Bluesoleil 8 Ve Üstü Full Crack Lı Sürümü Varmı Dır?Yoksa İkame Bir Programda Önerebilirsiniz.
-
Tüm paylaşımlar için teşekkürler sonunda logitech wirelles adapter aygıtımı kullanmaya başladım :D
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------Tüm paylaşımlar için teşekkürler sonunda logitech wirelles adapter aygıtımı kullanmaya başladım :D
-----------------------------Sonunda :D
-
Beyer swish'in bir paketi vardı, adam crack i içine atmıştı bütün swish programlarını crackliyordu, bana swishmax lazım ama o paketi bir türlü bulamadım :| bozulan disklerin birinde gitti mundar oldu. Sizde var mı o paket?
-
kim virüslü diyor amk. diyorum ki bu programın crackı zor bulnuyor o yüzden piyasada hep virüslü oluyor. av den taratın kullanmadan önce dedik.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kim virüslü diyor amk. diyorum ki bu programın crackı zor bulnuyor o yüzden piyasada hep virüslü oluyor. av den taratın kullanmadan önce dedik.
-----------------------------iyide zaten crack lerin çoğu virüs görünüyor, virüs diyince hemen virüslü olduğunu mu anlıyorsunuz, kurun sanal makinede gözleyin...
-
Ben kurdum hakkındaya girdiğimde Evaluation copy (2 MB data only) diyor crack olmamış yani daha doğrusu lisans. Sadece key ile olacak şey değil internet üzerinden seri numarası kontrolünü kapatmak için crack de gerekiyor galiba. Bu şekilde 2 MB'tan fazla dosya transferi yapamayız.
-
Programı çalıştırabilenler hakkında kısmının ekran görüntüsünü yollayabilir mi?
-
aynen bende de evo. copy max 2 mb diyor.
çözebilen var mı :|
-
Ekran görüntüsü isteyen hocalar buyrun :) Çatır çatır kullanıyorum :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Ekran görüntüsü isteyen hocalar buyrun :) Çatır çatır kullanıyorum :)
-----------------------------bende 2.0 küsür versionu full olarak vardı.Aldığım bir usb bluetooth dongle ile vermişlerdi.Gerçeken çok kullanışlı bir program.