Bolu Dağı Geçişinde Kaza: 6 Ölü
-
Arkadaşlar kazağa yapan iki otobüste Metro Turizm'e ait kötülemek gibi olmasın ama yarış yaptıkları söyleniyor.BOLU'da TEM yolunda bu sabaha karşı meydana gelen ve iki otobüsün karıştığı kazada 6 kişi yaşamını yitirdi, 40 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle TEM'in İstanbul yönü ulaşıma kapanırken, yaralıların kaldırıldığı hastanelerde acil durum ilan edildi.Kaza saat 04.15 sıralarında, TEM yolunun Bolu Dağı Tüneli mevkiinde meydana geldi. Niğde'den İstanbul'a gittiği belirtilen 68 DK 464 plakalı otobüsün sürücüsü Tuncay Sütçü, yağıştan kayganlaşan yolda direksiyon kontrolünü yitirdi. Kayan otobüs bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Bu otobüsün hemen arkasında bulunan ve Ordu- İstanbul seferini yapan 34 ZZ 5974 plakalı otobüsün sürücüsü kazayı fark edince ani fren yaptı. Sürücünün kontrolünü yitirdiği bu otobüs de kayarak sol şeridin kenarında bulunan çelik bariyerlere çaptı ve ardından beton bariyerlerin üzerine çıktı.C10H15N tarafından 15/Tem/15 09:20 tarihinde düzenlenmiştir
Ortalığın kan gölüne döndüğü zincirleme kazada, devrilen otobüste sürücü Tuncay Sütçü, yardımcısı Murat Karakaya, yolcular Aycan Efkan, Şahin Kanak, Ahmet Polat ve kimliği belirlenemeyen bir kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Çoğu devrilen ilk otobüste olmak üzere her iki otobüstekilerden 40 kişi yaralandı.
Kaza nedeniyle TEM'in İstanbul yönü ulaşıma kapanırken, olay yerine UMKE, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 112 Acil Servis ekipleri, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. AFAD ve itfaiye ekiplerinin otobüslerden çıkarılan yaralılar, ambulanslarda yapılan ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve kentteki diğer hastanelere sevk edildi. Yaralıların tedavisi için hastanelerde acil durum ilan edildi. Durumu ağır olan yaralılar ameliyata alınırken, ölü sayısının artmasından korkuluyor.
Kaza nedeniyle TEM yolunun İstanbul yönü ulaşıma kapandı ve Ankara yönünden gelen araçlar Abant Gişeleri'nden D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişine yönlendirildi. -
metroysa inanınırım,
içinde benim olduğum metro otobusu bir başka otobusle yarışmıştı aynaları birbirine sürtercesine yan yana geliyorlardı..
-
Türkiye' de en fazla sefer yapan otobüs firması. Ankara İstanbul her 15 dk da bir var.
Bu kadar çok sefer olunca da iyi kötü bakmadan bir sürü şöfor alıyorlardır, 3 kuruş fazla kazanıcaz diye insanların canını tehlikeye atıyor şerefsizler.
Ayrıca, birçok otobüs firmasıyla istanbul ankara arası yaptım ama aralarında en hızlı kullananları metroydu, adamlar 100-120 arası gidiyorlar.
-
yine metro turizmdir.
türkiyenin başbelası mafya bozuntuları.
tez zamanda batarlar inşaallah.
esenler otogarının arazisi büyükşehir belediyesine aittir.
işletmecisi avrasya terminal işletmeleri aş diye geçiyor.
o gir çık yap 8 tl öde haracını bunlar alıyor.
istanbul dışında kayseri, kırıkkale, çanakkale,samsun otogarlarını da bunlar işletiyor.
%51 hissesi metro turizmin sahibi galip öztürke ait.
şirketinin nasıl böyle birden bire büyüyüp dallanıp budaklandığı sektörü silip süpürdüğü bilmeyen yoktur sanırım.
17 aralıktan sonra attığı twitlerle uzunu çok pis yalamıştır.
