeL kapatmışLar yakında hiç açık site kaLmayacak mı diyeyim? Madem bişeyi kabuLLeniosun ok diyosun susuyosun tamamen susta göz kirLiLiği yaratma..Git bakayım r10'a nasıL karşıLamış miLLet? Sen gibi ok mi demiş yoksa sayıp sövüp rahatsızLıkLarınımı beLLi etmişLer? Boş yere DB şişiriosun yorumLarınLa güLdürtme miLLeti kendine :)
-----------------------------1- evet mahkemeye söz,, dava açana söv
2-insanları en çok birleştiren şey ortak düşmandır. baktın herkes telekoma sokuyo sen de sokki çevre yapabilesin. koyunluk çoğunluğa karşı gelmek değildir. senin gibi çoğunlua katılmaktır.
3- sanırım bu başlık altında ki diğer insaların yorumlarını okumadın. yada bilmediğim bi başlık açıldı insanlar bana ordan gülüyor. çünkü birazcık tersini görüyorum? :)
-----------------------------1- Peki ozaman dava açana+ mahkemeye koLum bacağım girsin rahat ediceksen.
2- Burada da cevabına karşıLık tekrar teLekoma sokuorm:)Hem tamam yine rahat ediceksen sorun kaLmıcaksa koyun ben oLayım sonuçta sokan çıkaran taraf ben oLuyorum bişey değişmiyor..
3-Evet diğer insanLarın yorumLarını okudum ve boş:S oLduğu gibi yine kabuLLeniyoLar.Ayrıca da öyLe bi başLık açıLdıysa emin oL iLk güLen ben oLur sanada haber veririm :D
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------@muhabir22 Senin kLavyen ne kadar sorunsuzsa benimkide öyLe hoca sadece yazarken Caps Lock'a basıorum biLgin oLsun.
@ olivetti
Bence saçmaLamışsın madem bi bLog sorunLu yani yasaLara aykırı Kurunun yanında yaşındamı yanması gerekiyor? SorunLu oLan bLog kapansın.Hem ortada Blog hizmeti veren sitemi yok? Adam gider wordpressten açar veya diğer 100Lerce bLog hizmeti veren siteden açar yine söver anana bacına? BöyLemi çözüLmesi Lazım sorunun ?
-----------------------------saçmalayan sensin! okuyabiliyorsun ama anlıyamıyorsun bu dava açanlar blogspot yetkilerine bildirdigi halde sallamazlar adamı ne uğraşsınlar? ayrıca r10 demişsin ordakilerin bir çogu adsense reklamları için üzülmüştür:) bazıları için yeterki para kazandırsın gerisi hiç mühim degil.. biraz geniş düşün arkadaşım
bu konuya son mesajım koyun oldugunu belirtmişsin bir üst mesajda ne yazsam boş oldugunu gösteriyor..
-
RevengeX bunu yazdı:
BeelzeBuB bunu yazdı:
Ne yani TürkteLekomun eLinden bişey geLmiyo yapmak zorunda diye Mahkemeyemi söveyim? yada senin gibi koyun oLup herşeye ok mu diyeyim böyLe kabuLmu edeyim herşeyi,ne güzeL kapatmışLar yakında hiç açık site kaLmayacak mı diyeyim? Madem bişeyi kabuLLeniosun ok diyosun susuyosun tamamen susta göz kirLiLiği yaratma..Git bakayım r10'a nasıL karşıLamış miLLet? Sen gibi ok mi demiş yoksa sayıp sövüp rahatsızLıkLarınımı beLLi etmişLer? Boş yere DB şişiriosun yorumLarınLa güLdürtme miLLeti kendine :)
-----------------------------1- evet mahkemeye söz,, dava açana söv
2-insanları en çok birleştiren şey ortak düşmandır. baktın herkes telekoma sokuyo sen de sokki çevre yapabilesin. koyunluk çoğunluğa karşı gelmek değildir. senin gibi çoğunlua katılmaktır.
3- sanırım bu başlık altında ki diğer insaların yorumlarını okumadın. yada bilmediğim bi başlık açıldı insanlar bana ordan gülüyor. çünkü birazcık tersini görüyorum? :)
-----------------------------1- Peki ozaman dava açana+ mahkemeye koLum bacağım girsin rahat ediceksen.
2- Burada da cevabına karşıLık tekrar teLekoma sokuorm:)Hem tamam yine rahat ediceksen sorun kaLmıcaksa koyun ben oLayım sonuçta sokan çıkaran taraf ben oLuyorum bişey değişmiyor..
