folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bluesoleil 8 Ve Üstü Full Crack Lı Sürümü Varmı Dır?Yoksa İkame Bir Programda Önerebilirsiniz.

Bluesoleil 8 Ve Üstü Full Crack Lı Sürümü Varmı Dır?Yoksa İkame Bir Programda Önerebilirsiniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

heh

uninstall edip yeniden başlattım pc yi. katılımsız şekilde kurdum tekrar yeniden başlattım. programı açıp yardım menüsünden etkinleştir bluesoleil dedim. ve full sürüm oldu. 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

heh

uninstall edip yeniden başlattım pc yi. katılımsız şekilde kurdum tekrar yeniden başlattım. programı açıp yardım menüsünden etkinleştir bluesoleil dedim. ve full sürüm oldu. 

Anlatılanları tek tek uygulayınca sorun kalmıyormuş :) Tebrikler hocam güle güle kullan.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Desenize etkinleştire basın diye :) Crack olmadığı için etkinleştirince internet üzerinden seri numarsını doğrulayıp korsan olduğunu anlayacak diye etkinleştir demedim. Deneyelim bakalım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

kim virüslü diyor amk. diyorum ki bu programın crackı zor bulnuyor o yüzden piyasada hep virüslü oluyor. av den taratın kullanmadan önce dedik.

iyide zaten crack lerin çoğu virüs görünüyor, virüs diyince hemen virüslü olduğunu mu anlıyorsunuz, kurun sanal makinede gözleyin...

kanser edeceksiniz beni ya.

tamam daha da karışmıyorum. ben diyorum ankara neyse

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 13058 Toplam Mesaj: 35