Bmw Kilometre Sıfırlama/Düşürme?
-
Selamlar. 2013-2014 150-180k₺ aralığında bmw 3.20 dizel araç bakıyorum bu aralar.
Geçen gün birine baktık. 70k kilometrede 185 lira istiyor 180e düşmedi 181 minimum. Neyse ruhsat fotoğrafını çektim.
Sigortacı bir arkadaş vardı Burdan da kulakları çınlasın çok teşekkürler, ona gönderdim bakabilir misin neler görünüyor sistemde diye.
Araç 5 el değiştirmiş 6. Sahibi olacağız alırsak. 2014 trafiğe çıkışlı bi araç için enteresan değer. Daha ilginci ilk sahibi bir filo kiralama firması çıktı iki sene boyunca. E 70000 kmde kalması imkansız gözüktü. Vazgeçtik araçtan.
Şimdi özellikle eski modeller için bazı rivayetler var anahtarda da kilometre kaydı oluyormuş vs gibi.
Bu araçların km düşürme işlemi kolay mı, yapılıyor mu, anlama şansımız var mı?
Muayenede falan kaydediyorlar ama her muayene öncesi 50bin düşürse orada da çıkmaz.
Tecrübeli arkadaşlar ne der?
Teşekkürler
-
moruk her yerden siliniyor cok guvenme o olaya abs beyni km. saati airbagler her yerden siliniyor
-
Bu km düşürme olayı oto galeri sektörünün bel kemiği desem yalan söylemiş olmam hocam.
Sana şöyle söyleyeyim, km düşürme olayını kesinlikle önleseler, km düşürme imkansız hale gelse Türkiye'deki oto galeri işi yapan adamların en az %70'i iflas eder.
İstanbul Anadolu yakasının en ünlü km çeken orosbu çocuğu km'ci biri var bu kozyatağında toyotanın arkasında bir yerdeymiş.
Adamın günlük cirosu 10.000'den aşşağı düştüğü çok nadir oluyor diyorlar.
Araç başına ortalama 500 tl alıyor istediğim km'ye çekiyor arabayı.
Şerefsizin dünyaları dolu 50 tane davası var bu km işinden, bir bok olduğu yok..
-
CEO bunu yazdı
Bu km düşürme olayı oto galeri sektörünün bel kemiği desem yalan söylemiş olmam hocam.
Sana şöyle söyleyeyim, km düşürme olayını kesinlikle önleseler, km düşürme imkansız hale gelse Türkiye'deki oto galeri işi yapan adamların en az %70'i iflas eder.
İstanbul Anadolu yakasının en ünlü km çeken orosbu çocuğu km'ci biri var bu kozyatağında toyotanın arkasında bir yerdeymiş.
Adamın günlük cirosu 10.000'den aşşağı düştüğü çok nadir oluyor diyorlar.
Araç başına ortalama 500 tl alıyor istediğim km'ye çekiyor arabayı.
Şerefsizin dünyaları dolu 50 tane davası var bu km işinden, bir bok olduğu yok..
bunların artık otomatik kayıt altına alınması gerek uzaktan sunucu ile
-
BMW alacaksan servise sor. Servis noktasına kadar söylüyor.
-
İlk sahibi BMW ye biner ikinci sahibine BMW biner
Bunu da yaz bir yere hacı abi
-
galeriden araba alınmaz. benim yapacağım şey ise ikinci el saçma sapan bmw almaktansa sıfır vw almak olurdu.
-
Servis kayitlarini sor, servis kaydi olmayan bmw alinmaz.
70k olması imkansız değil bu arada.
153k'ya benim araç ilanda onu satalım sana.
-
sunyy2003 bunu yazdı
İlk sahib'i BMW'ye biner, ikinci sahibin'e BMW biner.
vay arkadaş. ^^`
-0-
Senin bir radyo konusu vardı ne oldu ona; karasal uzun radyo dalgası'yla Radyo yayını mi dinleyecektin, yada avrupa'dan saat ayarı mı ne yapacaktın. Profilinde bulamadım.
-
-
RitmFarbRacourci bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
İlk sahib'i BMW'ye biner, ikinci sahibin'e BMW biner.
vay arkadaş. ^^`
-0-
Senin bir radyo konusu vardı ne oldu ona; karasal uzun radyo dalgası'yla Radyo yayını mi dinleyecektin, yada avrupa'dan saat ayarı mı ne yapacaktın. Profilinde bulamadım.
Hacı o işi hallettim Almanya dan atomik saat ayarı İst Anadolu yakasında çekiyor ama gece daha iyi çekiyor güzel bir özellik kendisi ayarlıyor hele kol saatinde var dusunsene pilotsun gittiğin ülkeye göre ayar
Türkiye'nin her yerinde çekmiyor ama bazı bölgelerde cekiyor