3-Evet diğer insanLarın yorumLarını okudum ve boş:S oLduğu gibi yine kabuLLeniyoLar.Ayrıca da öyLe bi başLık açıLdıysa emin oL iLk güLen ben oLur sanada haber veririm :D
hmm sanırım hayatının sonuna kadar merkezi sinir sisteminin tamamı sokmaktan başka bi işe yaramayacak. çünkü yorum yaparken skmak dışındaki fonksiyonlarını yerien getiremediğini gördük.ya acaba ben de "l" Leri büyük yazsam anLamanda koLaylık sağLar mı?
-
arkadaşım hem konu açıp birşeyler yazıyorsun sonra yazılanlara boş diyorsun, iyi misin sen..
r10 da isterse 99999999 kişi senin gibi düşünsün ama insanların düşüncelerine de boş deme, böyle bir hakkın yok.
telekom keyfi olarak mı siteleri kapatıyor sanıyorsunuz anlamıyorum ki, yakında bütün siteler kapanacak bu gidişatla falan demişsin tama okey de durduk yere site mi kapanırmış, en basitinden tahribat.com u örnek al, mahkeme tekrar karar aldı, kapandığı gibi açıldı. Merak etme Telekomun işi gücü yok onun bunun sitesini kapatalım diye düşünmüyorlar. Telekoma birşeyler sokacağına kapanma nedenini falan öğren belki tatmin olursun..
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------@muhabir22 Senin kLavyen ne kadar sorunsuzsa benimkide öyLe hoca sadece yazarken Caps Lock'a basıorum biLgin oLsun.
@ olivetti
Bence saçmaLamışsın madem bi bLog sorunLu yani yasaLara aykırı Kurunun yanında yaşındamı yanması gerekiyor? SorunLu oLan bLog kapansın.Hem ortada Blog hizmeti veren sitemi yok? Adam gider wordpressten açar veya diğer 100Lerce bLog hizmeti veren siteden açar yine söver anana bacına? BöyLemi çözüLmesi Lazım sorunun ?
-----------------------------saçmalayan sensin! okuyabiliyorsun ama anlıyamıyorsun bu engelleyenler blogspot yetkilerine bildirdigi halde sallamazlar adamı ne uğraşsınlar? ayrıca r10 demişsin ordakilerin bir çogu adsense reklamları için üzülmüştür:) bazıları için yeterki para kazandırsın gerisi hiç mühim degil.. biraz geniş düşün arkadaşım
bu konuya son mesajım koyun oldugunu belirtmişsin bir üst mesajda ne yazsam boş oldugunu gösteriyor..
-----------------------------Yarışma BiteLi 3. oLaLı ve ödüLümü aLaLı çok oLdu yani o yandan rahatım :)
Hem peki saLLamazLar demişsin örneğin; 10 kişi var ama araLarından sadece 1'i hırsız ve bunLar aynı mahaLLede yakaLanıyo..Şimdi bunLar paket oLup gidioLar karakoLa hangisinin suçLu oLduğuda anLaşıLmıo..Yani anLıcaın bunLarın aLayı hapse atıLıo bu oLayda aynı bLogger'ın oLayına benziyo..Bu anana bacına söven sitenin yanında işini hakkını vererek yapan parasını kazanan hiçmi doğru insan yok aLayımı suçLu? EngeLLiyecekLerse suçLu oLan siteLer engeLLensin arkadaş kompLe ne engeLLiyosun host'u ?
Birde Aynen arkadaşın beLirttiği gibi koyunLuk buysa Koyunum rahatım :)
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
hmm sanırım hayatının sonuna kadar merkezi sinir sisteminin tamamı sokmaktan başka bi işe yaramayacak. çünkü yorum yaparken skmak dışındaki fonksiyonlarını yerien getiremediğini gördük.
-----------------------------HertürLü fonksiyonumu her zaman heryerde yerine getiririm şüphen mi var gocunuyosun ? Hem sokmaya bukadar takıLma dikkat çekiyosun :)
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım hem konu açıp birşeyler yazıyorsun sonra yazılanlara boş diyorsun, iyi misin sen..
r10 da isterse 99999999 kişi senin gibi düşünsün ama insanların düşüncelerine de boş deme, böyle bir hakkın yok.
telekom keyfi olarak mı siteleri kapatıyor sanıyorsunuz anlamıyorum ki, yakında bütün siteler kapanacak bu gidişatla falan demişsin tama okey de durduk yere site mi kapanırmış, en basitinden tahribat.com u örnek al, mahkeme tekrar karar aldı, kapandığı gibi açıldı. Merak etme Telekomun işi gücü yok onun bunun sitesini kapatalım diye düşünmüyorlar. Telekoma birşeyler sokacağına kapanma nedenini falan öğren belki tatmin olursun..
