folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Blogger"A TR Erişimi Engellenmiş [ 24 Ekim 2008 ]

Blogger"A TR Erişimi Engellenmiş [ 24 Ekim 2008 ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    bu konuda ttnet'in bir suçu yok amaaaaaa ttnet sütten çıkmış ak kaşık değil, ttnetin diğer politikalarını hiç sevmiyorum,

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Ne zaman açılacağı konusunda bir bilgi var mı peki?Bu arada blogger'a girmek isteyen arkdaşlar www.ninjacloak.com :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Blog hesabına girmek isteyenler 

www.vtunnel.com adresinden girebilirler.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

floresancıyız.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    oo süper olmuş googlede önümüzde bi ton blogger var dı alayı takla :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    hoxam digiturk kapatmış blogger ı adnan hoca nın işi değil ama o olsaydı şaşırmazdım

der die das
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

biraz araştırma sonucunda hangiblog yüzünden kapatıldığını buldumşuan web sitesi açılmış durumda sadece o Atamıza hakaret eden blogu kapatmışlar işte engelleme böyle olmalı tümbloglardeğilde sadece o bloga engel konmalı

http://m-kemal.blogspot.com/   evet görüldüğü gibi engelle bu blog  ama www.blogger.com ve blogspot.com açılmış durumda  ama bir domain daha varaynı site içinbir domain daha açmışlar vermiyorumburada site adını ihbarweb e şikayet ettim 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

biraz araştırma sonucunda hangiblog yüzünden kapatıldığını buldumşuan web sitesi açılmış durumda sadece o Atamıza hakaret eden blogu kapatmışlar işte engelleme böyle olmalı tümbloglardeğilde sadece o bloga engel konmalı

http://m-kemal.blogspot.com/   evet görüldüğü gibi engelle bu blog  ama www.blogger.com ve blogspot.com açılmış durumda  ama bir domain daha varaynı site içinbir domain daha açmışlar vermiyorumburada site adını ihbarweb e şikayet ettim 

Orr... çocukLarının daha hızLı kapatıLması için ihbarweb'den başka nereye maiL atabiLiriz?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    SeRDaR bunu yazdı:

Orr... çocukLarının daha hızLı kapatıLması için ihbarweb'den başka nereye maiL atabiLiriz?

Açıkçası daha hızlı oalyı yok çünkü nerden şikayet edersen et aynı yer Türk telekom kapatmaktadır daha hızlı birşekilde şu şekil kapanır savcılığa suç duyurusunda bulunursun mahkemeye verilip kapatılma kararı verildikten sonra en fazla 2 gün sürede kapatılır çünkübu 2gün diye kanunda belirtiliyor yani kurumkapatmakta sallayamaz anında kaparlar1 günde 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 4666 Toplam Mesaj: 40