Bluesoleil 8 Ve Üstü Full Crack Lı Sürümü Varmı Dır?Yoksa İkame Bir Programda Önerebilirsiniz.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------IVTBlueSoleilV8.0.3760 TR
Ben işimi hallettim hocam :) Tıkır tıkır çalışıyor.
-----------------------------Nerden indirdiysen adresini versen de biz de işimizi halletsek :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------IVTBlueSoleilV8.0.3760 TR
Ben işimi hallettim hocam :) Tıkır tıkır çalışıyor.
-----------------------------Nerden indirdiysen adresini versen de biz de işimizi halletsek :)
-----------------------------Buyur hocam :)
http://www.tnctr.com/topic/76178-ivt-bluesoleil-v803760-tr-en-x86x64/
-
Çok sağol ben uzun süredir aklıma geldikçe arıyordum ama çalışan hiç yoktu 6 sürümünü kullanıyoruz hala.
-
av den geçiren varmı ? bu programın crack i filan hep virüslü oluyor
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------av den geçiren varmı ? bu programın crack i filan hep virüslü oluyor
-----------------------------Torrent paylaşımı yapılan dosyaya kefil değilim. Ama kendi paylaştığım link için buyrun ekran görüntüsü.
-
Virüslü diyor ama virüs olarak hangi virüsü gösteriyor ?
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Virüslü diyor ama virüs olarak hangi virüsü gösteriyor ?
-----------------------------Kim virüslü diyor hocam ? Arkadaş bir virüs tutturdunuz gidiyor. Öğleden beri 2 film izledim desktop + Nokia BH-503 kulaklık ile. Hala kulağımda filme devam :D Hey yavrum hey siz daha tan tana edin :)
-
Bu arada kurulum dosyasına baktım içinde crack yok activation.reg dosyası var sadece kayıt defterine aktişleştirme kodu ekliyor. Virüs var diyenler virüsü hangi dosyada buldu acaba.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------verilen torrent çok yavaş hala çekemedim dosyayı...
-----------------------------Ohoooo :) Ben IDM ile indirdim bekliyorum senden haber gelecek diye :D Birde bana neden torrent kullanmıyorsun diyorsun :D
-----------------------------hocam sen link versene :D
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------verilen torrent çok yavaş hala çekemedim dosyayı...
-----------------------------Ohoooo :) Ben IDM ile indirdim bekliyorum senden haber gelecek diye :D Birde bana neden torrent kullanmıyorsun diyorsun :D
-----------------------------hocam sen link versene :D
-----------------------------Link verdimya hocam yukarda :)