-----------------------------İşte bende yukarıdaki postLarda bunu beLirttim bLogger kompLemi suçLu hoca? Sadece hata yapan siteLer kapansın diyorum niye anLamakta zorLuk çekiyosun bi anLamasam :S
Ayrıcada sokunca yeteri kadar tatmin oLuyorum bi probLem oLursa haber veririm:)
-
RevengeX bunu yazdı:
Yarışma BiteLi 3. oLaLı ve ödüLümü aLaLı çok oLdu yani o yandan rahatım :)Hem peki saLLamazLar demişsin örneğin; 10 kişi var ama araLarından sadece 1'i hırsız ve bunLar aynı mahaLLede yakaLanıyo..Şimdi bunLar paket oLup gidioLar karakoLa hangisinin suçLu oLduğuda anLaşıLmıo..Yani anLıcaın bunLarın aLayı hapse atıLıo bu oLayda aynı bLogger'ın oLayına benziyo..Bu anana bacına söven sitenin yanında işini hakkını vererek yapan parasını kazanan hiçmi doğru insan yok aLayımı suçLu? EngeLLiyecekLerse suçLu oLan siteLer engeLLensin arkadaş kompLe ne engeLLiyosun host'u ?
-----------------------------tekrar tekrar yazmaktanda sıkıldım burada suçlu olan blogspot.com yetkilileri adamlara bildirip geregini yapmıyorlarsa gerekeni yaparlar böyle şekil A www.blogger.com :)
senin mantıgına göre youtube.com niye engellensin Atatürke Hakaret içeren video urlsi engellensin?:)
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------saçma saçma kolumu sokarım, bacağımı sokarım, köşeyi dönünce benzin istasyonu var onu da sokarım tarzı şeyler ssöylemekten vazgeçin.
sanki telekom kendi isteğiyle kapatıyor. adamın biri mahkemeye veriyor. mahkeme kararı türk telekoma gönderiyor. şu yabancıya satıldı dediğiniz telekom ne güzel devletimizin emirlerine tıpış tıpış uyuyor. hiç bi boktan memnun olmaz mısınız lan siz?
-----------------------------sokmak için bahane arıyordur belki.
-
olivetti bunu yazdı:
Yarışma BiteLi 3. oLaLı ve ödüLümü aLaLı çok oLdu yani o yandan rahatım :)Hem peki saLLamazLar demişsin örneğin; 10 kişi var ama araLarından sadece 1'i hırsız ve bunLar aynı mahaLLede yakaLanıyo..Şimdi bunLar paket oLup gidioLar karakoLa hangisinin suçLu oLduğuda anLaşıLmıo..Yani anLıcaın bunLarın aLayı hapse atıLıo bu oLayda aynı bLogger'ın oLayına benziyo..Bu anana bacına söven sitenin yanında işini hakkını vererek yapan parasını kazanan hiçmi doğru insan yok aLayımı suçLu? EngeLLiyecekLerse suçLu oLan siteLer engeLLensin arkadaş kompLe ne engeLLiyosun host'u ?
-----------------------------tekrar tekrar yazmaktanda sıkıldım burada suçlu olan blogspot.com yetkilileri adamlara bildirip geregini yapmıyorlarsa gerekeni yaparlar böyle şekil A( http://www.blogger.com ) :)
senin mantıgına göre youtube.com niye engellensin Atatürke Hakaret içeren video urlsi engellensin?:)
-----------------------------Bak mantığa bak ya direk düz mantık :)
Hoca şimdi oLay tt+mahkeme. adamLarın yaptığı şey kurunun yanında yaşıda yakmak.Çnkü bu bLogger'dan ekmek yiyen çok adam tanıyorum adsense iLe.O youtube'daki oLay farkLı adam o videodan para kazanıyor mu? hayır.Götün biri aykırı video koydu diye tüm videoLarmı engeLLensin? ama engeLLeniyor işte hepsi. Yani 1 kişi suçLu diye 100 kişi aLınmaz içeri kaç posttur bunu anLatmaya çaLışıyorum ama sidik yarıştırmaktan başka yaptığınız bişey yok :)