Bolu Dağı Geçişinde Kaza: 6 Ölü
-
Metroya hiç binmedim. Binenlere de binmeyin diyorum. Umarım batar. Arkadaşın verdiği linkteki haberleri okuyun, çok şerefsiz bi firma bunlar.
-
Pamukkale/Anadolu 'dan şaşmayın.
3-5 TL'si fazla bile olsa kaliteli hizmet ve güven bir arada.
-
khonyalim bunu yazdı
şu anda başakşehirdeki evime giriyorum çok yorgunum konuyu açmışsınız yorumu yapayım yatıyım dedim,
bayram iznimi aldım konyadan, akşam konyanın firmalarından birinden bilet aldım 22:00 arabası yola çıktık vs. vs. bolu dağı tünelinden çıktık önümüzde 1 metro aracı peşi sıra gidiyoruz öndeki aracın hızı 100 bizde yaklaşık 50 metre geriden, o sırada 1 nolu koltukta oturuyorum hızımız 90 dı. en öndeki metro aracı hafifçe başlamış olan yağmurunda etkisiyle virajı alamayarak kaymaya başladı. ve bi anda devrildi, arkadan gelen metro aracına bakın sonrasındaki o işte bizim yanımızdan geçti..biz ve yanımızdaki pamukkale turzim aracı 20 metre gerilerinde zor durduk. indik arabadan ambulanslar arandı herkes bi tarafa savrulmuş can pazarıydı yaklaşık 3 saat yardımcı olmaya çalıştık herkese saat 10 da esenler otogar a vardık ama hayatımda unutamayacağım bir manzaraydı o. suç kimde mi firma falan hikaye arkadaşlar. gözümle gördüm, canlı şahit oldum. 1 tane kendini bilmez şöför arkasında taşıdığı 50 kişinin hayatını hiç düşünmeyerek yarım saat erken varayım düşüncesizliğiyle hem kendi canını hem muavin arkadaşının canını hemde bununla birlikte şimdilik 4 kişinin canlarını yok ettiler. ölenlere Allah tan rahmet, kalanlara baş sağlığı diliyorum.
Araç kullanacaklar, otobüsle seyahat edecek hocalarım, dikkat edelim bayramlarımız zehir olmasın. şimdiden iyi bayramlar...işte kendini bilmez şoförler hep bu firmadan çıkıyor genelde.
-
ALLAH RAHMET EYLESİN
-
Hacılar 23.30 otobüsüne bilet aldım. Simdi açılacak konu mu bu?
-
yazipcikacak bunu yazdı
Fısıklı tercihimdir eminim sende öylle seversin biraz normaline göre şekeri bol olacak hacı şerif iyi yapıyor bu işi
-
DJ_Alper bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdı
Fısıklı tercihimdir eminim sende öylle seversin biraz normaline göre şekeri bol olacak hacı şerif iyi yapıyor bu işi
Bide üstüne dökmek için hındistan cevizi olsa güzel olur
-
Metrodan herkes bu derece sikayetciyken neden bakanlık yada ilgili kurum nereyse ilgilenmiyolar, sokakta mı buluyo inlanlar canini. Gecende kaza oldu metronun haberde gormustum.
Zorunlu olmadigi surece binilecek bi firma degil.Pamukkale akar.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Metrodan herkes bu derece sikayetciyken neden bakanlık yada ilgili kurum nereyse ilgilenmiyolar, sokakta mı buluyo inlanlar canini. Gecende kaza oldu metronun haberde gormustum.
Zorunlu olmadigi surece binilecek bi firma degil.Pamukkale akar.
sahibi galip öztürk bi araştır istersen.
-
metro'ya binen adam cehenneme duble yoldan gider aklınızı başınıza alın, kamyona otostop .ekin kamyonla gidin çok çok göt gider can kalır