Bluesoleil 8 Ve Üstü Full Crack Lı Sürümü Varmı Dır?Yoksa İkame Bir Programda Önerebilirsiniz.
-
heh
uninstall edip yeniden başlattım pc yi. katılımsız şekilde kurdum tekrar yeniden başlattım. programı açıp yardım menüsünden etkinleştir bluesoleil dedim. ve full sürüm oldu.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------heh
uninstall edip yeniden başlattım pc yi. katılımsız şekilde kurdum tekrar yeniden başlattım. programı açıp yardım menüsünden etkinleştir bluesoleil dedim. ve full sürüm oldu.
-----------------------------Anlatılanları tek tek uygulayınca sorun kalmıyormuş :) Tebrikler hocam güle güle kullan.
-
Desenize etkinleştire basın diye :) Crack olmadığı için etkinleştirince internet üzerinden seri numarsını doğrulayıp korsan olduğunu anlayacak diye etkinleştir demedim. Deneyelim bakalım.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kim virüslü diyor amk. diyorum ki bu programın crackı zor bulnuyor o yüzden piyasada hep virüslü oluyor. av den taratın kullanmadan önce dedik.
-----------------------------iyide zaten crack lerin çoğu virüs görünüyor, virüs diyince hemen virüslü olduğunu mu anlıyorsunuz, kurun sanal makinede gözleyin...
-----------------------------kanser edeceksiniz beni ya.
tamam daha da karışmıyorum. ben diyorum ankara neyse