folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Böbrek Taşı Sorunu Hakkında Yardım ?

Böbrek Taşı Sorunu Hakkında Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    Öncelikle herkese teşekkür ederim şükür 2 gündür sancı vermedi böbrek iltihapından şüpheleniyorum inşallahta tomografide öyle çıkar ptesi günü yapılan son tektikler olcak ona göre yazacağım Allah kimseye vermesin böyle dertler ya rabbim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

doktorun önerdiği dışında bişe demedik zaten :D boool sulu gıdalar ve su içicen başka bi ilacı yok namertin.

tekrardan geçmiş olsun. durumunu kontrol ettir çok büyükse lazerle kesiyorlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

bol su iç ve ip atla.. doktor demişti babama faydası oluyor..

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda gecer..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bi akşam maç izlerken ilk önce sancı sonra titreme şeklinde gelen acıyı çok iyi bilirim :-)

inşallah kum veya taş yoktur en azından varsa 2 mm lik kum falan olsun :-)

rowatinex adında bi ilaç bi haftada 3 adet kum düşürmüştüm en büyüğü 4 mmdi :-)

alman yapımı bişey üretenden Allah razı olsun :-) maydanoz suyu neyin içme sakın amk :-D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    Düşürdümmmmmmmmm tek taşımı :D :) :) :) "Rowatinex" her eczaneden getirtebilirsiniz kesinlikle kullansın bunu derdi olan arkadaşlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

Sahir bunu yazdı:
    -----------------------------
    Düşürdümmmmmmmmm tek taşımı :D :) :) :) "Rowatinex" her eczaneden getirtebilirsiniz kesinlikle kullansın bunu derdi olan arkadaşlar
    gozun aydin da su ilac tavsiyelerinizle birinin basina bela acicaksiniz yakinda

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    Potansiyel_Virus bunu yazdı:

Sahir bunu yazdı:
    gozun aydin da su ilac tavsiyelerinizle birinin basina bela acicaksiniz yakinda

tamamen bitkisel hiç bir yan etkisi yok :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    rowatinexi ben taşı düşürdükten sonra dahi kullandım. hiçbir şekilde bana zararı olmadı. yine de taş sorunu olanların doktora bu ilacı sormalarını tavsiye ederim. bu arada hasta arkadaşa geçmiş olsun diyorum. rowatinexin ismini ilk ben vermiştim, artık profilime doktor neyin yazarsın :) evde biraz rowatinex vardı onları da yutayımda yeni taş oluşumu varsa böbreği temizlesin.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    Hocam 3 sefer taş düşürdüm, düşürürken acı çekmekten kurtaracak bir yol yok fakat böbrekteyken acıyı azaltacak yollar var, öncelikle taş olduğu vakit günde 3-4 litre su içeceksin, ve eğer ağrıyı azaltmak ve hızlıca düşmesini sağlamak istiyorsan günde 2-3 defa (çay bardağı) karabaş otu suyu içeceksin (aktarlarda bulabilirsin) ayrıca bunun yanında gilaburu diye bir meyvenin suyu var (aynı şekilde aktardan bulabilirsin) bu da taşın çeşidine göre (üre,oksalat) taşı bir nebze olsun eritmeye/parçalamaya yardımcı olur. Ben üçünü de bu şekilde rahatça düşürdüm (hatta birisi idrar yollarını kanatıp iltihapa sebep olmuştu, onun ağrısı dayanılmaz ) eğer bu dediklerimin üçünü de yaparsan genel olarak ağrıların çok azalır, yine de çok ağrın olursa Edolar Fort adlı ağrı kesici muhteşemdir, ama kuvvetli mide gerektirir. Kolay gelsin, geçmiş olsun. edit. düşürmüşsün, hayırlı olsun, taşın türü ne kontrol ettir ki gelecekte oluşmaması için önlem al.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

arkadasim öncelikle gecmiş olsun böbreginde eger taş varsa yapacak bişi yok düşüreceksin düşürmeden agrisini alirim vsvs laflar boş 

ha birde arkadaslar sudan bahsediyor suyu olusmadan önce içmen gerekiyordu sakın çeşme suyu içme hazir damacalardan almalisin 

bolsu ve hareket taşin olusumunu engeller devlete filan gitme özele git 38 dk bi ameliyat ile kurtulursun bizim başimiza geldi allah kimsenin başina vermesin 

asdasdsa
Toplam Hit: 9897 Toplam Mesaj: 31