folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boksla İlgilenenler [Tavsiye Ve Sorular]

Boksla İlgilenenler [Tavsiye Ve Sorular]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

Benimde çok merak ettiğim 3 soru var

1- Boksa nerden başlanılır

2-Resmi olarak türkiyeye temsil eden bir boksör nasıl olunur 

3-Maddiyat nasıldır ? 

Gidersin kulübe başlarsın benim önerim Galatasaray, Fenerbahçe gibi kulüpler de spor yapılması daha iyi olur.

Resmi olarak Türkiye'yi şöyle temsil edersin ilk önce il şampiyonaları olur katılırsın kazanırsan bölge şampiyonasına gidersin(iç anadolu şampiyonu gibi).

Onu da kazanırsan Türkiye şampiyonasına katılırsın onu da kazanırsan böyle böyle seni Milli takım kampına çağırırlar. 

Böylece Türkiyeyi temsil edersin.

Maddiyat Türkiye de yok. Ama sen gider Hollanda da çalırsan paranın a..na koyarsın ;) Örnek; Gökhan Saki, Badr Hari vb...

Yalnız bu şahıslar K-1 müsabakalarına katılıyor ülkelerini pek temsil etmiyorlar.

Tavsiye: Eğer ülkeni temsil edeceksen dediğim gibi Galatasaray, Fenerbahçe vb... takımlara git.

Para kazanacaksan ünlü bir hoca bul çevresi geniş olan her yere eli uzanan ;)

Anladım hocam çok sağol.peki türkiyede maddiyat yok dedinde ne kadar maddiyat yok yani onu anlamadım. :) ünlü hoca nasıl para kazandırır. :) 

Ve bu sorularıma cevap verebilecek tüm muridlerin yardımlarını beklerim. :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

boks yapmadim fakat 1,5 2 yila yakin kickboxla ugrastim antrenman programim iki gune bir di. soyleydi sali 18-21 ilk 15 dakikam ip atlama sonrasinda sirasiyla 100 sinav 100 saga mekik 100 sola mekik ve 100 duz mekikti. sonrasinda torbalarla calisirdim son yarim saattede vucut esnetirdim. 

persembe gun yine ayni saatler ve ayni egzersizler. 

cumartesi gunleri oglen 2 - 6 arasi ikili isinir ve sirasiyla birbirimizle eslesirdik. bu aralar tekrar baslamayi dusunuyorum.

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

Benimde çok merak ettiğim 3 soru var

1- Boksa nerden başlanılır

2-Resmi olarak türkiyeye temsil eden bir boksör nasıl olunur 

3-Maddiyat nasıldır ? 

Gidersin kulübe başlarsın benim önerim Galatasaray, Fenerbahçe gibi kulüpler de spor yapılması daha iyi olur.

Resmi olarak Türkiye'yi şöyle temsil edersin ilk önce il şampiyonaları olur katılırsın kazanırsan bölge şampiyonasına gidersin(iç anadolu şampiyonu gibi).

Onu da kazanırsan Türkiye şampiyonasına katılırsın onu da kazanırsan böyle böyle seni Milli takım kampına çağırırlar. 

Böylece Türkiyeyi temsil edersin.

Maddiyat Türkiye de yok. Ama sen gider Hollanda da çalırsan paranın a..na koyarsın ;) Örnek; Gökhan Saki, Badr Hari vb...

Yalnız bu şahıslar K-1 müsabakalarına katılıyor ülkelerini pek temsil etmiyorlar.

Tavsiye: Eğer ülkeni temsil edeceksen dediğim gibi Galatasaray, Fenerbahçe vb... takımlara git.

Para kazanacaksan ünlü bir hoca bul çevresi geniş olan her yere eli uzanan ;)

Anladım hocam çok sağol.peki türkiyede maddiyat yok dedinde ne kadar maddiyat yok yani onu anlamadım. :) ünlü hoca nasıl para kazandırır. :) 

Ve bu sorularıma cevap verebilecek tüm muridlerin yardımlarını beklerim. :) 

Bildiğin maddiyat yok hocam :)) Futbolcu gibi çıkıp senelik milyon dolarlar alamazsın :)

Ünlü hocalardan kastım Dünya şampiyonu olmuş oralarda arkadaşlıklar edinmiş çevre edinmiş lafını dinleten bir hoca bulman şu yönden iyi olur.

Sende gelecek görürse seni istediği maça sokar TV ye çıkarır adını duyurur ama kendi çapında hoca bulursan eğer maça girer çıkarsın sonra evine gider yatarsın :))

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Bu konu ile ilgili elinde doküman ve görsel bulunduran var mı acaba?

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

Bir başka konuda madde kullandığını yazmışsın. o sebepledirki  boks yapamassın çok çabuk kesilir nefes nefese kalırsın. imkanın varsa eğer bir boks torbası bul ve 5 dakika tempolu çalış. kesildiğini görüceksin. ha ama öylesine zaman geçirmek için dersen bir boks torbası al as eve kullan.

Kondisyonu zamanla çözeceğime inanıyorum hocam 

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 2806 Toplam Mesaj: 26