folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bolu Dağı Geçişinde Kaza: 6 Ölü

Bolu Dağı Geçişinde Kaza: 6 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Metroya hiç binmedim. Binenlere de binmeyin diyorum. Umarım batar. Arkadaşın verdiği linkteki haberleri okuyun, çok şerefsiz bi firma bunlar. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Pamukkale/Anadolu 'dan şaşmayın. 

3-5 TL'si fazla bile olsa kaliteli hizmet ve güven bir arada.

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    khonyalim bunu yazdı

şu anda başakşehirdeki evime giriyorum çok yorgunum konuyu açmışsınız yorumu yapayım yatıyım dedim,

bayram iznimi aldım konyadan, akşam konyanın firmalarından birinden bilet aldım 22:00 arabası yola çıktık vs. vs. bolu dağı tünelinden çıktık önümüzde 1 metro aracı peşi sıra gidiyoruz öndeki aracın hızı 100 bizde yaklaşık 50 metre geriden, o sırada 1 nolu koltukta oturuyorum hızımız 90 dı. en öndeki metro aracı hafifçe başlamış olan yağmurunda etkisiyle virajı alamayarak kaymaya başladı. ve bi anda devrildi, arkadan gelen metro aracına bakın sonrasındaki o işte bizim yanımızdan geçti.. 

biz ve yanımızdaki pamukkale turzim aracı 20 metre gerilerinde zor durduk. indik arabadan ambulanslar arandı herkes bi tarafa savrulmuş can pazarıydı yaklaşık 3 saat yardımcı olmaya çalıştık herkese saat 10 da esenler otogar a vardık ama hayatımda unutamayacağım bir manzaraydı o. suç kimde mi firma falan hikaye arkadaşlar. gözümle gördüm, canlı şahit oldum. 1 tane kendini bilmez şöför arkasında taşıdığı 50 kişinin hayatını hiç düşünmeyerek yarım saat erken varayım düşüncesizliğiyle hem kendi canını hem muavin arkadaşının canını hemde bununla birlikte şimdilik 4 kişinin canlarını yok ettiler. ölenlere Allah tan rahmet, kalanlara baş sağlığı diliyorum.

Araç kullanacaklar, otobüsle seyahat edecek hocalarım, dikkat edelim bayramlarımız zehir olmasın. şimdiden iyi bayramlar... 

işte kendini bilmez şoförler hep bu firmadan çıkıyor genelde.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

ALLAH RAHMET EYLESİN 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacılar 23.30 otobüsüne bilet aldım. Simdi açılacak konu mu bu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Fısıklı tercihimdir eminim sende öylle seversin biraz normaline göre şekeri bol olacak hacı şerif iyi yapıyor bu işi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı

Fısıklı tercihimdir eminim sende öylle seversin biraz normaline göre şekeri bol olacak hacı şerif iyi yapıyor bu işi

Bide üstüne dökmek için hındistan cevizi olsa güzel olur 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Metrodan herkes bu derece sikayetciyken neden bakanlık yada ilgili kurum nereyse ilgilenmiyolar, sokakta mı buluyo inlanlar canini. Gecende kaza oldu metronun haberde gormustum.

Zorunlu olmadigi surece binilecek bi firma degil.Pamukkale akar.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Metrodan herkes bu derece sikayetciyken neden bakanlık yada ilgili kurum nereyse ilgilenmiyolar, sokakta mı buluyo inlanlar canini. Gecende kaza oldu metronun haberde gormustum.

Zorunlu olmadigi surece binilecek bi firma degil.Pamukkale akar.

sahibi galip öztürk bi araştır istersen.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

metro'ya binen adam cehenneme duble yoldan gider aklınızı başınıza alın, kamyona otostop .ekin kamyonla gidin çok çok göt gider can kalır

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 4188 Toplam Mesaj: 31
kaza