Blogger"A TR Erişimi Engellenmiş [ 24 Ekim 2008 ]
-
Stevie bunu yazdı:
-----------------------------
sokmak için bahane arıyordur belki.
-----------------------------FarkLı bi bakış Açısı :)
-
telekomun hiç ama hiç bir sucu yok,
kaldıki tahribatın kapatılma mevzusundada oldukca yardımcı olurdular ve acılmasını hızlandırdılar...
Mahkemeler böleyle orası ne yapsın...
-
Aynen hocam sen öyLe diyorsan öyLedir hep birLikte seviyoruz Türk TeLekomu ve MahkemeLerimizii :) Hatta bkz:SevgiyLe SeLamLamak.
-
a.q turk telekomu mahkemeye versek sitesi kapanırmı acaba
-
Rene hocam haklı ki mantıken Kaç Milyon İnternet kullanıcısı TTNet'te ... Adam hem TTNet yapacak hemde Siteleri kapatıp kendine sövdürecek öyle birşey yok.Mahkemelerin poK yimeSi :l
-
RevengeX bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
Yarışma BiteLi 3. oLaLı ve ödüLümü aLaLı çok oLdu yani o yandan rahatım :)Hem peki saLLamazLar demişsin örneğin; 10 kişi var ama araLarından sadece 1'i hırsız ve bunLar aynı mahaLLede yakaLanıyo..Şimdi bunLar paket oLup gidioLar karakoLa hangisinin suçLu oLduğuda anLaşıLmıo..Yani anLıcaın bunLarın aLayı hapse atıLıo bu oLayda aynı bLogger'ın oLayına benziyo..Bu anana bacına söven sitenin yanında işini hakkını vererek yapan parasını kazanan hiçmi doğru insan yok aLayımı suçLu? EngeLLiyecekLerse suçLu oLan siteLer engeLLensin arkadaş kompLe ne engeLLiyosun host'u ?
Birde Aynen arkadaşın beLirttiği gibi koyunLuk buysa Koyunum rahatım :)
-----------------------------tekrar tekrar yazmaktanda sıkıldım burada suçlu olan blogspot.com yetkilileri adamlara bildirip geregini yapmıyorlarsa gerekeni yaparlar böyle şekil A( http://www.blogger.com ) :)
senin mantıgına göre youtube.com niye engellensin Atatürke Hakaret içeren video urlsi engellensin?:)
-----------------------------Bak mantığa bak ya direk düz mantık :)
Hoca şimdi oLay tt+mahkeme. adamLarın yaptığı şey kurunun yanında yaşıda yakmak.Çnkü bu bLogger'dan ekmek yiyen çok adam tanıyorum adsense iLe.O youtube'daki oLay farkLı adam o videodan para kazanıyor mu? hayır.Götün biri aykırı video koydu diye tüm videoLarmı engeLLensin? ama engeLLeniyor işte hepsi. Yani 1 kişi suçLu diye 100 kişi aLınmaz içeri kaç posttur bunu anLatmaya çaLışıyorum ama sidik yarıştırmaktan başka yaptığınız bişey yok :)
-----------------------------kusura bakma ama harbiden koyunsun youtube yetkililerinin Atatürke nekadar deger verdigini hepimiz görüyoruz dava açanların istekleri youtubedeki hakaret içeren videoları silin açalım adamlar ne yapıyor sadece türkiyedeki insanlara engelliyor diger ülkelerde izlenime açık videolar?. bumudur senin mantıgın?
hala aynı şeyleri yazıp duruyorsun ayrıca sidik yarıştıran kişi varsa oda sensin.
birde şunu demişsin "Çnkü bu bLogger'dan ekmek yiyen çok adam tanıyorum adsense iLe.O youtube'daki oLay farkLı adam o videodan para kazanıyor mu? hayır.ama engeLLeniyor işte hepsi. Yani 1 kişi suçLu diye 100 kişi aLınmaz içeri" kimin para kazanıp kazanmadıgından bize ne?? burada o 100 kişiyi kurtaracak biri var kimmi kaç posttur sana bunu anlatmaya çalışıyorum YOUTUBE YETKİLİLERİ (B U R A Y I B Ü Y Ü K YAZDIM) tabi takan yok ve sonuç
"BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR"
-
@RevengeX
herkes yanlı$ sen dogrusun hoca.
sen burda konu acıp milletle atısıp gerginlik yaratinca mahkeme hemen kararını degistiriyo zaten.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------@RevengeX
herkes yanlı$ sen dogrusun hoca.
sen burda konu acıp milletle atısıp gerginlik yaratinca mahkeme hemen kararını degistiriyo zaten.
-----------------------------Allah aLLah benmi yaratıyorum gerginliği? Konu açtım blogger engellenmiş diye eLemanın biri geldi lanlı lunlu konuştu sonra diğerleri cesaret aLdı geldi verdi veriştirdi ve gerginlik yaratan benmiyim? Ben iLLa da ben hakLıyım demiyorum diğerLeri gibi sidikte yarıştırmıyorum sadece fikrimi söylüyorum..Yani bir nevi fikir alış-verişide diyebiliriz.
Hem türk teLekomLa iLgiLi diğer konuLara bi göz at miLLet neLerini sokup çıkarıyo :) Sadece o sokup çıkaran arkadaşLar onLine deği ve destekLeyemiyor diye ben suçLu duruma düşüyorum..Ayrıca ben sayıp sövünce mahkeme kararını değiştirecek diye bişeyde demedim işine geLeni okuyup işine geLmeyeni okumassan böyLe oLur..
-
blogger de eskiden çok çektirmişti insalara şimdi eskiden mohamedp*** şeklindebir blog vardı herkes seferber olmuştur kapatılması için o blogun bir türlü kapatılmamaıştı hatta bazı lamerler o adresin benzerinde bloglar açıp hackledik demişlerdi:D falan filan yanio siteyi 3 sene boyunca tüm dünyadamüslman kişiler mail trafikleribilmemne ki en fazla Türkiyedendir eminim bir türlükapanmamaıştı dini inançlara saygısılık yapılıyordiye bunarıda unutmayalım amatabi kötü oldu benim 2 adetblogumvardı Allah kahretsin kapatnalrdan kesin yine omalum o.ç isminin baş harfi H ve A olan bir kişi varya o ibne kapatmıştır
-
alayına isyan kafamda girsin kolumda sağ bacağımda sol bacağımda :| len böle sacma şey olmazz bende hit olsun diye tam erotic şeyler koymayı düşünüyodum (((:
allahh cezanı versin tt..