şu sıralar ise yine gürcistana topuklamışmış.

devamını ilgili linklerden okuyun.
öncelikle bunu
http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/ortagimiz-bizi-soyuyor/4356
http://www.milliyet.com.tr/esenler-otogari-na-giris-cikis/ekonomi/detay/1877493/default.htm
http://www.zaman.com.tr/gundem_usulsuzlugu-ortbas-icin-paralel-pankarti-astilar_2216704.html
bu da aukatlarının savunmaları
http://www.dailymotion.com/video/x1u1xtb_belediyedeki-paralel-yapi-otogardan-elini-cek_news
ne diyim bu gibilere yol veren arka çıkan devletin amk.
o öve öve bitirmediğin, her fırsatta sanki kendi cebinden babanın hayrına yapmış gibi milletin gözüne soktuğun,
ihalelerinden yandaşlarına katrilyonlar kazandırdığın o duble yolu yapan da sensin, bu pezevenkleri koruyan da, denetlemiyen de sensin....
cann tarafından 15/Tem/15 10:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu kazanın altından metro firmasının çıkması gayet normal.
-
yinemi metro yuh yaa bukadarda olmaz
-
kaza yapan iki araçta aynı firma imiş. azrail turizm diye değişsinler isimlerini.
bugrahan45 tarafından 15/Tem/15 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.youtube.com/watch?v=LYVQIrpI9sY
şu hayvanın geldiği hıza bakın.
okadar lambayı görmüyormusun amk. ambulans jandarma polis ne kadar lambalı araç varsa orada bi yavaşla noluyo burda amk de.
bu 2. kaza 35 dk sonra olmuş.
ne kadar küfretsek az şunlara.
-
o yoldan çok gidip geldim, bir gün navigasyonu bir acayim dedim. hiz 135km/saatti
-
Ulan Metro. Senelerdir hiç sevmem seni. Pamukkale candır.
Allah (c.c.) Rahmet Eylesin.
Sorumluları da bildiği gibi yapsın.
-
şu anda başakşehirdeki evime giriyorum çok yorgunum konuyu açmışsınız yorumu yapayım yatıyım dedim,
bayram iznimi aldım konyadan, akşam konyanın firmalarından birinden bilet aldım 22:00 arabası yola çıktık vs. vs. bolu dağı tünelinden çıktık önümüzde 1 metro aracı peşi sıra gidiyoruz öndeki aracın hızı 100 bizde yaklaşık 50 metre geriden, o sırada 1 nolu koltukta oturuyorum hızımız 90 dı. en öndeki metro aracı hafifçe başlamış olan yağmurunda etkisiyle virajı alamayarak kaymaya başladı. ve bi anda devrildi, arkadan gelen metro aracına bakın sonrasındaki o işte bizim yanımızdan geçti..biz ve yanımızdaki pamukkale turzim aracı 20 metre gerilerinde zor durduk. indik arabadan ambulanslar arandı herkes bi tarafa savrulmuş can pazarıydı yaklaşık 3 saat yardımcı olmaya çalıştık herkese saat 10 da esenler otogar a vardık ama hayatımda unutamayacağım bir manzaraydı o. suç kimde mi firma falan hikaye arkadaşlar. gözümle gördüm, canlı şahit oldum. 1 tane kendini bilmez şöför arkasında taşıdığı 50 kişinin hayatını hiç düşünmeyerek yarım saat erken varayım düşüncesizliğiyle hem kendi canını hem muavin arkadaşının canını hemde bununla birlikte şimdilik 4 kişinin canlarını yok ettiler. ölenlere Allah tan rahmet, kalanlara baş sağlığı diliyorum.
Araç kullanacaklar, otobüsle seyahat edecek hocalarım, dikkat edelim bayramlarımız zehir olmasın. şimdiden iyi bayramlar...
khonyalim tarafından 15/Tem/15 12:06 tarihinde düzenlenmiştir