folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Bmw Kilometre Sıfırlama/Düşürme?

Bmw Kilometre Sıfırlama/Düşürme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar. 2013-2014 150-180k₺ aralığında bmw 3.20 dizel araç bakıyorum bu aralar.

Geçen gün birine baktık. 70k kilometrede 185 lira istiyor 180e düşmedi 181 minimum. Neyse ruhsat fotoğrafını çektim.

Sigortacı bir arkadaş vardı Burdan da kulakları çınlasın çok teşekkürler, ona gönderdim bakabilir misin neler görünüyor sistemde diye. 

Araç 5 el değiştirmiş 6. Sahibi olacağız alırsak. 2014 trafiğe çıkışlı bi araç için enteresan değer. Daha ilginci ilk sahibi bir filo kiralama firması çıktı iki sene boyunca. E 70000 kmde kalması imkansız gözüktü. Vazgeçtik araçtan.

Şimdi özellikle eski modeller için bazı rivayetler var anahtarda da kilometre kaydı oluyormuş vs gibi. 

Bu araçların km düşürme işlemi kolay mı, yapılıyor mu, anlama şansımız var mı?

Muayenede falan kaydediyorlar ama her muayene öncesi 50bin düşürse orada da çıkmaz.

Tecrübeli arkadaşlar ne der?

Teşekkürler 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

moruk her yerden siliniyor cok guvenme o olaya abs beyni km. saati airbagler her yerden siliniyor 

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Bu km düşürme olayı oto galeri sektörünün bel kemiği desem yalan söylemiş olmam hocam.

Sana şöyle söyleyeyim, km düşürme olayını kesinlikle önleseler, km düşürme imkansız hale gelse Türkiye'deki oto galeri işi yapan adamların en az %70'i iflas eder.

İstanbul Anadolu yakasının en ünlü km çeken orosbu çocuğu km'ci biri var bu kozyatağında toyotanın arkasında bir yerdeymiş.

Adamın günlük cirosu 10.000'den aşşağı düştüğü çok nadir oluyor diyorlar.

Araç başına ortalama 500 tl alıyor istediğim km'ye çekiyor arabayı.

Şerefsizin dünyaları dolu 50 tane davası var bu km işinden, bir bok olduğu yok..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Bu km düşürme olayı oto galeri sektörünün bel kemiği desem yalan söylemiş olmam hocam.

Sana şöyle söyleyeyim, km düşürme olayını kesinlikle önleseler, km düşürme imkansız hale gelse Türkiye'deki oto galeri işi yapan adamların en az %70'i iflas eder.

İstanbul Anadolu yakasının en ünlü km çeken orosbu çocuğu km'ci biri var bu kozyatağında toyotanın arkasında bir yerdeymiş.

Adamın günlük cirosu 10.000'den aşşağı düştüğü çok nadir oluyor diyorlar.

Araç başına ortalama 500 tl alıyor istediğim km'ye çekiyor arabayı.

Şerefsizin dünyaları dolu 50 tane davası var bu km işinden, bir bok olduğu yok..

bunların artık otomatik kayıt altına alınması gerek uzaktan sunucu ile

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

BMW alacaksan servise sor. Servis noktasına kadar söylüyor.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

İlk sahibi BMW ye biner ikinci sahibine BMW biner

Bunu da yaz bir yere hacı abi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

galeriden araba alınmaz. benim yapacağım şey ise ikinci el saçma sapan bmw almaktansa sıfır vw almak olurdu.

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Servis kayitlarini sor, servis kaydi olmayan bmw alinmaz. 

70k olması imkansız değil bu arada. 

153k'ya benim araç ilanda onu satalım sana. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

İlk sahib'i BMW'ye biner, ikinci sahibin'e BMW biner.

vay arkadaş. ^^`

-0-

Senin bir radyo konusu vardı ne oldu ona; karasal uzun radyo dalgası'yla Radyo yayını mi dinleyecektin, yada avrupa'dan saat ayarı mı ne yapacaktın. Profilinde bulamadım.  

RitmFarbRacourci tarafından 01/Ara/19 16:34 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Filo aracı ise bmw servisine gitmiştir. Servise kaç km ile girmiş sordurucan. Yada muayene evrakları duruyosa onlara bakıcan. Ordan bi çıkarım yaparsın. Km sıfırlama bmw lerde çok oluyor. 

ftw
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

İlk sahib'i BMW'ye biner, ikinci sahibin'e BMW biner.

vay arkadaş. ^^`

-0-

Senin bir radyo konusu vardı ne oldu ona; karasal uzun radyo dalgası'yla Radyo yayını mi dinleyecektin, yada avrupa'dan saat ayarı mı ne yapacaktın. Profilinde bulamadım.  

Hacı o işi hallettim Almanya dan atomik saat ayarı İst Anadolu yakasında çekiyor ama gece daha iyi çekiyor güzel bir özellik kendisi ayarlıyor hele kol saatinde var dusunsene pilotsun gittiğin ülkeye göre ayar 

Türkiye'nin her yerinde çekmiyor ama bazı bölgelerde cekiyor

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 4342 Toplam Mesaj: 29
bmw kilometre düşürme